Reclamă

Horoscopul săptămânii 24 ianuarie – 30 ianuarie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 24 ianuarie – 30 ianuarie 2022 aduce vești neașteptate pentru nativii din zodiac. Aceștia se vor bucura de oportunități pe care nu le credeau posibile până acum. Astrele spun că este o săptămână ce ar trebui dedicată planurilor puse pe liste.

Publicat: 24 ianuarie 2022, 7:01 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:42

Nativii din zodiac se bucură de un sfârșit de lună ianuarie cu totul surprinzător și neașteptat. Aceștia au șansa să-și materializeze planuri pe care nu le mai credeau posibile. Totuși, astrele îi sfătuiesc pe nativi să nu uite că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 24 ianuarie – 30 ianuarie 2022

Horoscopul săptămânii 24 ianuarie – 30 ianuarie 2022 vine cu multe surprize. Mai ales pentru nativii care și-au făcut planuri în trecut, dar pe care nu le-au dus la bun sfârșit. Aceștia trebuie să-și găsească sursa de energie pentru a continua ce au început acum multă vreme. Cei mai mulți nativi se vor bucura de o săptămână surprinzătoare din toate punctele de vedere. Aceasta va fi presărată cu multe momente de fericire neașteptată.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Săptămâna aceasta vei avea chef să lenevești. Cu toate acestea, nu este genul de lenevit la care te așteptai, asta pentru că prietenii încearcă să te scoată din casă cu orice preț și să te pună din nou într-o lumină pozitivă. Acceptă orice ajutor și nu te mai lăsa influențat de tot ceea ce citești pe internet.

Reclamă

Cei apropiați te cunosc cel mai bine și văd unde este problema reală. Încearcă să faci puțin sport, acest lucru îți va crește încrederea de sine și te va face să vrei să trăiești din nou la putere maximă, așa cum o făceai până de curând. Ridică-te și plimbă-te, fără nicio dorință prea mare. Încearcă să faci pași mici, dar siguri către dorințele și planurile tale puse de mult pe listele de îndeplinit.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Orice ai face săptămâna aceasta, vei dori să dai tot ce ai mai bun. La muncă, încearcă să nu te aglomerezi cu prea multe sarcini, asta dacă nu crezi că le poți realiza. Ești optimistă, dar fii la fel de bine și obiectivă, fără a pune prea mult sentiment în orice acțiune pe care o îndeplinești. Dacă vei încerca să-ți dozezi energia așa cum crezi că o poți folosi, totul va merge bine. Ai grijă și de sănătatea ta, spune horoscopul săptămânii 24 ianuarie – 30 ianuarie 2022.. Dacă nu o faci, te vei confrunta mai târziu cu probleme pe care le vei trata cu greu. Relația amoroasă pare că trece printr-un impas, nu te lăsa însă descurajată, dacă încerci să comunici ceea ce te deranjează, totul va fi mai bine.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pe parcursul acestei săptămâni, îți vei da seama că planurile vechi pe care le-ai lăsat pe liste făcute acum multă vreme, încep să prindă contur. Deși ai uitat de ele într-o anumită măsură, iată că entuziasmul îți revine și vrei să dai din nou tot ce ai mai bun pentru a fi la cote maxime.

Horoscopul săptămânii 24 ianuarie – 30 ianuarie 2022 spune că inima ta este într-o loc bun acum, încearcă să ai grijă de ea și să îi oferi totul. Fii mai blândă cu tine, indiferent de relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău. La locul de muncă vei străluci, asta pentru că îți dai toată silința ca toate problemele să fie rezolvate din timp.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 24 ianuarie – 30 ianuarie 2022 spune că limitele pe care ți le impui acum, îți vor fi de folos mai târziu. Fostele iubiri încearcă să-ți perturbe relația actuală, încearcă să te gândești bine cât de mult vrei să fii într-o relație serioasă, și cât de mult vrei să umbli din floare în floare.

În ciuda presiunii, datorită caracterului tău de fier, vei lua cea mai bună decizie.  Mulțumește-i intuiției tale pentru că orice ai face, aceasta te va ghida pe drumul cel bun. Pe de altă parte, nu lăsa loc de interpretări și spune verde în față tot ce ai pe suflet.

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta ai putea să-ți începi planurile pe care ai spus încă de la începutul anului că le vei pune în aplicare. Listele pe care le-ai creat în luna decembrie trebuie să prindă contur și acum este ocazia perfectă. De asemenea, ai nevoie de oameni în viața ta care să fie pe aceeași lungime de undă.

