Reclamă

Horoscopul săptămânii 23 mai – 29 mai 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 23 mai – 29 mai 2022 vine cu vești îngrijorătoare pentru toți nativii din zodiac. Important este să știm cum să le gestionăm. Pe plan sentimental, totul se va desfășura într-o formă de-a dreptul haotică. Astrele vor încerca să ofere sprijin, însă de cele mai multe ori acesta nu va fi sesizat și va părea aproape inexistent.

Publicat: 23 mai 2022, 6:43 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:40

Nativii din zodiac se vor trezi plini de nedumeriri în această perioadă. Nu vor dori să-și recunoască problemele până nu vor fi puși în fața faptului împlinit. Cei dragi nu vor avea altă opțiune decât să-i lase singuri. Până la urmă, aceștia își vor da seama care este cea mai bună soluție. Nu trebuie totuși să disperse, asta pentru că vara se apropie cu pași rapizi, iar gândurile pozitive se vor reîntoarce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 23 mai – 29 mai 2022

Horoscopul săptămânii 23 mai – 29 mai 2022 vine cu tristețe și momente de anxietate. Vara bate la ușă, însă nativii se găsesc în situații care par că nu au nicio rezolvare. Cele mai multe dintre momente se vor regăsi pe plan personal. Pe plan profesional este timpul ca planurile gândite să fie deja puse în acțiune. De cele mai multe ori vor exista ezitări.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 23 mai – 29 mai 2022 îi va duce pe acești nativi în tot mai multe momente limită. Persoana iubită le va oferi un ultimatum, iar ei nu vor avea șansa să-și spună punctul de vedere. Relația se află într-un punct tensionat și nu este momentul să te gândești la ceartă acum.

Reclamă

Astrele te sfătuiesc să te gândești la ideea pentru care ai urmat acest partener încă de la început și să observi dacă te mai urnesc aceleași sentimente.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna nu începe tocmai bine. La locul de muncă nimic nu pare să aibă o rezolvare atât de rapită pe cât îți dorești. Te încăpățânezi să-ți vezi viața liniștită, însă totul se mișcă mai încet decât ți-ai fi imaginat, spune Astrology.com. Nu este cazul să apelezi la impulsivitate în astfel de momente.

Reclamă

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu renunți la modul inedit de a-ți spune punctul de vedere. Până la urmă vor exista modalități de a te schimba.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 23 mai – 29 mai 2022 îi va surprinde pe acești nativi într-un mod nu tocmai plăcut. Dacă vei încerca să te apuci de planurile notate pe hârtie ai grijă. S-ar putea să dai greș încă de la început, iar acest lucru te poate demoraliza. Continuă pe drumul tău doar atunci când simți că ai o plasă de siguranță. Uneori e bine să știi că persoana pe care dorești să te bazezi e tot timpul acolo.

Deși nu este momentul oportun, astrele te sfătuiesc să începi un proiect nou căruia să îi acorzi atenție în fiecare zi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi, planurile personale vor fi date peste cap. Totul se va întâmpla așa de repede încât nu vei cunoaște cu adevărat motivul pentru care s-a întâmplat. Nu trebuie să uiți că fiecare etapă a vieții are un scop, iar tu ești în perioada de formare emoțională. Până la urmă, chiar și adulții se pot comporta ca cei mici uneori.

Simți că ești ca prizonieră a vieții tale, însă acest lucru se întâmplă pentru că nu ai privit cu adevărat imaginea de ansamblu, spune Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru acești nativi, multe lucruri par a fi imposibil de rezolvat în această perioadă. Momentele cheie ale întâlnirilor vor prezice într-un fel viitorul. La finalul fiecărei situații îți vei da seama care este de fapt așteptarea ta de la viață. Nu te închide în tine, spune exact ce ai pe sufletul pentru ca cel de lângă tine să știe cum să abordeze situația.

Astrele te sfătuiesc să te implici doar atât cât simți că este cazul, nu ești obligată să faci lucruri în care nu crezi cu adevărat.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 23 mai – 29 mai 2022 le va oferi acestor nativi ceea ce și-ar fi dorit pe plan amoros încă de acum câteva luni. Pentru cei mai singuri, este posibil ca un partener ideal să apară în peisaj. Dacă acest lucru nu se întâmplă totuși, nu trebuie să îți faci griji. Singura modalitate de a reuși să atragi energie pozitivă, este să o împărtășești la rândul tău.

Astrele te sfătuiesc să practivi meditația, yoga și toate intervențiile care îți oferă un plus de încredere către un viitor mai liniștit.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acest nativ va avea de trecut o etapă dificilă a vieții sale. Nu trebuie să fii neapărat cunoscător pentru a-ți da seama că toate lucrurile care ți se întâmplă acum, vin cu un motiv. Toți cei dragi vor fi curioși să afle despre ce este vorba. Singuratică de fel, nu vei dori să oferi prea multe detalii. Astrele te sfătuiesc să nu îi îndepărtezi pe cei care îți doresc binele, mai ales în astfel de vremuri.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Această perioadă îți va întări stările de anxietate fără să realizezi. O discuție banală cu partenerul de viață te poate duce departe cu gândul. Nu uita că cea mai importantă metodă de a descoperi adevărul este prin comunicare. În caz contrar, poți interpreta semne care nici măcar nu sunt acolo.

Sfaturile pe care astrele ți le oferă pot sunt valoroase, asta dacă știi să le interpretezi într-o manieră pozitivă, fără a exagera.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru acești nativi nu va fi o perioadă propice din punct de vedere profesional. Cei pe care i-ai considerat prieteni până acum îți pot pregăti surprize care îți vor lăsa un gust amar. De asemenea, șeful îți reproșează lucruri pe care știi cu siguranță că le-ai dus la bun sfârșit. Cu sănătatea nu te afli într-un punct tocmai fericit. Este cazul să îți oferi momentele de relaxare despre care vorbeai în trecut. Cu siguranță îți vor fi de folos.

Astrele te sfătuiesc să te lași purtată de val o perioadă, indiferent dacă acest lucru vine cu lucruri pozitive sau negative.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru acești nativi trebuie să menționăm că vor avea parte de o perioadă excelentă. Vor primi din partea partenerului de viață propunerea mult așteptată. La locul de muncă se vor remarca prin originalitate și perseverență. De asemenea, nu vor uita să lege prietenii.

Deși pare că timpul trece mult prea repede pentru tine, astrele te sfătuiesc să-i suni pe cei dragi într-un moment de respiro. Îți vei mulțumi mai târziu.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O perioadă propice din toate punctele de vedere. De data aceasta îți vei găsi locul în societate și nu va trebui să-ți strigi numele pentru a te face auzită. Familia te va susține, iar partenerul de viață îți va oferi surprize de neuitat. Îți vei da seama că te afli la momentul potrivit, în locul potrivit..

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să-ți menții în continuare aceeași atitudine pozitivă, asta dacă nu îți dorești să cazi în patima anxietății..

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru acești nativi astrele pregătesc surprize pe plan profesional. Dacă până acum ai crezut că drumul tău se oprește aici, iată că te-ai înșelat. Nu ești deloc tristă din această cauză, în ciuda faptului că îți doreai o pauză. Este cazul să renunți la prejudecăți dacă îți dorești cu adevărat să urmezi acest rol în viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×