Reclamă

Horoscopul săptămânii 2 octombrie – 8 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Pentru cei mai mulți nativi din zodiac, horoscopul săptămânii 2 octombrie – 8 octombrie 2023 vine cu nostalgie. Aceștia sunt nevoiți să renunțe la anumite situații din viață pentru a face loc unor decizii importante. Toamna se pare că este cel mai bun aliat al lor, iar astrele îi vor ajuta fără doar și poate la fiecare pas.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 2 octombrie 2023, 9:39

O perioadă propice pentru relaxare și întâlniri cu prieteni și familie. Se vor forma anumite aspecte astrologice interesante. Unele zodii trebuie să fie atente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Succesul pe toate planurile vine la scurtă vreme după susținerea necondiționată a celor dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 2 octombrie – 8 octombrie 2023

Este o săptămână în care se petrec evenimente astrologice importante. Mercur intră în Balanță, iar Luna Neagră în Fecioară. Nativii vor experimenta sentimente intense, însă în cele din urmă vor reuși să le controleze. Ce înseamnă toate acestea pentru zodii, citește în rândurile de mai jos pentru a afla cu exactitate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să-și concentreze atenția la nivel mental cu cei din jur. Reușesc să facă acest lucru într-o manieră cu totul nouă. De asemenea, simt nevoia de o vacanță pentru o perioadă mai lungă de timp. Rezultatele testelor pe care le-au avut de trecut se văd chiar acum. Cu cât misiunea va fi mai dificilă, cu atât recompensele vor fi mai mari. Orice fel de experiență poate fi utilă și pe viitor. Astrele sugerează o încărcare a bateriilor pentru o perioadă mult prea aglomerată.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt sfătuiți să meargă în stilul propriu și să traverseze această săptămână fără prea mare stres. Vor fi împinși de la spate de către prieteni, însă nu vor ști cum să gestioneze situațiile. Anumite probleme de sănătate pot semnala faptul că este nevoie de o pauză. Dorința de a învăța lucruri noi se poate manifesta acum mai mult ca niciodată.

Anumite subiecte pot fi mai mult decât captivante. Relația cu partenerul de cuplu funcționează la capacitate maximă. Pentru cei care își doresc o relație, acum nu este ideală această acumulare de forțe.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni încearcă să ocolească perioadele dificile. La un moment dat sunt nevoiți să urce un deal mult prea greu și își dau seama de greșelile din trecut. Este vorba despre relații pe care le-au evitat. Comunicarea este cea mai importantă acum. Resursele căutate nu își vor face apariția atât de ușor. La locul de muncă sunt nevoiți să finalizeze un proiect dificil. Ajutorul pe care îl primesc din partea colegilor pare să fie de ajuns.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor avea o perioadă propice din punct de vedere financiar. Își vor ușura munca la fiecare pas, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure. În relația de cuplu vor putea consolida tot ceea ce au trăit până în prezent. Trecutul deja nu mai reprezintă o perioadă sufocantă. Vor reuși să dea drumul unor sentimente pe care le-au ținut ascunse multă vreme. Analizarea propriilor emoții este foartă importantă acum. Conexiunea cu partenerul de cuplu este mult mai intensă acum.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu strălucesc cu adevărat și se găsesc într-o perioadă excelentă din punct de vedere emoțional. Își doresc să fie în continuare în centrul atenției. Vor să aleagă în schimb doar momentele potrivite. Pentru tot ceea ce nu obțin, vor lucra de două ori mai intens. Planurile profesionale se vor finaliza la sfârșitul săptămânii. Vor fi reglate de asemenea câteva aspecte personale, spune Yourtango.com. Încrederea și abilitățile de comunicare se vor intensifica. O relație cu un prieten apropiat se va schimba pe parcurs.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își doresc în această perioadă să evadeze. Se vor ascunde într-o carapace pe care o vor considera casa lor toată săptămâna. Sectorul iubirii va fi astfel afectat. Limbajul corpului va spune întotdeauna mai multe decât cuvintele rostite. Prezentul este ceea ce contează acum, însă mici reminiscențe din trecut își vor face apariția. Se vor crea conexiuni speciale cu mai multe persoane din familie. Nu este exclusă o deplasare în interes de serviciu.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și amâne cele mai importante trebuie pentru o altă perioadă. Cu toate acestea, vor trăi cu sentimente de vinovăție. Schimbarea nu trebuie să fie întotdeauna considerată dificilă. O dorință de a crea ordine în jur este acum prezentă. Poate fi vorba și despre o curățenie sufletească. Șansele de a avea o conversație deschisă cu partenerul de cuplu sunt evidente. Astrele vor avea mereu un cuvânt de spus.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își descoperă pasiuni de mult ascunse. Este o perioadă plină de emoții puternice pe care uneori nu vor ști cum să le gestioneze. Au șansa de a învăța diferite deprinderi pe care mai apoi să le folosească atât în viața personală cât și în cea profesională. Planetele se vor alinia în așa fel încât totul să funcționeze la capacitate maximă. Se pot descoperi secrete de mult ascunse, însă comunicarea este acum punctul forte al Scorpionilor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de întâlniri romantice pe care în trecut le-ar fi ignorat. Astrele îi îndeamnă să fie precauți. Timpul dedicat vieții personale trebuie să fie în echilibru cu cel al vieții profesionale. Gândul la câștiguri financiare îi poate îndepărta de anumite relații. Partenerul de cuplu poate veni cu anumite plângeri. Un plan bine pus la punct poate salva acum orice urmă de neîncredere, arată Astrology.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își regăsesc încrederea de sine. Vor reuși să se mobilizeze și să ceară ajutor atunci când au nevoie. Pe plan financiar lucrurile par să meargă tot mai bine, însă vor o schimbare de scenariu. Tema iubirii le va fi străină acum, chiar și celor care se află într-o relație. Este momentul pentru destăinuirea anumitor sentimente mai vechi. Un aspect astrologic pozitiv va influența în scurtă vreme deciziile luate. Este cazul ca cei născuți sub acest semn zodiacal să-și pregătească răspunsurile corecte.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au senzația că pot primi mai mult decât ceea ce oferă. În plan personal se simt ignorați de către partener, iar la locul de muncă se văd nedreptățiți. Lucrurile importante se vor planifica de la sine într-un timp foarte scurt. Prejudecățile pe care nu le vedeau venind, le vor crea acum probleme. Vor exista câteva modalităție simple de a renunța la anumite obiceiuri negative.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt sfătuiți să se concentreze asupra stării de sănătate. Anumite aspecte nu sunt tocmai conforme cu ceea ce ar fi crezut până acum. Energia pe care au depus-o i-a epuizat cu adevărat. Cu toate că au încercat să le fie de ajutor celor dragi, sănătatea mentală le-a fost astfel afectată. Astrele îi vor ajuta să revină la normal. În relațiile de cuplu conversațiile devin anoste. Pentru cei singuri există mai multe momente importante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×