Reclamă

Horoscopul săptămânii 23 ianuarie – 29 ianuarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 23 ianuarie – 29 ianuarie 2023 vine cu planuri pe termen lung în ceea ce privește sfera emoțională a nativilor din zodiac. Aceștia vor dezvolta idei revoluționare și se vor simți în al nouălea cer. Pentru cei care se află deja într-o relație, vedem mai multe certuri ca de obicei. Astrele spun că acum este momentul pentru comunicare intensivă.

Publicat: 23 ianuarie 2023, 9:35

Nativii din zodiac se bucură de un sfârșit de ianuarie cu totul deosebit. Aceștia au șansa să-și redescopere propriile nevoi și dorințe. Totuși, astrele îi sfătuiesc să fie atenți atunci când iau decizii importante. Oricâtă emoție ar avea, nu trebuie ca aceasta să se transforme în noi moduri de a evita planurile. Cele mai multe dintre cuvinte ar trebui să fie oferite din suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 23 ianuarie – 29 ianuarie 2023 aduce planuri pe termen lung în sfera emoțională

Horoscopul săptămânii 23 ianuarie – 29 ianuarie 2023 vine cu multe planuri în ceea ce privește relațiile emoționale. Pentru nativii din zodiac este o perioadă importantă. De asemenea, sănătatea joacă un rol important. Mulți nu-și vor găsi ideile necesare pentru a continua anumite proiecte la locul de muncă. Deciziile pe care le vor lua, vor schimba radical punctul de vedere astfel încât se vor trezi în situații cu mult diferite decât cele de până acum. Pe lângă clipele de frică, îndrăgostiții se vor bucura și de clipe romantice

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativul Berbec își susține în această săptămână punctele de vedere. Chiar dacă nu este ceea ce ai nevoie în prezent, te descurci de minune. Planurile tale la locul de muncă continuă în aceeași manieră, indiferent de problemele pe plan personal. Astrele spun că nu trebuie să rămâi într-o relație pe care nu o poți controla. Ai răbdare și comunică acolo unde vezi că este cazul. Rezultatele se vor vedea mai repede decât ai crede. Acum este momentul să te dedici planurilor pe termen lung.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 23 ianuarie – 29 ianuarie 2023 spune că relațiile personale au întâietate acum . Vor exista anumite momente în care te vei simți neputincioasă și nu vei cunoaște modalități de ieșire din impas.

Situațiile în care ai fost pusă până acum ți-au oferit multiple beneficii, iar acum este cazul să pui în aplicare ceea ce ai învățat. Este cazul să-ți creezi timp și pentru tine, nu doar pentru cei din jur

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Această perioadă este foarte importantă și pentru nativii Gemeni. Percepția ta asupra relațiilor  și anumitor evenimente se va schimba. Situațiile prin care ai trecut te-au ajutat să faci față situațiilor dificile din prezent. O situație neașteptată te va surprinde, însă de data aceasta vei cunoaște cu exactitate modul în care să o abordezi, arată Yourtango.com. Ai grijă cum alegi să manevrezi vorbele, acestea au un impact mult mai mare decât faptele. Gândește-te ce sentimente te-au încercat de-a lungul timpului și cum le-ai gestionat.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 23 ianuarie – 29 ianuarie 2023 va reuși să aducă în atenția nativilor planuri de mult uitate. Ai șansa să faci mai multe investiții într-un proiect uitat . Nu trebuie să te alături dacă nu simți că participarea ta aduce un real beneficiu. Vorbele celor din jur te pot afecta. Ești preocupată din cauza faptului că nu mai petreci atât de mult timp cu cei din familie. Ca să te descurci cu problemele sufletului, astrele îți recomandă o perioadă de odihnă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această săptămână te va ține foarte concentrată asupra relației. Vei avea o surprize neașteptate pentru cel drag. Momentele planificate vor fi trăite la maximum. Încearcă să te bucur și tu. Spre finalul perioadei așteaptă-te la mici tensiuni, în ciuda clipelor de fericire. Părinții te vor susține în orice privință, fără probleme.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară, această săptămână vine cu șanse extraordinare de îmbunătățire pe plan profesional. Acum ai șansa să te prezinți așa cum ești cu adevărat. Nu încerca să te mai ascunzi pentru că totul va ieși la iveală. Spre finalul perioadei totul se va schimba, spune Astrology.com. Dacă ți-ai stabilit anumite obiective în ceea ce privește stilul de viață sănătos, încearcă să elimini anumite alimente nocive.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor încerca să rămână pe aceeași poziție de conducere în săptămâna ce urmează. Acum este momentul să reduci stresul din viața ta și să-ți creezi o oază de liniște. Aduci noi persoane în viața ta și acest lucru te sperie. Planetele îți vor da o mână de ajutor, însă nu trebuie să abuzezi. Trebuie să iei în considerare faptul că doar tu îți poți schimba destinul. Spre finalul perioadei se arată șanse de reușite.

Află tot ce trebuie să știi despre Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai nevoie de timp pentru a găsi răspunsurile corecte în ceea ce privește viitorul tău pe plan personal. Asigură-te că ai totul organizat pentru a nu-ți crea un haos fără margini. Spre mijlocul perioadei vei primi o veste care te va zgudui. Familia are nevoie de tine, însă ceea ce te reține este un proiect important la locul de muncă. Ai de cântărit decizii și nu cunoști șansa perfectă pentru a spune ce îți dorești cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător, unele relații vor fi schimbate pentru totdeauna. Vei fi dispusă să elimini anumite persoane din viața ta și să aduci altele noi la orizont. Spre finalul perioadei te așteaptă multe surprize. Participi la petreceri importante unde vei cunoaște personalități. Acum este șansa ta să intri în vorbă și să-ți spui ideile.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Această săptămână vine cu energie în ceea ce privește planurile personale. Știi exact ce ai de făcut și  cum să vorbești cu oamenii pe care nu îi agreezi. Trebuie totuși să acționezi cu tact și să-ți expui punctul de vedere. Farmecul tău va reuși să cucerească pe cei mai sceptici. Dacă te afli într-un conflict cu cei din familie, acum este momentul să declari deschis ceea ce te deranjează. Prietenii îți sunt alături în orice situație, însă nu trebuie să abuzezi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Creativitatea va fi la cote maxime pentru nativii Vărsător. Nevoia ta de socializare se va activa și vei ieși la tot mai multe petreceri sau întruniri. Nu este cazul să uiți de planuriel profesionale pe care le-ai cam evitat. Nu transforma ieșirile într-o perioadă de odihnă. Trebuie să eviți a te considera în centrul atenției pentru multă vreme. Aceste clipe te vor scoate din impas.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această săptămână îți va aduce multe schimbări pozitive, fără ca măcar să îți dai seama. Pe plan profesional reușești să te concentrezi mai bine asupra proiectele și să construiești un viitor sigur și confortabil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×