Reclamă

Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte. Cu Venus care intră în zodia Taur pe 29 aprilie, dar și Marte din Berbec pe 30 aprilie, cei mai mulți vor simți o mică diferență în viața de zi cu zi.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 29 aprilie 2024, 9:47
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări semnificative ce își vor vedea rezultatele în viitor / Shutterstock

Pluto retrogradează în zodia Vărsător din 2 mai, așa că nimeni nu va rămâne fără momente intrigante. Aproape toată lumea va face față schimbărilor. Atât în viața personală cât și profesională se vor observa ajustări, sau din potrivă, lucruri mai puțin dorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024

Provocările vor fi la ordinea zilei pentru cele mai multe dintre zodii. Temele care vor fi predominante se vor regăsi în familie sau cuplu. Este o perioadă de cotitură în viețile celor mai mulți. Situații noi care apar pe parcurs vor aduce cu sine identități uitate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au parte de o săptămână încărcată, însă nu vor simți oboseala dat fiind faptul că așteaptă Paștele cu nerăbdare. Chiar dacă întâlnesc provocări la locul de muncă reușesc să se facă față cu brio. Vor primi vești foarte bune din partea partenerului de viață. Fiecare zi pe care o vor traversa va însemna o reușită pentru ei.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor primi recunoașterea mult dorită pentru munca depusă. Rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales pe plan personal. Relația de cuplu nu mai are nevoie de nicio ajustare. Comunicarea se îmbunătățește pe zi ce trece, iar tu vrei să-ți mărești familia.

Această etapă va veni natural în perioada imediat următoare. Sfârșitul de săptămână vine cu surprize.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt favorizați pe toate planurile. Cel mai important aspect este cel familial, însă nu uită și de alte lucruri importante din viață. La locul de muncă reușesc să-și ducă treburile la bun sfârșit înainte de vacanță. Ca de obicei, există mici certuri care nu pot fi evitat dat fiind faptul că oboseala s-a acumulat în timp. Finalul de săptămână îi găsește împăcați cu toată lumea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac nu se grăbesc să-și finalizeze anumite probleme la locul de muncă. De aceea, chiar înainte de vacanță vor fi prinși cu mai multe treburi în paralel. Chiar dacă își pun planurile în aplicare, nu reușesc să se descurce cu tot ce și-au propus. Finalul de săptămână îi găsește în liniște, departe de agitația din familia. Vor să petreacă o bună perioadă de timp în acest sens.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu debutează în forță, iar această săptămână le va aduce atât momente de introspecție cât și volum intens de muncă. Nu vor avea prea mult timp de odihnă, însă atunci când o fac reușesc să-și ducă ideile acolo unde își doreau de la bun început. Sunt într-o dispoziție perfectă pentru a se alătura energiei de grup între prieteni.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară așteaptă cu nerăbdare momente liniștite pe care să le petreacă în confortul casei. De sărbători își doresc clipe de poveste alături de cei dragi, însă un anumit musafir le va da bătăi de cap. Nu vor scăpa fără o petrecere în adevăratul sens al cuvântului. Relaxarea va urma la finalul acestei periade și își vor dedica timp pentru propria cunoaștere.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Natvii Balanță se vor confrunta cu fantome din trecut. Astfel, o persoană pe care au crezut că au uitat-o va reveni în viața lor. Este vorba despre o relație toxică pe care au crezut că au uitat-o. Deciziile în relații vor veni alături de partenerul de viață care îi vor ajuta într-un final. Este momentul pentru a primi o veste importantă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor să rememoreze clipele din trecut și să își amintească de copilărie. Astfel, cu ocazia sărbătorilor vor să se reunească cu familia. Acest lucru poate aduce cu sine și dezamăgiri. Chiar dacă ideea unei revederi sună îmbucurător, până la urmă își vor da seama de greșeli, arată Yourtango.com. În aceste zile este important să aibă grijă la cheltuieli.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor avea o săptămână plină alături de familie și cei dragi. Își doresc să-i țină pe toți aproape. Călătoriile nu sunt de evitat, mai ales că pot transforma momente simple în amintiri de colecție. Se pot bucura de un city – break alături de persoana iubită în locul mult visat. Ar trebui să se aștepte la surprize în viitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn scapă de grijile ce credeau că îi afectează la locul de muncă. Viața personală stă și ea fără probleme. Nu este exclus totuși să existe mici certuri, însă nimic notabil. Vor primi laude din partea celor din jur. Momentul de care se temeau cel mai tare urmează să vină. Cu toate acestea, vor avea parte de o surpriză neașteptată.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător adoră să călătorească, iar această perioadă este perfectă pentru a cunoaște oameni noi. Vor avea parte de excursii pe care nu le credeau posibile. Chiar dacă nu se vor bucura de o ieșire din țară, și meleagurile natale vor aduce la fel de multă bucurie în suflet, spune Astrology.com. La locul de muncă nu mai există atât de multe griji.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au o săptămână mai dificilă. Atât în viața personală cât și profesională își dau seama că munca depusă nu aduce rezultatele dorite. Se vor bucura din plini de vacanța de Paște, iar oamenii noi pe care îi vor întâlni le vor deschide noi drumuri. O veche prietenie le va ieși în cale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
2
O femeie frumoasă care ține mână o inimă frântă
Horoscop
Zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024. Nativii care nu reușesc să-și găsească marea iubire
Cele patru zodii care au probleme cu dragostea în luna mai 2024 trebuie să fie foarte atente la modul în care aleg să-și gestioneze sentimentele. Mulți nativi sunt pe punctul de a rupe o...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
4
O femeie frumoasă care doarme cu telefonul în mână
Sănătate
De ce nu e recomandat să dormi cu telefonul lângă pat. Ce spun specialiștii despre acest obicei
Sigur și ție ți s-a întâmplat să adormi cu telefonul în mână sau lângă tine. Specialiștii spun că acest obicei ar putea fi nociv pentru tine. Află de ce nu e recomandat să dormi...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă de mireasă și privește apusul de la marginea unui lac
Horoscop
4 zodii care se căsătoresc în 2024. Nativii care au noroc în dragoste
Astrologii vorbesc despre cele 4 zodii care se căsătoresc în 2024. Acești nativi au noroc când vine vorba de dragoste. Sunt pregătiți să-și întemeieze o familie și să se bucure de momente magice în...
PARTENERI
×