Reclamă

Horoscopul săptămânii 20 decembrie – 26 decembrie 2021. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 20 decembrie – 26 decembrie 2021 vine cu multe momente frumoase pentru nativii din zodiac. Aceștia vor avea parte de clipe liniștite în familie, alături de ei dragi. Sărbătorile de iarnă sunt gata să fie trăite în cel mai frumos mod cu putință. Astrele vor fi de partea nativilor și vor încerca să le ofere clipe magice.

Publicat: 20 decembrie 2021, 7:00 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:42

Astrele spun că săptămâna debutează foarte bine pentru cele mai multe zodii. Acestea se vor bucura de relaxare alături de familie și prietenii apropiați. Pentru unii nativi se anunță multe schimbări importante, mai ales pe plan profesional. Aceștia trebuie să fie foarte atenți la oportunitățile care le apar în cale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 20 decembrie – 26 decembrie 2021

Zodiile vor avea parte de o săptămână agitată, cel puțin în prima parte a sa. Nativii care nu și-au pus la punct pregătirile pentru sărbători se vor confrunta cu stări de stres și anxietate. Totuși astrele spun că aceste lucruri vor dispărea în momentul în care vor realiza că tot ceea ce contează cu adevărat este timpul petrecut alături de familie și cei iubiți. Nativii din zodiac vor avea parte de o săptămână deosebită care va aduce multe schimbări importante. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 20 decembrie – 26 decembrie 2021 spune că Berbecii vor avea parte de clipe de neuitat alături de familie și cei dragi. Săptămâna debutează cu câteva probleme organizatorice,însă reușești să te pui repede la zi cu sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Sărbătorile alături de familie sunt exact ceea ce-ți trebuie pentru a-ți încărca bateriile pentru perioada care urmează.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurilor mai au multe de făcut până la Crăciun. Ai lăsat cumpărarea cadourilor la final, iar acum te simți presată de timp. Astrele spun că ar trebui să te grăbești dacă vrei să ai totul gata până la momentul potrivit. Încearcă să nu pui foarte multă presiune pentru tine.Magia sărbătorilor e mai mult despre a fi alături de cei dragi și mai puțin despre lucrurile materiale din viața ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii se sim plini de energie și gata să aibă parte de cele mai frumoase sărbători de iarnă. În viața ta se petrec câteva schimbări importante spre sfârșit de an, iar tu simți că trebuie să iei o decizie care va avea să-ți schimbe complet viața. Nu te teme să-ți întinzi aripile și să visezi la ceva mai bun, ești o zodie de aer extrem de descurcăreață. Ai încredere în tine. Lucrurile se vor așeza exact așa cum îți dorești. Pe plan emoțional, săptămâna aceasta s-ar putea să întâmpini câteva probleme în relația cu cel iubit. Dacă simți că nu mai aveți un viitor comun, poate ar fi mai bine să mergeți pe drumuri separate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii trebuie să acorde mai multă atenție relațiile cu cei din jur. În ultima vreme ai fost foarte ocupată la locul de muncă sau acasă și ți-ai neglijat cerculd e prieteni. Deja oamenii îți simt lipsa, iar întâlnirile în oraș nu sunt niciodată la fel fără tine. Poate că ar fi momentul să lași grijile în spate și să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor care te relaxează și te fac să te simți fericită. Este o perioadă în care te vei redescoperi și vei aprecia mai mult lucrurile mărunte din viața ta.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai sincere zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului încep săptămâna cum nu se poate mai bine. Încă de luni primești o veste bună la locul dem muncă și ți se oferă posibilitatea de a te face remarcată. Ai încredere în tine și muncește din greu pentru ceea ce-ți dorești. Săptămâna aceasta vei avea multe responsabilități care te vor face să te simți împlinită cu meseria pe care o ai. Cariera ta se află într-o perioadă înfloritoare, iar tu radiezi de fericire. Lasă-te apreciată și bucură-te alături de cei dragi de fiecare reușită, oricât de mică ar fi ea.