Reclamă

Horoscopul săptămânii 21 noiembrie – 27 noiembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 21 noiembrie – 27 noiembrie 2022 le aduce nativilor din zodiac noroc pe toate planurile. Aceștia vor simți că lumea se învârte în jurul lor și vor putea realiza tot ce își propun. Pentru cei mai puțin încrezător în astrologie, dovezile vor urma curând. Astrele spun că acum este momentul pentru împlinirea unor vise mărețe.

Publicat: 21 noiembrie 2022, 7:27

Nativii din zodiac vor reuși fără doar și poate să-și arate energia. Vor analiza fiecare plan pe care și l-au dorit și vor lua decizii bine gândite în orice moment. Dacă vorbim despre relații, acestea nu se vor clădi atât de ușor. Un fundament trainic necesită multă muncă, însă niciodată nu este timpul pierdut. Cel mai bine este să mergeți cu capul înainte și drumurile se vor deschide pentru voi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 21 noiembrie – 27 noiembrie 2022

Horoscopul săptămânii 21 noiembrie – 27 noiembrie 2022 nu vine fără provocări pentru nativii din zodiac. Acestea vor lua diferite forme și vor îmbrăca multe fețe. Mulți nu-și vor găsi cuvintele pentru a-și exprima cu adevărat frustrările de moment. Pe tot parcursul perioadei se vor învârti în jurul cozii căutând o situație reală cu care să rezoneze.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativul Berbec reușește în această săptămână să-și găsească echilibrul financiar. Nu este ceea ce ai nevoie în acest momente, dar este singura problemă pe care o poți rezolva cu adevărat pe termen lung. În ceea ce privește relațiile, reușești să-ți construiești o idee despre cum crezi tu că ar funcționa mai bine viața ta alături de un partener. Vei descoperi răspunsuri pe care de puține ori le-ai accesat.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 21 noiembrie – 27 noiembrie 2022  spune că nu reușești să ieși din starea de melancolie în care ai intrat acum ceva timp.

Te-ai îndepărtat de prieteni, însă familia ți-a fost întotdeauna alături. Încearcă să iei cele mai bune decizii pentru tine fără să-ți pese de părerile celor din jur. Astrele îți recomandă cursuri de psihoterapie.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Această perioadă vine cu o abordare complet nouă pentru nativii Gemeni. Percepția ta despre viață s-a schimbat foarte mult timp de-a lungul anilor. Încearcă să observi imaginea de asamblu și ceea ce te face cu adevărat implicat în această stare de moment. Dacă te afli într-o relație, comunici destul de greu cu partenerul. Gândește-te cum ar fi să te afli în pielea lui în aceste momente. Cu siguranță nu ți-ar plăcea să te confrunți cu situații de acest gen.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 21 noiembrie – 27 noiembrie 2022 va perpetua starea de bine care te-a cuprins în ultima vreme. Reușești fără doar și poate să îmbini atât viața profesională cât și cea personală, iar timpul pentru micile plăceri nu-ți acaparează existența. Astrele îți recomandă să oferi din experiența ta și celorlalți pentru a vedea dacă vă aflați pe aceeași lungime de undă. În familie, conversațiile devine anoste și nu reușești să te integrezi ca în trecut.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această săptămână te va aduce fără doar și poate pe linia de plutire. Îți recunoști greșelile și reușești să facu pace cu cei pe care i-ai supărat. Vei avea o agendă plină și mulți oameni cu care să vorbești, însă odată ce ai făcut primul pas nu mai este cale de întoarcere. Familia rămâne întotdeauna pe primul plan, însă astrele îți recomandă o pauză binemeritată. Este cazul să achiziționezi biletele de avion pe care ai pus ochii de ceva vreme.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară este foarte dificil să accepte în această perioadă anumite condiții impus. Indiferent că vorbim despre locul de muncă sau familie, acestea se vor trezi într-un tumult de emoții cărora nu le vor putea face față, spune Astrology.com. Dacă ți-ai îngăduit până în prezent să fii copilăroasă acum a venit momentul să te maturizezi încet. Pentru persoanele care se află într-o relație, vorbim despre certuri fără rezolvare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță se vor încărca doar cu sentimente contradictorii. Pe plan profesional nu sunt mulțumiți, însă nu reușesc să-și adune forțele pentru o bătălie mai lungă. Pe plan personal vor lua decizii ce le va afecta viitorul într-un mod cu totul neașteptat. Dacă vorbim despre cei care se află deja într-o relație, vedem că aici nu este vorba doar despre comunicare. Faptele sunt de asemenea la fel de importante. Pentru cei mai puțini norocoși, sănătatea începe să dea semne de întrebare.

Află tot ce trebuie să știi despre Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii Scorpion această perioadă vine ca o detașare emoțională. Ai nevoie de timp pentru a-ți bandaja rănile, însă nu uita că nu ești niciodată singură. Astrele îți vor oferi întotdeauna ocazia de a-ți arăta adevărata natură și de a te redescoperi. În ciuda faptului că nu observi nicio schimbare în bine, reușești să faci pași mici pentru a construi ceea ce îți dorești.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător această săptămână vine cu schimbări pe toate plnurile. Te vei găsi în mijlocul celor mai importante evenimente sociale, arată Yourtango.com. De asemenea, pe plan personal îți regăsești un echilibru pierdut. Încearcă să realizezi mai mult din lucrurile ce te fac fericită cu adevărat. Lasă în urmă tot ceea ce ți-a adus amărăciune.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Această săptămână vine să-ți confirme faptul că ești o persoană unică. Reușești să-ți creezi un spațiu personal ce cu greu mai poate fi invadat. Nu lăsa discuțiile din jur să-ți afecteze calmul personal. Vezi dincolo de lucrurile ce te macină și pornește pe noul drum ales. Pe plan financiar nu reușești totuși să-ți creezi un obicei sănătos.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru nativii Vărsător veștile bune circulă repede. Relația cu familia este într-un punct culminant, iar conversațiile cu aceștia te fac să te simți din ce în ce mai bine. Ești fericită de tot ceea ce ți-a oferit universul până acum și te bucuri de fiecare clipă. Indiferent de greșelile pe care tinzi să le faci în continuare, știi că ai un as în mânecă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu este pentru prima oară când îți dorești ceva cu adevărat dificil. Dacă până acum credeai că nu poți face față provocărilor, săptămâna aceasta vine să îți demonstreze contrariul. Reușești să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus și ești mândră de toate realizările tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×