Reclamă

Horoscopul săptămânii 20 noiembrie – 26 noiembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Pentru această perioadă vin transformări neașteptate și schimbări majore în viața tuturor nativilor. Horoscopul săptămânii 20 noiembrie – 26 noiembrie 2023 aduce toate aceste surprize. Evenimentele astrale majore schimbă cursul normal al vieții. Vorbim despre Soarele care intră în Săgetător pe 22 noiembrie, dar și Marte în 24 noiembrie.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 20 noiembrie 2023, 9:19

Câțiva dintre nativi vor avea parte de cheltuieli neprevăzute, dar și pierderea energiilor bune. Toate aceste situații se vor reflecta și în perioada imediat următoare. Va exista un sextil între Soare și Pluto, iar comportamentul nativilor va fi mult mai intens în această perioadă. Aceștia vor găsi totuși puterea interioară de a merge mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 20 noiembrie – 26 noiembrie 2023

Pe 22 noiembrie, atunci când Soarele va ieși din Scorpion și va intra în Săgetător, va avea loc o nevoie aprigă de aventură a celor mai mulți dintre nativi. Vorbim aici despre lucruri ce nu se vor sincroniza și frustrări care îi vor face pe nativi să spună lucruri pe care nu le doresc de fapt.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc pe zi ce trece să fie tot mai dezechilibrați. Deși încearcă să revină la un punct normal în viața de zi cu zi, în cele din urmă realizează faptul că au nevoie de o pauză. Precauția este cu adevărat importantă în toate aceste idei de viață. Cu toate că așteaptă lucruri mărețe, își dau seama că nimic nu este gratuit. Vor trebui să muncească pentru a obține ceea ce își doresc cu adevărat.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cu toate că au încercat să-și asume anumite responsabilități, în cele din urmă nativii Taur se recunosc înfrânți.

Acest lucru le aduce o liniște interioară pe care au căutat-o de multă vreme. Nu este un semn de slăbiciune faptul că nu-și pot permite realizarea anumitor proiecte, atât pe plan personal cât și profesional. Aici intervine de fapt încrederea de sine. Reușitele cu adevărat importante vor veni în viitor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni precauția este importantă în toată această perioadă. Emoțiile ce îi cuprind reușesc să îi ducă într-o altă zonă decât își doresc. Trăiesc o săptămână dificilă pe plan personal, însă în cele din urmă lucrurile se reglează de la sine. Este foarte dificil să ia decizii în situații limită.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de multă încredere de sine, dat fiind faptul că sunt conștienți de puterea pe care o au în prezent. Au șansa de a construi o idee de viitor care poate funcționa, însă pășesc spre aceasta cu foarte multă precauție. Se gândesc la dezamăgirile din trecut, însă este foarte impotant să vadă ceea ce simt și în prezent. Caută anumite mecanisme pentru a se feri de realitatea din jur, spune Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se simt neînțelegi în această perioadă. Se îndepărtează de persoanele dragi și nu își găsesc locul acolo unde și-l doresc. Au dificultăți de comunicare, iar la locul de muncă simt că nu mai merge nimic așa cum trebuie. Au o atitudine delăsătoare ce îi va face să tragă în jos echipa alături de care muncesc. Își caută modalitatea perfectă pentru a o lua de la capăt.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt implicați în tot mai multe intrigi pe zi ce trece. Va fi dificili pentru aceștia să traverseze această săptămână complicată. Cu toate că au o fire pașnică, își ies din minți atunci când văd că lucrurile nu funcționează așa cum și-ar dori. Disputele la care iau parte îi vor face să-și dorească o vacanță prelungită. Energia din relații se îndreaptă fără doar și poate pe plan profesional, arată Yourtango.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt plini de vitalitate și energie pozitivă. Reușesc să-și ducă la bun sfârșit toate planurile, iar în viața personală nu regăsesc nicio problemă. Lucrurile banale ajung să-i facă fericiți și să se simtă autentici în felul lor simplu de a trăi. Micile neînțelegeri care apar pe parcurs se redresează fără doar și poate în perioada imediat următoare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion reușesc să-și găsească firea creativă și să meargă pe acest drum în perioada ce urmează. Primesc complimente și astfel reușesc să ajungă la o stare de permanentă fericire. Emoțiile pozitive îi ajută pentru construirea unor proiecte importante de viitor. Au șansa de a-și demonstra curajul în cele mai dificile misiuni de viață.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător nu-și mai găsesc compatibilitatea cu lucrurile pe care le trăiesc în viața personală. Partenerul ajunge să le facă reproșuri la fiecare pas, iar ei să se simtă ai nimănui. Pentru cei singuri, vorbim despre o șansă unică de a-și construi planurile de viitor. Cu toate acestea trebuie să fie atenți pentru a nu rata această oportunitate. Până la finalul săptămânii toate relațiile se vor aranja într-o manieră pozitivă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt recompensați pentru sacrificiile pe care le fac alături de familie. Reușesc să comunice cu cei dragi la un nivel mult mai profund. Oboseala își spun totuși cuvântul, iar organizarea ar trebui să fie acum punctul forte. Se conectează cu persoanele importante așa cum trebuie, așa cum și-ar dori.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător adoptă o atitudine dezorganizată. La locul de muncă, dar și în familie se resimt față de toate dezamăgirile pe care le-au avut de înfruntat până în prezent. Este nevoie de o intenție cu adevărat pozitivă pentru a se conecta cu cei din jur la un nivel profund. Este cazul să adopte o atitudine blândă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești reușesc să-și urmeze cursul vieții la fel ca întotdeauna. Nu se abat de la drum și sunt cei mai importanți suporteri ai vieții lor. Au totuși nevoie de clipe de liniște și încearcă să fie cât mai pozitivi din acest pun de vedere. Se vor așeza într-o atitudine de acțiune și își vor rezola singuri problemele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×