Reclamă

Horoscopul săptămânii 15 mai – 21 mai 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 15 mai – 21 mai 2023 vine cu dinamism, provocări și lucruri benefice pentru nativii din zodiac. Aceștia pot atrage pozitivul în viața lor și pot elimina gândurile negative mai repede decât și-ar fi imaginat. Astrele le vor sta întotdeauna alături pentru a-i ghida la orice pas.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 15 mai 2023, 9:46

Există mai multe evenimente astrologice importante în toată această perioadă. Astfel că nativii vor fi influențați fără doar și poate. Provocările vor fi la orice pas, iar șansele de reușită la locul de muncă sau în viața personală vor fi mult mai mari. Vezi ce îți rezervă horoscopul și citește rândurile de mai jos pentru a afla fiecare detaliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 15 mai – 21 mai 2023

Specialiștii susțin că două planete puternică intră în conflict în această perioadă. Este vorba despre Jupiter și Pluto. Nativii sunt avertizați astfel de riscurile financiare la care sunt supuși. De asemenea, Luna Nouă din data de 19 mai va ajuta la rezolvarea unor probleme cu adevărat importante. Sensibilitatea, dar și tăria de caracter se pot împleti pentru a forma o suită de calități necesare la contribuirea prosperității.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec descoperă în această săptămână o hartă a comorii. Dacă nu ai știut unde să cauți până acum răspunsul corect, acesta se afla în fața ta. Reușești să-ți duci la bun sfârșit planurile pe care ți le-ai propus. De asemenea, resursele financiare îți permit să te bucuri și de o scurtă vacanță. Este important să acorzi credit fiecărei idei pe care o ai acum. Vezi ce anume te aduce mai aproape de planurile de viitor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur trebuie să fie foarte atenție în următoarea perioadă. Ai impresia că poți rezolva mai multe lucruri dintr-o dată, însă rezultatul va fi total opus. Încearcă să creezi o listă cu ideile mai importante și punctează fiecare deplasare către acestea.

Orice informație pe care o vei primi acum îți poate scăpa printre degete. Nu este niciodată un moment opportun să spui ceea ce gândești, însă nu doar tu vei suferi pe parcurs. Este bine să mergi pe burtă până când îți vei da seama că tot ceea ce ai încercat nu a funcționat din varii motive.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni uită de limite și tind să cheltuiască mai mult decât își permit. Astrele te ghidează pas cu pas, însă dacă nu vezi chiar tu ceea ce trebuie să facim șansele să te trezești într-un blocaj sunt destul de mari.

Poți să te bucuri de o ieșire la cafea cu prietenele, însă această întâlnire nu trebuie să degenereze. Dacă ești în căutarea unui articol vestimentar, gândește-te foarte bine dacă acest îți lipsește din garderobă sau este doar un moft.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu toate că nativii Rac primesc foarte mult ajutor în toată această perioadă, se simt singuri. Poate că ar fi momentul oportun să îți pui câteva întrebări existențiale. Astfel, îți vei da seama care sunt oamenii pe care dorești să-i păstrezi în viața ta și de ce anume te comporți ciudat în anumite situații.

Este de altfel un moment la fel de bun pentru a te bucura de viață. Lucrezi mai mult la încrederea de sine și pornești cu pași mici către o nouă relație. Nu este cazul să faci comparații între ceea ce s-a întâmplat și ceea ce îți dorești de fapt.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se bucură de energie. Poate este momentul să faci o scurtă escapade departe de agitația orașului și să descoperi conexiunea cu natura.

Orice gând care te va duce mai departe de atât este benefic. Este foarte important să conștientizezi lucrurile care te aduc mai aproape de realitate. Este un moment bun pentru a face schimbări pe plan personal. Poate fi vorba despre o despărțire sau de ce nu, o cerere în căsătorie. Tu știi încotro merg lucrurile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se află pe drumul lor în această săptămână. Dacă te-ai gândit să faci o călătorie inițiatică, acum este momentul. Aventura te așteaptă și tu trebuie doar să te bucuri de ea. În ceea ce privește partea financiară, aceasta se poate îmbunătăți atunci când te aștepți mai puțin, arată Yourtango.com.

Poți să-ți revezi întreaga viață doar cercetând anumite detalii. Nu îți dorești totuși să îmbini planurile personale cu munca. Cel mai important este să-ți cauți un loc sigur în care poți să te exprimi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să fac un mic compromis în această săptămână. Vocea lor poate atinge mai multă lume decât ar fi crezut la început.

Continui să-ți maximizezi popularitea, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Tot acest proces îți va oferi o stare de neliniște, dar în același timp îți va arăta un viitor mult mai luminos. Pentru a-ți îndeplini obiectivele trebuie să te miști suficient de repede. Lasă în urmă nesiguranțele și vezi dacă este suficient efortul pe care îl depuis.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion trebuie să ia în această perioadă cea mai grea decizie a vieții lor. Ai visat toată viața la acest moment, însă acum intervine spaima. Dacă ai noroc, astrele îți vor fi alături. Tot ce ai nevoie este de un ajutor pe care nu trebuie neapărat să-l ceri, spune Astrology.com.

Contextul astrologic va fi în favoarea ta. Chiar dacă în trecut ai avut inima rănită, nu este cazul ca acest lucru să se mai repede și în viitor. Îți cunoști foarte bine deciziile din prezent și îți dai seama cui i te adresezi, de fapt.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător reușesc să-și activeze casa prieteniei în această săptămână. Cu toate că ești mai sceptică în multe privințe, orice sfat îl poți lua în considerare fără prea mult efort. La locul de muncă te concentrezi cu greu asupra celor mai mici servicii.

Astrele îți recomandă un program de fitness ca la carte. Începe cu doar câteva zile, iar apoi continuă pe o perioadă mai lungă de timp. Este cazul să renunți și la obiceiurile alimentare nesănătoase.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt învăluiți de romantism. O escapadă reușește să te deconecteze. Nu-ți mai dorești să te întorci la viața plină de responsabilități. Totoodată, este o perioadă în care te simți motivată să faci lucrurile pe care până acum le-ai amânat.

Poate fi vorba despre o curățenie generală, începutul unei vieți mai organizate sau chiar renunțarea la anumite practici nocive. Reflectă la tot ceea ce ți-ai plănuit și vezi care dintre acestea pot fi duse la bun sfârșit.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător trăiesc o perioadă a schimbărilor. Este vorba despre modificarea anumitor obiecte prin casă sau chiar achiziționarea unora noi. Relațiile de familie încep să prindă un altfel de contur. Îți dorești o reuniune, însă aceasta i-a o întorsătură la care nu te așteptai. Vezi ce vor și ceilalți pentru a nu te trezi într-o situație pe care nu o mai poți schimba.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se bucură de romantism și armonie în cuplu. Cu toate că există și unele conflicte, acestea se pot rezolva cu câteva discuții în prealabil.

Partenerul de viață te surprinde cu o cină la un restaurant de lux. Ajungi să fii răsfățată, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Este momentul să te bucuri cu adevărat de tot ceea ce îți prezintă viața.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×