Nu uita de unde ai plecat și unde ai ajuns, dar și cine a fost alături de tine pe tot parcursul. Încearcă să faci o selecție și chiar dacă vei rămâne cu puțini prieteni, măcar vei ști siguri că aceștia nu te vor trăda niciodată. Pe plan profesional, încearcă să asculți și părerile celor din jur, asta pentru că formați o echipă și fiecare are dreptul la cuvânt.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aceasta poate fi o săptămână foarte activă, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. La locul de muncă te simți fără scăpare, asta pentru că ai treburi de rezolvat de care trebuia să ai grijă acum multă vreme. Nu mai amâna task-urile și încearcă să faci pași mici către o reușită mai mare. Dacă lași totul pe ultima sută de metri, s-ar putea să greșești.

În relația de cuplu te simți ușurată că ai spus tot ce gândeai, indiferent dacă partenerul de cuplu nu te-a înțeles la început. Fii tu însăți, și nimic nu-ți va putea distruge spiritul pozitiv. Te simți mai bine ca oricând, ești puternică, sigură pe tine și vrei să faci lucruri pe care le-ai tot amânat. Acum este momentul, asta dacă nu vrei să treacă încă un an până la realizarea lor. Vei primi vești bune în ceea ce privește sănătatea, asta după ce tu ai crezut că ceva nu este tocmai bine în acest sector. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 24 ianuarie – 30 ianuarie 2022 spune că acum este momentul să te apuci de planurile pe care ți le-ai făcut acum multă vreme.  Nu trebuie să totul în detaliu, asta pentru că știi ce ai de făcut. Încearcă să mergi cu pași mici, și totul va fi rezolvat de la sine. Familia și prietenii îți vor fi alături și îți vor da o mână de ajutor atunci când vei cere. Încearcă să ai grijă de sănătatea ta în această perioadă și nu uita să consumi fructe și legume, așa cum ți-a recomandat doctorul.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să te simți copleșită în această săptămână, atât la locul de muncă, dar și pe plan personal. Ai impresia că partenerul nu este alături de tine în totalitate, că nu te ascultă, că faci totul singură. Ascultă și punctul lui de vedere și încercați să rămâneți pe aceeași lungime de undă, asta dacă îți dorești cu adevărat. De asemenea, nu te grăbi atunci când ai de împărtășit o ideea, încearcă să formulezi totul de la cap la coadă. La sfârșitul săptămânii vei simți că un boost de energie este binevenit și vei încerca să te apuci de sport, spune Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Faptul că vrei să arăți o latură mai puternică de a ta nu este un semn de mândrie. Dacă până acum ai lăsat numai de la tine, e timpul să-ți impui anumite limite atunci când vine vorba de relații. Dacă ești singură, vei avea parte de o surpriză, asta pentru că o persoană din trecut își va face apariția și tu vei vrea să petreci timp doar cu el. Dacă te afli deja într-o relație, astrele spun că totul merge cum nu se poate mai bine. La locul de muncă, șansele să ai parte de o promovare sunt foarte mari săptămâna aceasta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vei încerca să găsești un răspuns la o problemă care te macină de ceva vreme. Îți dorești o relație serioasă sau o aventură? Sufletul tău știe cel mai bine de ce are nevoie, încearcă să îl asculți. De asemenea, corpul îți spune atunci când nu mai poate, așa că ia o pauză atunci când simți că nu mai poți.

Indiferent de situație, tu știi cel mai bine cum îți gestionezi relațiile, indiferent că te afli la locul de muncă sau în viața de zi cu zi. Horoscopul săptămânii 24 ianuarie – 30 ianuarie 2022 spune că vei aprecia sprijinul persoanelor dragi din jur, însă până la urmă decizia importantă este la tine. Un ajutor nesperat vine chiar pe final de săptămână. Vezi dacă este ceea ce ai tu nevoie.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe parcursul acestei săptămâni te vei concentra pe planurile personale. Asta înseamnă că-ți vei acorda timp pentru tine, vei merge în parc, vei încerca să faci activități de una singură, asta pentru că ai uitat cine ești și încerci cumva să revii la persoana pe care o cunoșteai înăuntrul tău acum ceva timp.

Nu dispera dacă aceste căutări nu vor da roade. Tu știi cum trebuie să te comporți și nimeni nu îți poate da sfaturi, dacă tu nu ești sigură că le poți urma. Instinctul este cel mai bun prieten al tău, profită de el. Nu ai dificultăți la locul de muncă, însă încearcă să nu te aglomerezi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână ar trebui să ai grijă ce spui celor dragi pentru că i-ai putea răni. Familia ți-a fost întotdeauna alături, încearcă să înțelegi acest lucru. Chiar dacă ești o zodie de apă sensibilă, lucrurile se vor rezolva cu bine. Cuvintele pe care le scoți pe gură în această săptămâna s-ar putea să îți aducă atât noroc, cât și ghinion. Mai bine gândește înainte de a vorbi, indiferent că te afli într-o situație dificilă sau nu. Prietenii încearcă să te ajute pe cât posibil, iar tu fii sigură că nu îi îndepărtezi. Fii tu pe cât posibil, dar mai cumpătată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×