Reclamă

Horoscopul săptămânii 25 iulie – 31 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 25 iulie – 31 iulie 2022 aduce surprize pe plan personal pentru cei mai mulți dintre nativi. Cei singuri își vor întâlni sufletul pereche. Pentru cei care se află deja într-o relație va fi vorba despre o perioadă plină de oportunități. Astrele recomandă compasiune și înțelgere în situațiile dificile. În caz contrar, la sfârșitul perioade pot apărea certuri ce nu își găsesc finalitatea.

Publicat: 25 iulie 2022, 5:36 / Actualizat: 25 iulie 2022, 7:35

Nativii din zodiac se bucură de o săptămână a miracolelor. Dacă până acum își imaginau că viața perfectă este pentru cei mai norocoși, acum descoperă că toată lumea se poate bucura de aceste privilegii. Este recomandată precauția în anumite discuții. Conversațiile în familie pot aduce rătăciri de moment. Nu trebuie să funcționezi în viață după aceleași principii. Prietenii îți pot oferi o mână de ajutor atunci când simți nevoia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 25 iulie – 31 iulie 2022 aduce surprize în viața nativilor

Horoscopul săptămânii 25 iulie – 31 iulie 2022 îi va surprinde pe cei mai mulți dintre nativi. Poate fi vorba despre sume de bani la care nu te așteptai să le primești sau chiar un mic bonus la locul de muncă. Pe plan personal poate fi vorba despre călătorii în afara țării sau chiar în cele mai exotice locații de pe glob. Oricum ar fi, această perioadă vine în sprijinul celor care se găsesc într-o rătăcire inexplicabilă. Cel mai bun remediu pentru aceste situații este distanțarea.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec, horoscopul săptămânii 25 iulie – 31 iulie 2022 vine cu surprize pe plan personal. Partenerul de viață îți prezintă o vacanță de neuitat, iar ție îți vine greu să refuzi. Cu toate acestea, proiectele profesionale nu te lasă să te bucuri de prezent. Încearcă să te organizezi astfel încât să le poți face pe toate într-un timp foarte scurt. Mai mulți colegi îți cer ajutorul. Gândește-te bine înainte să procedezi într-un anumit fel. Poți regreta anumite gesturi la sfârșitul acestei perioade.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 25 iulie – 31 iulie 2022 aduce nedumeriri în gândurile nativilor Taur. Este vorba despre o decizie legată de studii sau poate chiar achiziționarea unui nou apartament sau casă, arată Yourtango.com. În cazul în care nu ești sigură de anumite investiții, le poți amâna. În această perioadă banii nu sunt o problemă pentru tine. Ai grijă totuși cum cheltui resursele care ți-au fost de ajutor pe timp de pandemie.

Dacă nu există necesități urgente, nu este cazul să-ți golești portofelul.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă te credeai o persoană sigură pe forțele proprii, acum vei afla că în special tu poți fi foarte ușor manipulată atunci când lucruri nu ies așa cum îți dorești. Pentru început trebuie să scapi de prietenii care te trag în jos. Ulterior, un plan nutrițional îți poate schimba viața în bine. Oricât de dificil ți-ai fi la început să-ți schimbi stilul de a fi, în cele din urmă îți vei da seama că a fost alegerea corectă. Încrederea în sine va ajunge la un nivel optim.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă te știi o persoană slabă de înger, în această perioadă este important să-ți petreci timpul doar alături de oamenii care îți vor binele. Nu este cazul să te aventurezi. O carte citită la umbra unui copac este tot ceea ce ai nevoie în acest moment. Dacă totuși vrei să evadezi din oraș, fă-o într-un loc sigur. Familia este gata să renunțe la ajutorul pe care ți-l oferea până acum. Odată ce te vezi pe propriile picioare înveți cu ușurință cum să manevrezi fiecare situație.

