Reclamă

Horoscopul săptămânii 23 octombrie – 29 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Există zodii care au mare succes în carieră și horoscopul săptămânii 23 octombrie – 29 octombrie 2023 ne dezvăluie care sunt acestea. Dacă unii nativi vor avea succes pe plan financiar, alții vor trebui să se confruncte cu probleme pe plan personal. Deciziile importante vor fi luate de ambele părți, însă astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a le oferi suportul necesar. Vezi ce ți-e rezervat în funcție de data nașterii.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 octombrie 2023, 9:13

Vor apărea șanse de progres în carieră pentru mulți nativi, însă vor trebui să știe modalitatea perfectă pentru a profita de acestea. Horoscopul săptămânal vine cu previziune de bani, dragoste și sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 23 octombrie – 29 octombrie 2023

Anumite zodii vor descoperi că este bine să fie organizate, dar și să fie mai deschise la tot ceea ce este nou în preajma lor. Capitolele care vor dori să fie închise, nu se vor mai întoarce în viitor. Vom avea și cereri în căsătorie sau călătorii care vor schimba vieți. Indiferent de mișcarea planetelor, cu toții se vor simți atinși de previziunile astrale.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se simt pregătiți să-și îndeplinească toate visele în această perioadă. Au nevoie de mai multă încredere în sine. Adoptă o altă tactică ce le va fi de ajutor. Pe plan profesional reușesc să se descurce și își stabilesc un fond de economii pe care nu îl vor folosi multă vreme. Sănătatea este la cote maxime acum, iar sezonul răcelilor nu îi atinge câtuși de puțin. Nativii singuri vor avea parte de o surpriză.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pe plan personal, nativii Taur reușesc să se bucure de momente alături de familie. Relația cu partenerul merge în sens pozitiv, iar toată fericirea pe care o așteptau este acum în fața lor. Reușesc să comunice mai bine cu cei din jur, fără frici sau anxietăți. Realitatea pe care încep să o accepte le face bine. Sunt înconjurați de momente oportune pentru a-și spori veniturile, iar asta nu poate decât să-i bucure.

Câteva controale la medicul generalist sunt necesare în această perioadă.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni primesc susținere din partea celor dragi pentru a-și realiza anumite proiecte pe plan profesional. Încep săptămâna într-un mod pozitiv, iar acest lucru le oferă modalitatea de a-și pune la bătaie mai multe planuri de viitor. Cu toate acestea, o veste pe care nu o așteptau îi ține pe loc o perioadă. La finalul săptămânii simt nevoia de o vacanță sau câteva zile de odihnă. Nativii singuri își dau seama ce vor cu adevărat în cadrul unei relații.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac uită de ceea ce și-au propus până în acest moment și se concentrează pe dezvoltarea personală. Își aleg diferite hobbb-uri și le practică în tandem. Vor mai multe ieșiri cu prietenii pentru a-și lua gândul de la probleme, însă realizează că tot ceea ce fac este să readucă la suprafață vechi răni. Se împrietenesc cu oameni noi care le oferă sfaturi valoroasă. Astrele le sugerează să aibă mai multă grijă cui se destăinuiesc.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu reușesc și de această dată să iasă în evidență. Este vorba despre o promovare la locul de muncă pe care aceștia o primesc fără un efort major. Reușesc de asemenea să desfășoare mai multe activități ce le vor bucura sufletul. Familia le este alături de la orice pas. Pe măsură ce timpul trece, descoperă că au nevoie de părerea unui specialist în cazul anumitor aspecte, arată Yourtango.com. Vizitele la medic nu sunt de evitat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să se impună la locul de muncă și văd că au parte de susținere. Acest lucru nu poate decât să îi bucure. S-au pregătit intens pentru un anumit moment extrem de special, chiar dacă acest lucru a însemnat efort dublu realizat până acum. Cei dragi le reproșează că uită să petreacă timp prețios alături de ei. De asemenea, nici pe partea sănătății nu stau foarte bine. Aceștia sunt sfătuiți să aibă grijă la anumite ore suplimentare petrecute la birou.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și stăpânească nerăbdarea pe plan financiar. Își schimbă locul de muncă, însă entuziasmul pe care îl arată nu poate fi ascuns în totalitatea. Au oportunitatea de a se elibera de vechi răni din trecut. Un prieten îi ademenește cu o călătorie care le va schimba viața. Astrele îi sfătuiesc să nu rateze astfel de ocazii. Nu strică și o mică vizită în cabinetul doctorului înainte de aceste planuri.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de o perioadă perfectă la locul de muncă. Reușesc să comunice bine cu colegii și au parte de laude din partea șefilor. Au șanse uriașe să plece într-o călătorie de afaceri pe care nu trebuie să o rateze. Pe plan personal își doresc mai multă interacțiune cu cei dragi, însă tot ceea ce obțin sunt reproșuri, spune Astrology.com. Acest aspect al vieții trebuie îmbunătățit, spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este o săptămână propice pentru dezvoltarea planurilor personale, spun astrele. Nativii Săgetător vor avea parte de noi orizonturi deschise. Prietenii, sfaturi și discuții de care nu au avut parte multă vreme se vor ivi acum mai sincere ca oricând. Nu este cazul să le privească într-un mod obiectiv. Tot ceea ce vine din suflet este real atât pentru ei cât și pentru cei din jur.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își doresc o relație ca în povești, însă acest lucru nu se reflectă în ceea ce fac de-a lungul timpului. La locul de muncă, lucrurile par să se desfășoare într-un mod pozitiv. Comunicarea cu colegii este foarte bună, ceea ce le aduce un plus de satisfacție. Au de adăugat și un nou hobby pe lista lor de viitor. Începutul este mai greu de fiecare dată, însă odată ce realizează beneficiile pe care acest le aduce, nu vor mai da înapoi.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de o săptămână agitată. Cu toate că și-au dorit să rezole mai multe probleme dintr-o dată, au reușit doar să se încarce emoțional. Trebuie să țină întotdeuana cont de sfaturile celor din jur, asta pentru că entuziasmul cu care încep orice proiect îi părăsește spre final. Nu este cazul să se streseze, totuși. Cei dragi le vor fi întotdeauna alături.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de momente nostalgice în această perioadă. Retrăiesc momente din copilărie și devin anxioși către viitor. Reușesc să se deschidă în fața celor mai importante persoane, însă acest lucru nu pare să-i ajute într-un mod natural. Plăcerile personale sunt foarte importante acum. La locul de muncă nu se mai regăsesc și vor o schimbare de scenariu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×