Reclamă

Horoscopul săptămânii 15 ianuarie – 21 ianuarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Astrele anunță că va avea loc o perioadă dificilă pentru anumiți nativi din zodiac. Horoscopul săptămânii 15 ianuarie – 21 ianuarie 2024 anunță că vor exista probleme nesfârșite. La locul de muncă se vor ivi conflicte, iar Racii vor pierde sume importante de bani. Vezi ce surprize există pentru fiecare zodie în parte.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 15 ianuarie 2024, 9:10

Mișcările astrale lasă zodiile cu un gust amar de data aceasta. Soarele în Vărsător îi va afecta pe cei mai mulți într-un mod negativ. Din 21 ianuarie Pluto va intra în aceeași zodie, transformările fiind vizibile imediat. Următorii 20 de ani se vor arăta plini de schimbări majore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 15 ianuarie – 21 ianuarie 2024

Cu toate că dificultățile se țin lanț pentru cele mai multe dintre zodii, una dintre acestea va fi protejată. Oportunități valoroase le vor ghida calea. Nativii de pământ vor fi îndrumați la fiecare pas și astfel vor ști care sunt cele mai bune decizii de urmat în momentele cheie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec încep săptămâna cu voie bună. La locul de muncă sunt lăudați de către șefi reușind astfel să se diferențieze între colegi.

Reclamă

Vor observa schimbări pe plan personal, asta după ce o lungă perioadă de timp și-au dorit ceea ce au în prezent. În ceea ce privește finanțele, au câteva întrebări ce nu-i vor lăsa să-și desfășoare activitățile zilnice. Astrele spun că ar trebui să acorde o mai mare prioritate sănătății.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur continuă seria schimbărilor. Cu toate că se vor simți stresați la locul de muncă, vor reuși să traverseze această perioadă.

Reclamă

Vor rămâne ancorați în realitate, indiferent de situație. Vor avea de luat decizii majore ce îi va transporta într-o cu totul altă poveste. Cei singuri vor simți nevoia să se redescopere. Acest lucru înseamnă că nu se vor mai gândi la scopul unei relații sentimentale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea parte de o săptămână dificilă. Atât la locul de muncă, dar și pe plan personal vor întâmpina probleme. Sunt nemulțumiți și nu știu cum să vorbească despre anumite probleme. Astfel, astrele spun că în această perioadă comunicarea este cheia. Cer o mărire de salariu și așteaptă un răspuns în acest sens. Au multe planuri de pus în aplicare, însă sunt cuprinși de teamă, arată Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de tot mai multe vești negative. Riscă să piardă o sumă importantă de bani, dat fiind faptul că cele mai multe dintre alegerile recente nu au fost cele mai inspirate. Vor avea discuții în contradictoriu cu anumiți membrii din familie. Sunt îndemnați să acorde mai multă atenție tuturor lucrurilor care se întâmplă în jurul lor. Deciziile pe care le vor lua în prezent trebuie foarte bine gândite.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt pregătiți să-și demonstreze latura romantică în această săptămână. Cei singuri au șanse uriașe de a găsi partenerul ideal. Cei aflați deja într-o relație își vor demonstra sentimentele. Dacă au greșit, sunt pregătiți să repare totul. Vor face acest lucru într-un mod cu totul romantic. La locul de muncă se vor găsi din nou într-un carusel de emoții și proiecte pe care vor încerca să le finalizeze într-un timp foarte limitat, spune Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt încărcați de emoții la începutul acestei săptămâni. Au parte de provocări și speră ca zilele libere să îi ajute să scape de tensiuni. De asemenea, se gândesc serios să-și schimbe locul de muncă. Astrele le vin în ajutor și astfel se vor simți mult mai liniștiți. În relații știu cum să-și demonstreze sentimentele și nu vor mai fi nevoiți să se chinuie în acest sens. Trebuie să acorde mai multă atenție sănătății, asta pentru că acuză anumite dureri în zona lombară.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță încep săptămâna cu realizări importante la locul de muncă. Cu toate că nu și-au mai permis un concediu de foarte multă vreme, nu simt nevoia de acest lucru. Planurile de viitor încep să se materizalizeze și acest lucru se oferă un plus de încredere. Continuă să meargă înainte pe acest drum și să nu se abată de la el. Pe plan personal se înțeleg cu persoana iubită și își demonstrează sentimentele la fiecare pas.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt favorizați de astre în această săptămână. Vor primi o informație din partea celor dragi care îi va ajuta să-și continue planurile de viitor. Caută un nou loc de muncă pentru a-și demonstra îndemânarea și perseverența. Nu renunță la planurile de a schimba lumea într-o zi. Pe plan personal se simt îndreptățiți să-și spun punctul de vedere, fără a exagera însă. Schimbările majore în acest sens se vor vedea la finalul acestei perioade.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător simt nevoia să transmită mai departe toate sentimentele contradictorii. Astfel, discuțiile cu cei din jur nu au deloc un temei sigur și certurile încep să apară. Situația stă mult mai bine pe plan profesional, acolo unde sunt lăudați de șefi și căutați de colegi pentru subiecte delicate. Bifează de asemenea mișcări importante și în relațiile cu prietenii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să ducă la bun sfârșit mai multe planuri. Pe plan personal se simt atrași de o persoană din anturaj și țin cu greu să-și exprime sentimentele. Sunt favorizați de astre și continuă drumul lor în același fel. Dacă au șansa de a începe o nouă relație, nu trebuie să o rateze. Atunci când se așteaptă mai puțin au surprize pe plan profesional.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc să facă pași mari în carieră și să-și demonstreze abilitățile. Pe plan personal nu vor putea să comunice tot ceea ce au de spus către partenerul de viață și acest lucru îi dezamăgește. Cu toate că astrele le sunt alături nu vor vedea semnalele. În relațiile cu prietenii nu mai au aceeași tragere de inimă ca în trecut și se văd nevoiți să renunțe la diferite situații care creează conflicte.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de o săptămână liniștită, chiar dacă astrele anunță perioada dificile pentru toți nativii. Nu vor să-și încarce zilele cu probleme inutile, așa că abordarea situațiilor este un pic diferite în cazul lor. Se vor lăsa în continuare influențați de prieteni în anumite momente, fără însă a gândi în prealabil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×