Reclamă

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022 vine să aducă vești minunate pe plan personal pentru mulți dintre nativi. Abilitățile sociale vor ajunge la cote maxime, iar stima de sine va crește pentru zodiile timide. Astrele spun că este momentul pentru planuri de viitor realizate împreună cu partenerul de viață.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 26 septembrie 2022, 9:15

Nativii din zodiac știu întotdeauna să se bucure de momentele propice apărute în viața de cuplu. Dacă până acum vorbeam doar despre sentimente negative, de data aceasta vom vedea o schimbare considerabilă în viața multora. Zodiile care se cunosc mai impulsive sunt sfătuite să se gândească de două ori înainte să înceapă un plan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022 ne inspiră să ne găsim adevărata chemare atunci când vine vorba despre cucerirea de noi orizonturi. Fie că vorbim despre șefi, prieteni, colegi sau parteneri de viață, aceștia vor fi cu adevărat inspirați de naturalețea cu care îți exprimi fiecare idee sau concept. Imaginația și inspirația ating cote maxime în această perioadă, așa că simte-te liberă să faci ceea ce simți.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru acest nativ săptămâna începe într-o notă destul de relaxantă pe plan emoțional. Încerci să faci mici schimbări prin casă, însă de cele mai multe ori te regăsești în aceeași rutină. Te poți simți depășită de situație uneori, însă cu ajutorul prietenilor și al comunicării, găsești calea către lumină. Dacă vorbim despre programul zilnic sau legătura cu partenerul de viață, acestea pot suferi mici modificări. Ești pregătită să-ți confrunți sentimentele, însă acest lucru poate duce la certuri. Nu te lăsa copleșită !

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022 vine cu mai multe zile destule de aglomerate. Cu toate acestea, la finalul perioadei vei respira ușurată. Casa creativității vine să-ți confere u sursă de inspirație pentru sarcinile zilnice. Comunicarea cu copiii este una excelentă. Încerci să-ți îndrumi apropiații către ceea ce-și doresc și ai parte de aprecierea lor.

Este posibil ca la un moment dat să simți oboseala care își spune cuvântul. Lucrurile merg spre bine în familie. Astrele te sfătuiesc să continui în acest mod.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Săptămâna aceasta, lucrurile care par să meargă prost încep să aibă o însemnătate. Pe măsură ce timpul trece începi să fii mult mai emoțională. Un membru al familiei nu îți respectă limitele și cerințele, iar acest lucru pare să te deranjeze, arată Astrology.com. Deși astrele îți sugerează să ai o discuție serioasă cu persoana respectivă, aceasta pare că nu își dorește același lucru. Cel mai probabil, ar trebui să lași această problemă pentru altă dată pentru că nimic nu va ieși așa cum îți dorești în prezent.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Săptămâna aceasta te simți pregătită să comunici și să-ți faci noi prieteni. Încrederea de care dai dovadă va deveni cuceritoare. Cu toate că vrei să te apropii de persoanele din jur, acestea îți par foarte emoționale și indisponibile. Cei din familie te vor căuta și îți vor cere ajutorul. Singuranța de sine pe care o manifești va fi cerută fără doar și poate de cei cu care interacționezi cel mai mult. Încearcă să acorzi atenție celora care merită cu adevărată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022 vine cu noi oportunități financiare pentru nativul Leu. Te simți entuziasmată de noile oportunități de a face bani și nu te oprești până nu încerci și explorezi tot ceea ce este pe piață. Ai grijă totuși la felul în care te lauzi către cei din jur, aceștia pot profita de naivitatea cu care îți împărtășești planurile. Ceea ce trebuie să faci este să îi înveți cum să ajungă la același nivel de gândire pentru a-și creea propriile resurse. La sfârșitul perioadei vei afla dacă acești bani sunt pentru cheltuială proprie sau trebuie să îi pui la ciorap.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Această perioadă vine pentru a te inspira către lucrurile mărețe. Luna nouă în Balanță vine să-ți ofere noi oportunități, însă nu ești gata să le primești în totalitate. Emoțiile se intensifică de asemenea și micile neplăceri îți pot cauza mult rău. Nu-ți face griji în privința șanselor în săptămâna aceasta. Dacă ratezi vreo lovitură, astrele vin să te împingă de la spate către noi succese. Posibil să primești complimente pentru felul cum te îmbraci, cum arăți sau cum ți-ai schimbat coafura.

Află totul despre nativul Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022 vine cu un nou început. Se pare că în următoarele patru săptămâni este important să-ți reconfigurezi traseul în viață. Scoate o foaie de hârtie și gândește la toate lucrurile pe care ai putea să le creezi. Indiferent că este vorba despre locul de muncă sau planurile personale, acestea vor da roade. Dacă întâlnești oameni noi, te îndrăgostești sau îți găsești un nou hobby, acestea vor avea cu siguranță șanse de a se fructifica. Dacă vrei să ai parte de prosperitate, este cazul să fii mai deschisă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În această săptămâni primești foarte multe mesaje din partea Universului. În casa prieteniei au loc foarte multe schimbări. Ești foarte emoțională și nu cunoști modalitatea prin care să ascunzi acest aspect. Deși dorești să-ți păstrezi părerile pentru sine, acum vine momentul să dai tot ce ai mai bun afară și să-ți manifești dorințele. Este ocazia unică de a-i spune celui de lângă tine ce simți cu adevărat. Ești perioada perfectă pentru un sărut sub clar de lună.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022 vine să-ți ia o greutate de pe suflet. Chiar dacă perioada începe  mult mai anost ca altă dată, ai încredere că totul se va termina cu bine. Ești foarte pasionată de tot ceea ce se întâmplă în lumea online în ultima perioadă. Nu cunoști totuși modalitățile de a intra și tu pe această filieră. Cu cât petreci mai mult timp departe de prieteni, cu atât aceștia se vor îmgrijora. Nu le da motive să te caute și în gaură de șarpe. Spune-ți planurile și atunci vei fi cu adevărat o persoană împlinită.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În această săptămână, munca pe care ai depus-o începe să dea roade. Vorbim de câștiguri financiare substanțiale, dar și de aprecieri pe bandă rulantă din partea colegilor. De asemenea, dacă ai început să ții o cură de slăbire și să practici mai mult sport, acum se vede ceea ce ai construit pe parcurs, spune Yourtango.com. Din cauza faptului că ai petrecut mai mult timp singură, ai mari greutăți în a te reconecta cu grupul din care faci parte. Încearcă o ieșire lejeră la un restaurant.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022 vine și pentru tine cu oportunități pe toate planurile. Deși începi o discuție în contradictoriu cu partenerul de viață, cel mai probabil vă veți regla conturile rapid. Vorbim aici despre o îmbrățișare tandră sau o întâlnire romantică la voi în sufragerie. Ai șansa de la lăsa lucrurile mai puțin plăcute în trecut și să începi o viață nouă. Doar tu poți să alegi pentru tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână primești suport moral și financiar din partea tuturor. Te găsești într-o perioadă mai puțin propice a vieții tale, însă nu ești lăsat niciun moment să te descurci de una singură. Atât familia cât și prieteni îți acordă primul ajutor. Este posibil să simți o ușoară migrenă de la prea mult timp petrecut în fața calculatorului. O plimbare de seară de poate ajuta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×