Reclamă

Horoscopul săptămânii 17 aprilie – 23 aprilie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 17 aprilie – 23 aprilie 2023 spune că mai mulți nativi vor avea șansa să-și schimbe definitiv viața. O vor lua de la capăt pe drumuri nemaiîntâlnite până acum. Toate planurile le vor fi date peste cap, însă într-un sens pozitiv. Apropierea verii aduce percepții noi, gânduri și vise de la care nu se vor mai abate prea curând.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 17 aprilie 2023, 9:15

Vor ieși din zona de confort și vor lăsa lucrurile să se desfășoare așa cum trebuie, fără însă a interveni pentru a le schimba. Provocările vor veni în special pe zona comunicării, acolo unde se vor vedea mici influențe ale celor din jur. Cu toate acestea, fiecare zodie va avea la rândul său amprenta proprie. Contextul astrologic vine cu șanse de progres, dar și cu unele piedici, foarte ușor de traversat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 17 aprilie – 23 aprilie 2023

Nativii vor avea șansa să se afirme. În cuplu vor existe certuri, dar care vor putea fi rezolvate prin comunicare. Adevărul este cheia care nu îi va lăsa să se afunde. Astrele promit mai mult romantism din partea anumitor semne zodiacale care până acum nu și-au arătat această parte. Stilul de viață va fi cu totul îmbunătățit, pe măsură ce zilele vor trece.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 17 aprilie – 23 aprilie 2023 spune că în această perioadă ai toate șansele de a-ți îndeplini visele. Indiferent că vorbim despre schimbarea locuinței, achiziționarea unor obiecte scumpe pe care până acum nu ți le permiteai sau chiar renunțarea la relația de cuplu care nu te mai împlinește, toate vor lua o nouă întorsătură. Ai șansa să te afirmi la locul de muncă. O sarcină pe care o credeai imposibil de rezolvat, acum poate fi pusă pe masă fără niciun fel de probleme.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur, astrele sugerează o perioadă de odihnă. Dacă până acum ai ținut să-ți demonstrezi adevărata putere, acum este cazul să lași lucrurile să meargă de la sine. La locul de muncă ți-ai construit o reputație care cu greu va putea fi dată la o parte.

Pe plan familial ai toate șansele să fii tu cea care oferă sfaturile de viitor celor dragi. În cuplu reușești să demonstrezi că sentimentele tale sunt reale, fără prea mari eforturi. Sănătate îți dă ceva bătăi de cap, dar fără să te preocupi în exces de această situație.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au șansa de a face cele mai bune alegeri pe plan sentimental. Dacă te afli deja într-o relație, trebuie să știi că partenerul de cuplu îți va oferi surpriza vieții tale. Dacă ești pe cale să îți găsești bărbatul ideal, trebuie să cunoști fiecare aspect al dorințelor tale de viitor, chiar și cu mici excepții. Dacă spui de la început ceea ce îți dorești, acest lucru va putea fi foarte ușor de modelat mai târziu. La locul de muncă nu reușești să te concentrezi asupra celor mai mici sarcini. Vezi dacă nu ai nevoie totuși de câteva zile libere.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 17 aprilie – 23 aprilie 2023 spune că ai șansa de a-ți îmbunătăți contextul social. Reușești fără doar și poate să fii sufletul petrecerii oriunde te duci. Poveștile pe care le lași în urmă sunt într-adevăr motorul care îți ajută prietenii să nu se destrame. Ai putea primi o veste importantă din partea unui membru al familiei. Acest lucru te îndeamnă să-ți dorești contectarea la natură, la spiritual, ceva care să-ți aducă aminte că tot ce contează în viață se află deja în interiorul tău, spune Yourtango.com. Ai de ales unde să-ți petreci concediul, însă te simți deja epuizată pentru a mai face chiar și cele mai simple alegeri.

