Reclamă

Horoscopul săptămânii 15 ianuarie – 21 ianuarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Astrele anunță că va avea loc o perioadă dificilă pentru anumiți nativi din zodiac. Horoscopul săptămânii 15 ianuarie – 21 ianuarie 2024 anunță că vor exista probleme nesfârșite. La locul de muncă se vor ivi conflicte, iar Racii vor pierde sume importante de bani. Vezi ce surprize există pentru fiecare zodie în parte.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 15 ianuarie 2024, 9:10

Mișcările astrale lasă zodiile cu un gust amar de data aceasta. Soarele în Vărsător îi va afecta pe cei mai mulți într-un mod negativ. Din 21 ianuarie Pluto va intra în aceeași zodie, transformările fiind vizibile imediat. Următorii 20 de ani se vor arăta plini de schimbări majore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 15 ianuarie – 21 ianuarie 2024

Cu toate că dificultățile se țin lanț pentru cele mai multe dintre zodii, una dintre acestea va fi protejată. Oportunități valoroase le vor ghida calea. Nativii de pământ vor fi îndrumați la fiecare pas și astfel vor ști care sunt cele mai bune decizii de urmat în momentele cheie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec încep săptămâna cu voie bună. La locul de muncă sunt lăudați de către șefi reușind astfel să se diferențieze între colegi.

Reclamă

Vor observa schimbări pe plan personal, asta după ce o lungă perioadă de timp și-au dorit ceea ce au în prezent. În ceea ce privește finanțele, au câteva întrebări ce nu-i vor lăsa să-și desfășoare activitățile zilnice. Astrele spun că ar trebui să acorde o mai mare prioritate sănătății.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur continuă seria schimbărilor. Cu toate că se vor simți stresați la locul de muncă, vor reuși să traverseze această perioadă.

Reclamă

Vor rămâne ancorați în realitate, indiferent de situație. Vor avea de luat decizii majore ce îi va transporta într-o cu totul altă poveste. Cei singuri vor simți nevoia să se redescopere. Acest lucru înseamnă că nu se vor mai gândi la scopul unei relații sentimentale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea parte de o săptămână dificilă. Atât la locul de muncă, dar și pe plan personal vor întâmpina probleme. Sunt nemulțumiți și nu știu cum să vorbească despre anumite probleme. Astfel, astrele spun că în această perioadă comunicarea este cheia. Cer o mărire de salariu și așteaptă un răspuns în acest sens. Au multe planuri de pus în aplicare, însă sunt cuprinși de teamă, arată Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de tot mai multe vești negative. Riscă să piardă o sumă importantă de bani, dat fiind faptul că cele mai multe dintre alegerile recente nu au fost cele mai inspirate. Vor avea discuții în contradictoriu cu anumiți membrii din familie. Sunt îndemnați să acorde mai multă atenție tuturor lucrurilor care se întâmplă în jurul lor. Deciziile pe care le vor lua în prezent trebuie foarte bine gândite.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt pregătiți să-și demonstreze latura romantică în această săptămână. Cei singuri au șanse uriașe de a găsi partenerul ideal. Cei aflați deja într-o relație își vor demonstra sentimentele. Dacă au greșit, sunt pregătiți să repare totul. Vor face acest lucru într-un mod cu totul romantic. La locul de muncă se vor găsi din nou într-un carusel de emoții și proiecte pe care vor încerca să le finalizeze într-un timp foarte limitat, spune Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt încărcați de emoții la începutul acestei săptămâni. Au parte de provocări și speră ca zilele libere să îi ajute să scape de tensiuni. De asemenea, se gândesc serios să-și schimbe locul de muncă. Astrele le vin în ajutor și astfel se vor simți mult mai liniștiți. În relații știu cum să-și demonstreze sentimentele și nu vor mai fi nevoiți să se chinuie în acest sens. Trebuie să acorde mai multă atenție sănătății, asta pentru că acuză anumite dureri în zona lombară.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță încep săptămâna cu realizări importante la locul de muncă. Cu toate că nu și-au mai permis un concediu de foarte multă vreme, nu simt nevoia de acest lucru. Planurile de viitor încep să se materizalizeze și acest lucru se oferă un plus de încredere. Continuă să meargă înainte pe acest drum și să nu se abată de la el. Pe plan personal se înțeleg cu persoana iubită și își demonstrează sentimentele la fiecare pas.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt favorizați de astre în această săptămână. Vor primi o informație din partea celor dragi care îi va ajuta să-și continue planurile de viitor. Caută un nou loc de muncă pentru a-și demonstra îndemânarea și perseverența. Nu renunță la planurile de a schimba lumea într-o zi. Pe plan personal se simt îndreptățiți să-și spun punctul de vedere, fără a exagera însă. Schimbările majore în acest sens se vor vedea la finalul acestei perioade.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător simt nevoia să transmită mai departe toate sentimentele contradictorii. Astfel, discuțiile cu cei din jur nu au deloc un temei sigur și certurile încep să apară. Situația stă mult mai bine pe plan profesional, acolo unde sunt lăudați de șefi și căutați de colegi pentru subiecte delicate. Bifează de asemenea mișcări importante și în relațiile cu prietenii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să ducă la bun sfârșit mai multe planuri. Pe plan personal se simt atrași de o persoană din anturaj și țin cu greu să-și exprime sentimentele. Sunt favorizați de astre și continuă drumul lor în același fel. Dacă au șansa de a începe o nouă relație, nu trebuie să o rateze. Atunci când se așteaptă mai puțin au surprize pe plan profesional.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc să facă pași mari în carieră și să-și demonstreze abilitățile. Pe plan personal nu vor putea să comunice tot ceea ce au de spus către partenerul de viață și acest lucru îi dezamăgește. Cu toate că astrele le sunt alături nu vor vedea semnalele. În relațiile cu prietenii nu mai au aceeași tragere de inimă ca în trecut și se văd nevoiți să renunțe la diferite situații care creează conflicte.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de o săptămână liniștită, chiar dacă astrele anunță perioada dificile pentru toți nativii. Nu vor să-și încarce zilele cu probleme inutile, așa că abordarea situațiilor este un pic diferite în cazul lor. Se vor lăsa în continuare influențați de prieteni în anumite momente, fără însă a gândi în prealabil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×