Reclamă

Horoscopul săptămânii 23 octombrie – 29 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Există zodii care au mare succes în carieră și horoscopul săptămânii 23 octombrie – 29 octombrie 2023 ne dezvăluie care sunt acestea. Dacă unii nativi vor avea succes pe plan financiar, alții vor trebui să se confruncte cu probleme pe plan personal. Deciziile importante vor fi luate de ambele părți, însă astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a le oferi suportul necesar. Vezi ce ți-e rezervat în funcție de data nașterii.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 octombrie 2023, 9:13

Vor apărea șanse de progres în carieră pentru mulți nativi, însă vor trebui să știe modalitatea perfectă pentru a profita de acestea. Horoscopul săptămânal vine cu previziune de bani, dragoste și sănătate.

Horoscopul săptămânii 23 octombrie – 29 octombrie 2023

Anumite zodii vor descoperi că este bine să fie organizate, dar și să fie mai deschise la tot ceea ce este nou în preajma lor. Capitolele care vor dori să fie închise, nu se vor mai întoarce în viitor. Vom avea și cereri în căsătorie sau călătorii care vor schimba vieți. Indiferent de mișcarea planetelor, cu toții se vor simți atinși de previziunile astrale.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se simt pregătiți să-și îndeplinească toate visele în această perioadă. Au nevoie de mai multă încredere în sine. Adoptă o altă tactică ce le va fi de ajutor. Pe plan profesional reușesc să se descurce și își stabilesc un fond de economii pe care nu îl vor folosi multă vreme. Sănătatea este la cote maxime acum, iar sezonul răcelilor nu îi atinge câtuși de puțin. Nativii singuri vor avea parte de o surpriză.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pe plan personal, nativii Taur reușesc să se bucure de momente alături de familie. Relația cu partenerul merge în sens pozitiv, iar toată fericirea pe care o așteptau este acum în fața lor. Reușesc să comunice mai bine cu cei din jur, fără frici sau anxietăți. Realitatea pe care încep să o accepte le face bine. Sunt înconjurați de momente oportune pentru a-și spori veniturile, iar asta nu poate decât să-i bucure.

Câteva controale la medicul generalist sunt necesare în această perioadă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni primesc susținere din partea celor dragi pentru a-și realiza anumite proiecte pe plan profesional. Încep săptămâna într-un mod pozitiv, iar acest lucru le oferă modalitatea de a-și pune la bătaie mai multe planuri de viitor. Cu toate acestea, o veste pe care nu o așteptau îi ține pe loc o perioadă. La finalul săptămânii simt nevoia de o vacanță sau câteva zile de odihnă. Nativii singuri își dau seama ce vor cu adevărat în cadrul unei relații.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac uită de ceea ce și-au propus până în acest moment și se concentrează pe dezvoltarea personală. Își aleg diferite hobbb-uri și le practică în tandem. Vor mai multe ieșiri cu prietenii pentru a-și lua gândul de la probleme, însă realizează că tot ceea ce fac este să readucă la suprafață vechi răni. Se împrietenesc cu oameni noi care le oferă sfaturi valoroasă. Astrele le sugerează să aibă mai multă grijă cui se destăinuiesc.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu reușesc și de această dată să iasă în evidență. Este vorba despre o promovare la locul de muncă pe care aceștia o primesc fără un efort major. Reușesc de asemenea să desfășoare mai multe activități ce le vor bucura sufletul. Familia le este alături de la orice pas. Pe măsură ce timpul trece, descoperă că au nevoie de părerea unui specialist în cazul anumitor aspecte, arată Yourtango.com. Vizitele la medic nu sunt de evitat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să se impună la locul de muncă și văd că au parte de susținere. Acest lucru nu poate decât să îi bucure. S-au pregătit intens pentru un anumit moment extrem de special, chiar dacă acest lucru a însemnat efort dublu realizat până acum. Cei dragi le reproșează că uită să petreacă timp prețios alături de ei. De asemenea, nici pe partea sănătății nu stau foarte bine. Aceștia sunt sfătuiți să aibă grijă la anumite ore suplimentare petrecute la birou.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și stăpânească nerăbdarea pe plan financiar. Își schimbă locul de muncă, însă entuziasmul pe care îl arată nu poate fi ascuns în totalitatea. Au oportunitatea de a se elibera de vechi răni din trecut. Un prieten îi ademenește cu o călătorie care le va schimba viața. Astrele îi sfătuiesc să nu rateze astfel de ocazii. Nu strică și o mică vizită în cabinetul doctorului înainte de aceste planuri.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de o perioadă perfectă la locul de muncă. Reușesc să comunice bine cu colegii și au parte de laude din partea șefilor. Au șanse uriașe să plece într-o călătorie de afaceri pe care nu trebuie să o rateze. Pe plan personal își doresc mai multă interacțiune cu cei dragi, însă tot ceea ce obțin sunt reproșuri, spune Astrology.com. Acest aspect al vieții trebuie îmbunătățit, spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este o săptămână propice pentru dezvoltarea planurilor personale, spun astrele. Nativii Săgetător vor avea parte de noi orizonturi deschise. Prietenii, sfaturi și discuții de care nu au avut parte multă vreme se vor ivi acum mai sincere ca oricând. Nu este cazul să le privească într-un mod obiectiv. Tot ceea ce vine din suflet este real atât pentru ei cât și pentru cei din jur.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își doresc o relație ca în povești, însă acest lucru nu se reflectă în ceea ce fac de-a lungul timpului. La locul de muncă, lucrurile par să se desfășoare într-un mod pozitiv. Comunicarea cu colegii este foarte bună, ceea ce le aduce un plus de satisfacție. Au de adăugat și un nou hobby pe lista lor de viitor. Începutul este mai greu de fiecare dată, însă odată ce realizează beneficiile pe care acest le aduce, nu vor mai da înapoi.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de o săptămână agitată. Cu toate că și-au dorit să rezole mai multe probleme dintr-o dată, au reușit doar să se încarce emoțional. Trebuie să țină întotdeuana cont de sfaturile celor din jur, asta pentru că entuziasmul cu care încep orice proiect îi părăsește spre final. Nu este cazul să se streseze, totuși. Cei dragi le vor fi întotdeauna alături.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de momente nostalgice în această perioadă. Retrăiesc momente din copilărie și devin anxioși către viitor. Reușesc să se deschidă în fața celor mai importante persoane, însă acest lucru nu pare să-i ajute într-un mod natural. Plăcerile personale sunt foarte importante acum. La locul de muncă nu se mai regăsesc și vor o schimbare de scenariu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×