Leu: 23 iulie – 22 august

Dacă ești grăbită să tragi concluzii pripite, atunci această perioadă nu este propice pentru crearea planurilor mărețe. Astrele te sfătuiesc să-ți trasezi un plan inițial pe care să vezi apoi dacă îl poți duce la bun sfârșit. Către sfârșitul săptămânii trebuie să te îngrijești de reparații prin casă. Familia este posibil să îți ceară ajutorul. Nu te arunca cu capul înainte și vezi dacă poți onora toate cererile care îți ies în cale. Pentru o mai bună organizare apelează la un reminder.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă ai avut impresia că acum este momentul tău de libertate, te-ai înșelat. Toată lumea trage de tine spre a-ți arăta talentul, însă inspirația ta lasă de dorit. Pentru o mai bună vedere asupra lucrurilor încearcă să cauți filme care să te inspire. În ciuda faptului că toți prietenii tăi își doresc vacanțe în locuri îndepărtate, tu ești singura care nu ar pleca din casă. Orice situație care te găsește într-un loc în care nu ți-ai dori să fii, te înspăimântă.

Află totul despre zodia Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 25 iulie – 31 iulie 2022 vine cu vești mai puțin îmbucurătoare pentru nativii Balanță. Aceștia primesc o veste proastă din partea familie. S-ar putea de asemenea să fie vorba despre o datorie mai veche pe care nu ai achitat-o. Oricum ar fi, trebuie să te pregătești pentru ce este mai rău. Oricum ar fi, sănătatea ta psihică se găsește la cote minime în această perioadă. Este momentul să uiți de ceea ce îți aducea bucurie odinioară, acum ai un plan bine stabilit pe care trebuie să îl urmezi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă te-ai simțit dezamăgită în ultima perioadă, află că acum este momentul tău de glorie. La locul de muncă toată lumea îți ridică în slăvi ideile. De asemenea, poți avea parte și de o mărire neașteptată. Pe plan personal nu este chiar clar ce îți dorești însă era de așteptat. Firea ta impulsivă a reușit să dea frâu liber imaginației multor bărbați. De aceea, atunci când ești invitată în oraș nu ai un răspuns clar asupra situației. Nu este cazul să te simți vinovată indiferent ce se întâmplă pe viitor, asta pentru că te numeri printre cele 5 zodii care își exprimă iubirea prin atingeri.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Această perioadă va fi dedicate planurilor profesionale. Tot ceea ce nu ai reușit să finalizezi până în acest punct îți va fi înmânat. Sprijinul pe care îl credeai necesar nu îți va mai fi de ajutor. Relația cu partenerul de viață ajunge într-un punct mort. Amândoi vă doriți lucruri diferite de la viață, însă nu este cazul să negați momentele inedite pe care le-ați trăit împreună. Dacă este posibil, puteți rămâne prieteni buni. Astrele spun că este o soluție excelentă pentru a nu pierde legătură unul cu celălalt.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vei încerca să demonstrezi lucruri care sunt peste capacitatea ta de gestionare. Nu te înhăma către planuri pe care nu le poți finaliza. Prieteni vechi îți vor sugera să ieșiți în oraș. Îți poți oferi această șansă de a mai socializa. Dacă până acum aveai o părere negativă despre aspectul tău fizic, odată ce vei începe acel stil de viață sănătos totul se va ameliora, spune Astrology.com. Părinții îți oferă un cadou mult așteptat, iar tu nu știi cum să le răsplătești favoarea. Nu ai dificultăți în a spune celor din jur ceea ce îi deranjează cel mai tare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Această perioadă este perfectă pentru a-ți regla problemele emoționale. Citește o carte, vizionează un film sau orice altă activitate care să nu îți solicite prea mult atenția. În rest, încearcă să duci gândurile negative de viața ta personală. Horoscopul săptămânii 25 iulie – 31 iulie 2022 te va ajuta să-ți construiesc un plan de bătaie pentru viitoarele proiectele profesionale. Sprijină-te pe ajutorul astrelor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Această săptămână este dedicată amintirilor. Vei avea șansa să călătorești într-un loc magic al copilăriei. Îți vei da seama cum ai căpătat toate fricile și vei putea astfel să le controlezi mult mai ușor. Pentru cei implicați deja într-o relație amoroasă, se așteaptă venirea pe lume a unui copil. Accentul acestei perioade va fi pus pe fericire.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×