Reclamă

Horoscopul săptămânii 3 ianuarie – 9 ianuarie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 3 ianuarie – 9 ianuarie 2022 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac determinați să aibă parte de succes pe plan profesional. Este o săptămână minunată în care zodiile au parte de oportunități de carieră pe care le-au aștetat cu nerăbdare.

Publicat: 3 ianuarie 2022, 7:22 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:42

Astrele vor încerca să fie alături de nativii din zodiac pentru a lua cele mai bune decizii. Multe zodii vor avea de rezolvat multe probleme în prima parte a săptămânii. Cu toate acestea, lucrurile se liniștesc spre sfârșit de săptămână, când unii nativi se vor bucura de surprize din partea oamenilor dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 3 ianuarie – 9 ianuarie 2022

Horoscopul săptămânii 3 ianuarie – 9 ianuarie 2022 aduce câteva schimbări importante în viața nativilor din zodiac. Începutul de an vine cu multe obiective îndrăznețe pentru cei mai mulți nativi. Zodiile care își doresc cu adevărat să facă o schimbare în viața lor au parte de oportunități remarcabile. Depinde de fiecare nativ dacă va reuși să se organizeze din timp pentru a se bucura la final de cele mai bune rezultate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 3 ianuarie – 9 ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului vor avea parte de o săptămână cu multe provocări. Berbecii au început anul cu câteva dificultăți financiare pe care vor fi nevoiți să le rezolve cât mai rapid. Astrele te sfătuiesc să fii chibzuită și să ai mare grijă la modul în care îți gestionezi bugetul în această perioadă. Nu face investiții majore și nu te aventura în proiecte care necesită o sursă mare de venit, te sfătuiește Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurului trebuie să fie foarte atenți la ce consumă în această perioadă. Astrele spun să ai mare grijă de silueta ta. Dacă vrei să-ți atingi obiectivele setate în 2022, atunci ar fi bine să începi cu o dietă echilibrată și cu o rutină de exerciții fizice bine puse la punct. Nu mai aștepta să sosească momentul potrivit. Ia atitudine și fă schimbările pe care ți le dorești.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii trebuie să aibă grijă la relațiile pe care le-au stabilit cu cei din jur. S-ar putea ca o persoană pe care o considerai apropiată să nu aibă cele mai bune intenții în legătură cu prietenia voastră. Fii atentă la lucrurile pe care le împărtășești cu cei din jur și învață să păstrezi veștile cu adevărat importante pentru tine. Deși ești o zodie de aer foarte sociabilă, cercul tău de prieteni reali este restrâns.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului au nevoie de mai mult timp liber. Săptămâna începe destul de dificil pentru tine. Încă nu ți-ai revenit complet după petrecerile de Anul Nou. La locul de muncă ești puțin dezorientată și va dura o vreme până ce îți vei intra în ritm. Încearcă să nu pui foarte multă presiune asupra ta și să iei lucrurile pe rând. Astrele spun că totul se va aranja exact așa cum îți dorești în a doua parte a săptămânii.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai sincere zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru Lei începutul de săptămână vine doar cu vești bune. Ai șansa să te faci remarcată la locul de muncă și ești propusă pentru a conduce un nou proiect. Dacă te simți pregătită pentru o asemenea responsabilitate, atunci nu ar trebui să o ratezi. Cariera ta se află în plină ascensiune, iar începutul de an vine cu multe reușite pe plan profesional, scrie YourTango.com. Pune-ți în ordine prioritățile și organizează-te cu atenție pentru a avea cele mai bune rezultate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 3 ianuarie – 9 ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei vor avea parte de o săptămână încărcată. Primele zile vor fi marcate de rezolvarea treburilor administrative. Este nevoie de experiența ta la locul de muncă, iar din acest motiv este foarte important să fii odihnită și pregătită pentru a rezolva situațiile neprevăzute rapid. În cea de-a doua parte a săptămânii, astrele spun că lucrurile se vor liniștii și vei avea mai mult timp pentru a-l dedica pasiunilor tale. Dacă aveai proiecte personale pe care le-ai pus în așteptare, atunci acum este momentul potrivit să le oferi o a doua șansă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței vor avea parte de reușite pe plan profesional. Astrele spun că săptămâna aceasta vei obține rezultate incredibile în domeniul în care activezi. Totodată este un moment potrivit pentru a investi mai mult timp în dezvoltarea ta. Un curs într-un domeniu nou s-ar putea să-ți fie de folos în perioada ce urmează. Nu te teme să experimentezi ceva nou. Ai încredere și ia lucrurile pas cu pas.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 3 ianuarie – 9 ianuarie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Scorpionului. Astrele spun că vei avea parte de o săptămână remarcabilă. Începutul de an vine multe schimbări importante în viața ta personală. Pe plan amoros este momentul să pui punct relațiilor din trecut care nu ți-au făcut bine și să ai parte de un început așa cum îți dorești. Bărbatul potrivit pentru tine este mai aproape decât crezi. Fii răbdătoare, în cele din urmă o să găsești persoana la care visezi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii trebuie să învețe să se organizeze mai bine. Pentru tine această săptămână s-ar putea să fie problematică, mai ales când vine vorba de finalizarea proiectelor pe care le-ai început. Ai lăsat multe sarcini neterminate, iar acum s-au strâns mult prea multe. Dacă nu te mobilizezi la timp este posibil să nu ai parte de reușitele la care speri. Câțiva oameni contează pe tine, încearcă să nu-i dezamăgești și să faci totul așa cum ai promis.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului trebuie să învețe să se relaxeze. Pentru tine săptămâna este plină cu evenimente la care urmează să participi. Ai o agendă încărcată și uiți să-ți oferi timp pentru a te relaxa. Stresul s-ar putea să de ajungă din urmă. Învață să iei o pauză din când în când și să nu te mai simți vinovată pentru acest lucru. Horoscopul săptămânii 3 ianuarie – 9 ianuarie 2022 te sfătuiește să fii mai atentă la modul în care alegi să-ți gestionezi timpul personal.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt cu capul în nori. Începutul de săptămână vine cu multe momente frumoase pentru tine. Ești complet îndrăgostită de persoana pe care ai întâlnit-o recent ș nu-ți poți lua gândul de la ea. Cu toate acestea, vei avea de rezolvat câteva probleme cu fostul partener de cuplu. Lucrurile au rămas nerezolvate între voi doi și ai nevoie de o finalitate dacă vrei să mergi mai departe. Fii atentă la deciziile pe care le iei. Este o săptămână importantă pentru dezvoltarea ta personală.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul săptămânii 3 ianuarie – 9 ianuarie 2022 spune că nativii din zodia Peștilor se vor bucura de mai mult timp liber alături de familie și de prieteni. Astrele spun că în prima parte a săptămânii vei reuși să pui la punct tot ceea ce ți-ai propus iar în restul timpului te vei putea relaxa. Poate ar trebui să-ți iei câteva zile libere în cea de-a doua parte a săptămânii. De altfel, niște prieteni mai vechi s-ar putea să te invite într-o vacanță de neuitat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×