Reclamă

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2022 aduce vești neașteptate și surprize pentru toți nativii din zodiac. Aceștia vor avea parte de schimbări pe plan personal și se vor bucura din plin de reușite pe plan profesional. Astrele le vor fi alături la fiecare pas și vor încerca să îi îndrume către o viață liniștită.

Publicat: 28 martie 2022, 7:28 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:41

Nativii din zodiac vor avea parte de o săptămână inedită pe plan personal și se vor bucura din plin de surprize. Această perioadă îi aduce mai aproape de cei dragi și îi ajută să-și reconstruiască relațiile. Cât despre planurile profesionale, acestea vor funcționa exact așa cum au fost trasate. Nu va exista nicio abatere de la reguli și asta va aduce un plus de liniște în casele astrale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2022

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2022 va aduce surprize neașteptate pe plan personal pentru toți nativii zodiacului. Pentru cei mai mulți dintre ei, acestea vor însemna vacanțe relaxante alături de cei dragi sau câteva zile petrecute departe de agitație. Astrele îi vor învăța cum să se bucure de momentele acestea fără implicarea stresului ulterior.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2022 vine cu surprize neașteptate pe plan personal pentru acest nativ. Partenerul te va răsfăța așa cum nu te-ai fi așteptat, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Vei profita din plin de acest tratament și te vei simți mai fericită ca oricând, scrie Astrology.com. În familie, lucrurile s-au mai liniștit, ceea ce înseamnă că poți relua relațiile cu părinții. Încearcă să privești și punctul lor de vedere data viitoare și află cum gândesc și cei de lângă tine.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna se desfășoară într-o manieră liniștită. La locul de muncă totul merge conform planului, iar listele începute nu demult dau roade acum. Odată cu venirea primăverii, începi să îți schimbi modul de gândire și să reflectezi mai mult asupra viitorului. Dacă îți dorești să ai o vară ideală, astrele te sfătuiesc să-ți începi planurile de pe acum. Partenerul de viață te va înțelege și îți va acorda timp de gândire. De asemenea, sănătatea va rămâne primordială în această perioadă. Doar tu știi cum funcționează corpul tău, ai grijă de el și urmărește fiecare semnal oferit.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2022 le aduce nativilor Gemeni liniște pe plan personal. Orice ți-ai propus în această perioadă în materie de sentimente se va îndeplini, conform Yourtango.com. Dacă ești singură, află că săgețile lui Cupidon se vor îndrepta spre tine. Dacă te afli deja într-o relație serioasă, partenerul îți va adresa întrebarea mult așteptată. În orice situație te găsești, astrele te sfătuiesc să ai răbdare și să nu forțezi împrejurările.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii își vor întâlni sufletul pereche în această perioadă și vor sărbători această reușită. Pentru cei care se află deja într-o relație, lucrurile merg pe o pantă ascendentă. Acest lucru nu trebui să îi liniștească pe nativi. Astrele spun că în orice fel de comuniune este nevoie de implicare, astfel că tot ceea ce vor întreprinde acești nativi în această perioadă trebuie să fie calculat. Racii se gândesc deseori la viitor și nici de această dată nu vor face excepție.

Leu: 23 iulie – 22 august

În ciuda faptului că te afli în top 6 zodii care se enervează foarte repede, în această săptămână vei avea parte de liniște sufletească. La locul de muncă, certurile cu colegii se diminuează, iar conversațiile încep din nou să aibă un sens. Alături de partenerul de viață vei avea parte de cele mai frumoase momente. Încrederea de sine te va ajuta la sfârșitul acestei perioade să-ți construiești o listă de viitor în ce privește traseul profesional.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2022 îi va găsi pe acești nativi într-un punct de cotitură al vieții. Cu toate acestea, astrele le vor arăta semnele specifice spre care să se ghideze fără frică. Spre sfârșitul săptămânii, Fecioarele vor avea parte de o conversație inedită cu un vechi prieten. Această oportunitate le va deschide noi căi spre un viitor mai puțin incert în ceea ce privește viața personală. Îți dorești ca lucrurile să se aranjeze într-o manieră ușor de gestionat, dar trebuie să lucrezi intens pentru acest obiectiv.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță nu vor avea nicio grijă în această perioadă. Dacă și-au imaginat contrariul, surprizele vor continua să apară pe măsură ce zilele se vor scurge din calendar. Astrele spun că este un moment ideal pentru planurile pe termen lung, mai ales în ceea ce privește relația de cuplu. Nu trebuie să iei o decizie imediat, însă dacă partenerul îți așteaptă răspunsul, nu ezita să îl oferi. Odată ce îți vei descoperi vocea interioară vei vrea să-și verbalizezi dorințele ascunse.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acești nativi se vor găsi prinși într-o ambuscadă de emoții. Își vor găsi cu greu vocea și nu vor aprecia prea mult ajutor venit din partea prietenilor. Cu toate acestea, spre sfârșitul acestei perioade vor trebui să ia o decizie ce le va marca întreaga viață. La locul de muncă lucrurile vor deveni tensionate, însă cu răbdare nativii Scorpion vor ieși din toate încurcăturile. Astrele te sfătuiesc să-și asculți instinctele în orice situație, indiferent că vorbim despre planurile personale sau cele profesionale.

Află care sunt acele zodii vulnerabile. Citește despre nativii cu o sensibilitate aparte.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Acești nativi se vor găsi în cea mai bună perioadă din punct de vedere profesional. La locul de muncă vor avea parte de o mărire de salariu, iar în plan personal partenerul de viață îi va răsfăța cu o surpriză. Vei avea nevoie de puțin timp pentru a gestiona chiar și momentele de împlinire din viața ta. Astrele te sfătuiesc să nu te grăbești în nicio situație și să primești fiecare moment în deplină pace și liniște pentru a te putea bucura pe deplin.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie 2022 le aduce acestor nativi momente neașteptate în familie. O rudă despre care toată lumea credea că a plecat peste hotare, se întoarce acasă. Nu doar că îți vei regăsi astfel buna dispoziție, dar vei avea mai multă forță de muncă până la sfârșitul acestei perioade. Toate aceste zile se vor învârti în jurul conversațiilor cu acea persoană și îți vor da încrederea de sine pe care ai crezut-o pierdută.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii se numără printre acei nativi care vor avea succese garantate pe toate planurile în această perioadă. Dacă ești singură, astrele se vor așeza în favoarea ta. Dacă te afli deja într-o relație, nu va mai trece mult timp și vei avea parte de o escapadă romantică mult dorită. Acum este momentul să te lași cu totul în voia destinului și să te bucuri de clipele petrecute alături de cel pe care îl iubești. Către sfârșitul săptămânii, o veste teribilă îți va întuneca orizontul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În toată această perioadă, peștii nu vor trebui să se îngrijoreze. Pe plan personal lucrurile se vor aranja de la sine, iar partenerul de viață îți va mai oferi o a doua șansă. În cele din urmă, astrele au complotat înspre ajutorarea ta, nu încerca să dai cu piciorul unei astfel de oportunități. Pe plan profesional nu va mai trebui să îți faci griji, cel puțin multă vreme de acum înainte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×