Reclamă

Horoscopul săptămânii 24 octombrie – 30 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 24 octombrie – 30 octombrie 2022 aduce vești despre schimbare pentru nativii din zodiac.  Pe toate planurile, aceștia se vor bucura de dorința noutăților. Astrele spun că este o săptămână perfectă pentru curățenie sufletească. De asemenea, acum este momentul să îți faci mici liste pentru cadourile pe care le vei cumpăra de sărbători.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 24 octombrie 2022, 9:20

Nativii din zodiac se bucură de o toamnă a schimbărilor pe toate plannurile. Aceștia au șansa să-și construiască un viitor de succes dacă pășesc cu grijă pe drumul presărat de astre. Totuși, în anumite situații vor avea de luat decizii importante. Deși nu va fi ușor, vor putea trece cu brio și peste acea perioadă a surmenajului. Mici vacanțe alături de cei dragi sunt oricând binevenite.

Horoscopul săptămânii 24 octombrie – 30 octombrie 2022

Horoscopul săptămânii 24 octombrie – 30 octombrie 2022 vine cu multe probleme în viața nativilor din zodiac. De altfel, acestea vor fi de bun augur. Aceștia trebuie să se organizeze așa cum nu au mai făcut-o până acum. Cei mai anxioși dintre aceștia vor avea o perioadă a deblocării emoționale. Amintiri din trecut vor ieși la iveal pentru a face loc unor noi.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 24 octombrie – 30 octombrie 2022 îti dă oportunitatea de a corecta greșeli vechi sau iertarea păcatelor unor prieteni. Profită de aceste zile, atât în viața personală cât și profesională. Viața socială va fi focusul principal, fiind acum în stare să distingi pe cei ce merită să fie păstrați în viața ta, de cei care îți fac rău. Reîncarcă-ți bateriile și fii pregătit pentru noi dezvoltări. Lucrurile vor fi mai clare i multe situații se vor rezolva.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativul Taur astrele spun că este timpul să se ridici de pe canapea, fotoliu sau scaun și să devină mult mai activ. Dacă nu știi care sunt beneficiile, află că de la schimbarea aspectului fizic până la cel emoțional, vei vedea îmbunătățiri majore.

Asta înseamnă că este timpul să lași în urmă stările anxioase. Spiritualitatea este parte integrantă din tine, deci yoga este o varianta ideală. Pe de altă parte, este timpul să îți faci un plan pentru împlinirea celor mai profunde vise.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În această perioadă, fiecare cale este deschisă înaintea ta. Ai de făcut alegeri și planuri care să te ajute să trăiești fiecare clipă la maximul. Nu te satisface mediocritatea, așa cum ai arătat-o în repetate rânduri. Propunerile și ideile vor fi acceptate și apreciate de oamenii importanți din viața ta.

Nu este acum timpul să ai o atitudine arogantă și nepăsătoare. Acceptă favorurile planetelor cu grație și optimism și lasă-te dusă de val. Temperamentul tău optimist își va pune amprenta mai devreme sau mai târziu.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 24 octombrie – 30 octombrie 2022  spune că focusul îți va fi în această perioadă pe finanțe și carieră. Vei avea cheltuieli de gestionat și multe responabilități la locul de muncă ce te vor face să oferi support în afara orelor de lucru.

Viata personală și socială te va ține ancorat în realitate. Totul este gestionat foarte eficient de tine dar te poți găsi și foarte obosită spre finalul perioadei. Te vei relaxa ceva mai mult în perioada următoare și vei savura clipe de liniște așa cum ai visat de ceva vreme încoace. Partenerul de viață te va susține în orice demers.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativul Leu, cuvântul care îi caracterizează această săptămână este reînnoire. Vei avea de-a face cu subiecte din trecut si vei deschide ua spre schimbare si șprogres. Tu înțelegi că prezentul este important, iar schimbarea este imperativă.

