Reclamă

Horoscopul săptămânii 17 ianuarie – 23 ianuarie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 17 ianuarie – 23 ianuarie 2022 aduce vești îngrijorătoare pentru nativii zodiacului. Aceștia vor trece prin momente greu de gestionat și vor încerca din răsputeri să rămână într-o notă optimistă. Astrele spun că este o săptămână bună pentru planurile personale.  

Publicat: 17 ianuarie 2022, 7:05 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:42

Nativii din zodiac sunt mai îngrijorați ca niciodată în această săptămână și nu reușesc deloc să se relaxeze. Aceștia vor trece prin zile de foc și vor face față cu greu provocărilor de la locul de muncă. Totuși, astrele îi sfătuiesc să rămână calmi și să gândească de două ori înainte să vorbească.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 17 ianuarie – 23 ianuarie 2022

Horoscopul săptămânii 17 ianuarie – 23 ianuarie 2022 vine cu multe provocări pentru nativi la locul de muncă. Astrele spun ca aceștia să gândească înainte să acționeze, pentru că impulsivitatea nu ajută niciodată într-o situație extremă. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.  

Berbec: 21 martie – 19 aprilie 

Săptămâna aceasta va trebui să te organizezi și să-ți aduni toată puterea pentru a termina toate proiectele de la locul de muncă. Recunoaște-ți meritele și cere să fii răsplătită pe măsură, dar nu exagera. Nu este momentul acum pentru o mărire de salariu, așa că ar fi bine să mai aștepți o perioadă. Cât despre dragoste, trebuie să te gândești dacă îți dorești să fii tu cea care deține controlul sau vrei să fii protejată.  

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai 

În această perioadă, încrederea în propria persoană va crește considerabil și ești gata să accepți sfaturi și din afară. Încearcă să te gândești mai bine la ce îți dorești pe plan personal și nu ezita să spui ceea ce gândești. Banii nu sunt o problemă, dar nici nu te dau afară din casă, fii mai liniștită. Ești mai stresată, ai grijă la sănătate, scrie Astrology.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie 

Reclamă

Dacă te simți depășită de situație în această săptămână, încearcă să respiri și să îți amintești că este și mâine o zi. Nu te da bătută atunci când vrei anumite lucruri, mai ales dacă le poți obține foarte ușor. Pe plan emoțional vei fi depășită de situație, asta pentru că te vei îndrăgosti, dar nu vei ști cum să reacționezi. Va trebui să îți iei o vacanță în curând pentru a-ți pune gândurile în ordine.  

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai sincere zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Rac: 22 iunie – 22 iulie  

Horoscopul săptămânii 17 ianuarie – 23 ianuarie 2022 spune că vei avea nevoie de sprijin din partea celor dragi, asta pentru că te simți un pic copleșită de toate sarcinile de la birou. Important este să rămâi activă și să îți spui părerea atunci când simți că trebuie. Organismul dă semne de slăbiciune, ai grijă cum te hrănești și cât de multă mișcare faci. Nu mai încerca să rezolvi probleme la locul de muncă pe care și alții le pot face în locul tău. 

Leu: 23 iulie – 22 august 

Ești vedeta săptămânii la birou. Toată lumea este cu ochii pe tine, dar acest lucru nu pare să te deranjeze, din contră, îți doreai de mult atenția cuvenită. Nu îți stă gândul la o relație serioasă în acest moment, asta pentru că toate gândurile tale sunt îndreptate către job. Ai mai multă grijă de sănătatea organismului.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie  

Săptămâna aceasta te îndrăgostești până peste cap, însă încearcă să nu-ți pierzi cumpătul atunci când o faci. Menține o balanță între realitate și ficțiune. La sfârșitul acestei perioade vei vedea că tot ceea ce îți dorești de fapt este să fii înconjurată de oameni care îți doresc binele. Nu stai prea bine la capitolul sănătate.  

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie  

Încearcă să trăiești după regulile tale, dar nu ezita să impui limite atunci când simți că este nevoie. Energia bună pe care o emani îți va aduce idei noi la locul de muncă și te va ajuta să-ți setezi obiective clare. Vei avea probleme cu somnul, încearcă să îți impui anumite ore la care să termini treaba și respectă-le.  

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie  

Dacă ești într-o relație serioasă, săptămâna aceasta te găsește cu planuri mari de viitor în ceea ce privește sectorul amoros. Dacă ești singură, încearcă să fii puțin mai deschisă la oamenii care vor să-ți ofere ajutorul lor. Sănătatea nu îți face probleme acum, dar trebuie să mergi totuși la un control periodic. Acum e momentul. La locul de muncă ești din ce în ce mai concentrată și îți dorești ca totul să meargă bine.  

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie  

Energia bună pe care o emani săptămâna aceasta te va ajuta să-ți îmbunătățești încrederea de sine și te va ajuta să te dezvolți și mai mult pe plan personal. Pe măsură ce zilele trec, focusul tău se va îndrepta spre sectorul amoros. În ceea ce privește sănătatea, nu ai probleme te anunță horoscopul săptămânii 17 ianuarie – 23 ianuarie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie  

Familia și cei apropiați te vor bombarda cu mesaje săptămâna aceasta și vor încerca să afle lucruri personale despre tine. Nu ar trebui să te simți invadată, spune tot ce crezi că este necesar. Încearcă să-ți respecți planurile la locul de muncă și nu depăși termenele limită pentru anumite task-uri. Oferă-ți timp pentru lucruri care contează cu adevărat, te sfătuiește YourTango.com

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie 

În această săptămână te vei simți mai singură ca niciodată. Încearcă să ceri ajutor specializat și lasă-te ajutată. Îmbrățișează-ți creativitatea și lasă-te dusă de val, fii sigură că ai să reușești. Nu uita că ești o zodie de aer puternică! La locul de muncă te simți presată, dar rezultatul va fi unul favorabil, asta pentru că muncești fără oprire, iar totul se vede cu ochiul liber. 

Pești: 19 februarie – 20 martie 

Este ok să respingi oamenii din viața ta care îți fac rău. Ai grijă să nu îndepărtezi persoanele care vor să te ajute, fii precaută. Nu este o săptămână prea bună pentru impulsivitate, așa că încearcă să gândești de două ori înainte de a vorbi. Sănătatea trebuie să fie prioritatea ta. Ai mai multă grijă de tine, spune horoscopul săptămânii 17 ianuarie – 23 ianuarie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×