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 20 decembrie – 26 decembrie 2021 spune că nativii din zodia Fecioarei trebuie să fie foarte atenți la modul în care își organizează activitățile. Pentru a te bucura de cât mai mult timp alături de cei dragi sau de persoanele importante din viața ta trebuie să-ți pui toate proiectele la punct. Nu lăsa nimic la voia întâmplării, astrele spun că săptămâna aceasta vei avea parte de multe întâlniri solicitante. Fă lucrurile pe rând și ai grijă să alegi întotdeauna cea mai bună soluție în situațiile stresante. În cea de-a doua parte a săptămânii te vei putea bucura de roadele muncii tale și îți vei umple bateriile pentru anul ce urmează.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele se simt pline de energie. Acestea au parte de multe surprize frumoase din partea unei persoane importante. Nativii care nu sunt încă într-o relație s-ar putea să-și găsească iubirea cu puțin înainte de Crăciun. Până atunci. Balanțele trebuie să-și pună la punct responsabilitățile la locul de muncă. Vacanța este mai aproape decât crezi, însă e nevoie de expertiza ta în privința unor proiecte care nu necesită amânare, spune Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpioni se vor bucura de o săptămână plină de momente frumoase alături de cei dragi. Astrele spun că în primele zilei vei fi ocupată cu ultimele pregătiri pentru sărbători. Nu-ți face griji, vei reuși să duci totul la bun sfârșit exact așa cum ți-ai propus. Familia este nerăbdătoare să te revadă, iar prietenii apropiați se vor asigura că ai parte de sărbători pline de căldură și fericire. Este momentul oportun să fii sinceră față pe persoana pe care o iubești cu adevărat. Fă-ți curaj și lasă-ți sentimentele să iasă la iveală.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul săptămânii 20 decembrie – 26 decembrie 2021 spune că Săgetătorii vor lua o decizie importantă în preajma Crăciunului. Pentru acești nativi este o săptămână care le va schimba complet perspectiva asupra viitorului. Săgetătorii care sunt într-o relație s-ar putea să-i pună capăt acesteia sau să încerce să repare neînțelegerile cu persoana iubită. În oricare din situații, cel mai important este să fii împăcată cu ceea ce ai ales. Fii responsabilă și asumă-ți întotdeauna faptele și cuvintele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vine cu o veste bună pentru nativii Capricorn. Lucrurile s-au așezat cum nu se puteau mai bine pe plan profesional. Un proiect important urmează să-ți schimbe complet cariera și să te ajute să avansezi mai repede decât ai crezut. Este momentul să-ți pui în valoare talentul și să le demonstrezi celor din jur că ești o femeie puternică, muncitoare și asumată. Fii încrezătoare, astrele spun că se anunță multe clipe frumoase în viitorul tău. E plan emoțional, lucrurile stau la fel de bine. În cea de-a doua parte a săptămânii îți vei petrece timpul alături de familie, prieteni și toți oamenii dragi din viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii s-ar putea să aibă parte de o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite în preajma sărbătorilor de Crăciun. Cei care sunt într-o relație serioasă de ceva vreme, ar trebui să se aștepte la un deznodământ fericit. Pentru Vărsătorii singuri se anunță clipe de neuitat. O invitație neașteptată din partea unor prieteni apropiați s-ar putea să se concretizeze într-o nouă relație de iubire. Fii deschisă la oportunități și nu te teme să fii sinceră și naturală. Astrele spun că se anunță o perioadă foarte frumoasă pentru Vărsătorii care sunt pregătiți să experimenteze dragostea adevărată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul săptămânii 20 decembrie – 26 decembrie 2021 au nevoie de puțin timp liber. Deși îți dorești să-ți petreci sărbătorile alături de cei iubiți, sunt câteva lucruri pe care vrei să le pui la punct înainte de sărbătorile de Crăciun. Ai mai multă grijă de tine și nu-ți fie teamă să ceri puțin timp doar pentru tine. Învață să te pui mai des pe primul loc și să nu-ți mai neglijezi fericire. Ai nevoie de aceste mici pauze pentru a-ți încărca bateriile. Săptămâna va fi una plină de momente importante și te va face să realizezi ce anume trebuie să schimbi la tine pentru a fi din nou fericită și împlinită.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×