Lasă toate greșelile acolo unde au rămas și învață din ele ceea ce trebuie învățat. Spre finele perioadei vei fi capabilă să îți argumentezi mai bine planurile pentru că și comunicarea cu cei din jur se îmbunătățețte. Nu lăsa nimic să te oprească tocmai acum din ceea ce ți-ai propus.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 24 octombrie – 30 octombrie 2022  spune că focusul acestei perioade iti sunt finantele. Vei avea discuții cu oamenii potriviți și asta te va ajuta să ai acces către propuneri și oportunități care îți pot crește veniturile.

Îți poți revizui opțiunile folosind informații valoroase de la profesionisti specializați. Spre mijlocul săptămânii, vei simți nevoia să evadezi din tot ca să îți regăsești echilibrul emoțional. Nu ezita să organizezi mici călătorii cu cei dragi.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Discutiile acestei săptămâni vor fi pline de energie și entuziasm. Ignoră ce crezi că ai învățat de la oameni mai puțini specializați. O noua cunoștință se poate dovedi o experienta încântătoare și îți poate schimba viața.

Nu eticheta pe cineva de îndată ce il/o cunoști pentru că nici ție nu ți-ar plăcea o astfel de abordare. După o perioadă, nevoia ta pentru schimbări va deveni prestantă și vei încerca să găsești moduri cu totul noi ca să îți vezi planurile devenind realitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Instinctele vor domina săptămâna și tendița de a privi adânc în sufletul tău va fi puternică. Trebuie să fii mai atentă la toate indiciile non verbale trimite de cei din jur. Cuvintele rostite pot fi minciuni. Limbajul corpului poate fi mai revelant.

Daca simți că ceva este în neregulă, încearcă să comunici fără a fi prea mult presată de subiectul respectiv, arată Yourtango.com. Inspirația și creativitatea te vor ajuta mult în aceste introspectii ale tale. Concluziile la care vei ajunge îți vor schimba viața în bine..

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativul Săgetător astrele spun că primești ceea ce oferi. Ai dat multă energie pozitiva prietenilor și cerului tău social, asa că fii pregătită să primesti multă iubire și acceptare înapoi. Poți fi invitată la petreceri, reuniuni, întâlniri, deci nu te gândi să stai singură în casă. Te poți distra excellent și poți întâlni oportunități nebănuite. Să știi că această stare de spirit va avea un impact și asupra vieții amoroase. Dupa mijlocul săptămânii vei simți nevoia să te retragi, însă nu vei tăia contactele sociale pe care le-ai creat în ultima vreme.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Această săptămână îți va oferi un avânt puternic în carieră. Rețeaua de contacte pe care ai creat-o de-a lungul timpului ți-a fost ca un scut în momentele grele. Acum îți poți afișa fără rezerve adevăratul chip fără a-ți fie teamă de judecăți. Micile imperfecțiuni pe care le-ai crezut defecte îți servesc acum drept scut. După o perioadă, trebuie să ai grijă cum îți dozezi crizele de nervozitate. Pot apărea tensiuni din cauza energiilor negative.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Această săptămână vine cu un ritm frenetic și nu ai cum să rămâi inactivă. E cazul să îți creezi un plan solid și să ai grijă spre a-l respecta, spune Astrology.com.

Înfrânează-ți spontaneitatea pentru că te poate aduce în puncte nedorite la momentul actual. Va trebui apoi să inventezi scuze pentru a ieși din obligațiile pe care singură le-ai creat. Toată această energie te poate slei de puteri.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această săptămână vine în favoarea ta, iar astrele îți oferă șanse pe toate planurile. Dezvoltarile anticipate te vor încânta așa de mult încânt vei dori să continui pe acest drum al succesului. Contactele sociale vor fi de mare folos vei avea oportunități din ce în ce mai puțin stresante. Mult noroc ți se anunță atât pe plan personal cât și profesional. Unele aspecte în așteptare vor evolua în direcția cea bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×