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta ai șansa de a-ți deschidea mintea și sufletul pentru noi oportunități. Nu te lăsa doborâtă de veștile care vor ajunge prima dată în casa ta. Partenerul de cuplu are tendința de a-ți reproșa anumite lucruri. Vezi dacă într-adevăr ai o urmă de vină. Apar mici provocări pe parcurs, iar bagajul tău emoțional nu te lasă să-ți deschizi cu adevărat mintea pentru ceea ce va urma. Unii dintre apropiați își doresc să te întâlnească, însă având în vedere greutățile care te apasă, ți-e dificil să organizez o întrevedere.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se așteaptă la o serie de provocări în această perioadă. O persoană care a promis că te va ajuta nu reușește să se țină de cuvânt. Din această cauză, mare parte din încrederea de sine se va evapora. Ai șansa de a primi un nou proiect la locul de muncă sau chiar o mărire de salariu. Vezi unde duce toată această treabă, însă nu te lăsa dusă de val dacă știi că nu ai puterea de a îți lua un angajament prea mare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-i uimească pe cei din jur. Dacă până acum erau cei care nu comunicau decât atunci când era neapărată nevoie, lucrurile se vor schimba în această perioadă. Partenerul de cuplu va fi surprins de mici cadouri. Textele pline de iubire și gesturile romantice nu vor lipsi din repertoriul zilnic, arată Astrology.com. Dacă ai șansa să faci într-adevăr un gest neașteptat, mergi alături de cel pe care îl iubești în locul vostru preferat. Totul se bazează acum pe sinceritate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au șansa de a-și pune lucrurile în ordine, de a lăsa totul așa cum și-au dorit până acum. În general nu reușești să dăruiești aceeași șansă pe care cei din jur ți-o pun pe tavă. Vezi unde e problemă și lucrează pentru ca totul să se îndrepte în direcția corectă. Poate ai nevoie de meditație, practică yoga sau orice te face fericită. Încearcă să faci curățenie prin lucrurile vechi și vezi ce poți să oferi mai departe.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de mult romantism în această perioadă. Planetele se aliniază în așa fel încât să le ofere tot ce au nevoie fără să ceară prea multe în schimb. Sunt șanse de a oferi un gest neașteptat pentru partener într-un loc public. La locul de muncă ai ocazia să te afirmi. Poți cunoaște pe cineva, iar acest moment va fi într-adevăr benefic pentru sănătatea ta mintală. Este posibil ca acea persoană să mai fi intrat în viața ta într-un alt context.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta nativii Capricorn reușesc să se contecteze cu familia. Cu toate că au existat mici certuri în trecut, acum nimic nu-i va opri să se destăinuie. O călătorie alături de o rudă apropiată va face ca lucrurile să se schimbe într-un mod neașteptat. Vei afla despre o moștenire la care doar tu vei avea acces, însă acest lucru îl ții doar pentru tine. Este momentul să te gândești la lucrurile pe care le poți introduce în rutina zilnică pentru a-ți crea o stare de bine. În cuplu, lucrurile stagnează iar această situație îți ridică semne de întrebare. Vezi unde poți crea mici modificări.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător nu reușesc să comunice la capacitate maximă cu cei din jur. Tot ceea ce vor transmite va fi interpretat greșit. Cu toate acestea, vei avea parte de un capitol nou pe plan sentimental. Poți avea parte de o surpriză din partea unei persoane pe care abia ai întâlnit-o. Poți să te lași dusă de val, însă înainte de asta analizează ceea ce îți dorești de la viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de contexiune spirituală în această perioadă. Reușesc să-și găsească adevărata natură și se întorc acolo de unde au plecat. Povești vechi de familie îi vor face să-și găsească toate răspunsurile. Este un moment perfect pentru a-ți oferi răsfățul pe care îl așteptai atâta vreme. Nu te lăsa intimidată de anumite aspecte sociale. Nu toți oamenii gândesc atât de liber ca tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×