Reclamă

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 06 februarie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 06 februarie 2022 vine cu vești bune pentru unii nativi ai zodiacului, în timp ce pentru alții veștile rele vor circula rapid. Aceștia se vor bucura de lucrurile neașteptate care îi vor ajuta să meargă mai departe. Astrele spun că este o săptămână grea pentru anumiți nativi.

Publicat: 31 ianuarie 2022, 7:47 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:42

Nativii din zodiac au parte de vești care le vor aduce zâmbetul pe buze și îi vor face să se bucure de lucrurile mărunte. Aceștia își dau seama care este de fapt scopul lor în viață. Totuși, astrele îi sfătuiesc pe ceilalți nativi să aibă grijă în această săptămână.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 06 februarie 2022

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 06 februarie 2022 vine cu vești bune pentru unii nativi din zodiac. Mai ales pentru cei care nu și-au îndeplinit planurile din trecut, dar le-au trecut pe liste importante. Aceștia trebuie să vadă că în sfârșit soarele răsare și pe strada lor. Ceilalți nativi vor avea parte de o săptămână dificilă din toate punctele de vedere. Aceasta va fi presărată cu puține momente de bucurie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 06 februarie 2022 spune că în sfârșit vei avea parte de veștile bune pe care le așteptai de atâta vreme. Dacă până acum ți-a fost teamă că nimic nu va funcționa în favoarea ta, iată că acum ai un răspuns clar la întrebările pe care ți le-ai pus. Acceptă această nouă etapă și încearcă pe cât posibil să faci ca lucrurile să funcționeze în această direcție.

Reclamă

Lasă-te dusă de val, însă ai grijă să răsplătești persoanele care intră în viața ta cu scop precis. Ridică-te. Vezi frumusețea din fața ta, toate lucrurile bune care ți se întâmplă acum sunt rezultatul muncii tale. Fii sigură că înțelegi acest lucru.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Săptămâna aceasta te găsește optimistă atât la locul de muncă, dar și acasă. Ai grijă să profiți de această stare și să îți dai șansa să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Dacă partenerul de viață nu îți înțelege euforia, atunci ar fi bine să vezi care este situația în relația actuală. Comunicarea este cheia, atunci când ești în impas.

Reclamă

Ai grijă de sănătatea ta, de cea a familiei și vezi întotdeauna partea plină a paharului. Ești optimistă de fel, iar săptămâna aceasta vei fi de zece ori mai mult. Relația cu prietenii ajunge într-un impas.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pe parcursul acestei săptămâni, vei avea parte de vești excelente din partea șefului, mai ales că nu te așteptai ca acestea să vină tocmai acum. Nu ai uitat efortul pe care l-ai depus în ultimele luni, iar acum totul pare să merite așteptarea.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 06 februarie 2022 spune că ești mult mai liniștită acum că ai primit aprobarea din partea celor în care ai încredere. Încearcă totuși să mai iei o pauză din când în când, asta pentru că munca până la epuizare îți poate aduce probleme de sănătate. Relația amoroasă se află într-o etapă inedită, iar surprizele vor veni mai repede decât te aștepți. Chiar dacă nu ești genul de persoană care primește atât de ușor cadourile, acum te vei simți fericită.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii nu vor trece printr-o perioadă tocmai roz, asta pentru că fiecare părticică a vieții lor pare că se destramă. Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 06 februarie 2022 spune că trebuie să ai mai multă încredere în tine și să-ți dai șansa de a te cunoaște, înainte de a fi descoperită de altcineva. Faptul că te avânți cu capul înainte nu este tocmai bine în această perioadă, conform Astrology.com.

În ciuda tristeții care te apasă, vei încerca să ieși singură la lumină și să îți dai seama care sunt nevoile tale și ale celor dragi. Singura persoană căreia trebuie să-i mulțumești acum ești tu, asta pentru că doar tu îți cunoști limitele și capacitatea de a gestiona fiecare situație în parte. Nu te lăsa ghidată de cei din jur !

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta începe cu planuri mărețe. Cineva din familie îți va da o veste la care nu te așteptai, dar pentru care ești foarte fericită. Te vei bucura de oamenii pe care îi ai în jur pentru că tu ți-ai creat aceasta comunitate încă de la început.

Nu uita de unde ai plecat și cine ți-a fost alături întotdeauna. Acum ai nevoie de susținere mai mult ca oricând. Pe plan profesional, încearcă să te concentrezi mai mult. Ai de finalizat câte proiecte importante pe care le-ai tot amânat, dar care nu mai pot continua în felul acesta la nesfârșit.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aceasta pare a fi o săptămână perfectă pentru planurile personale. Dacă îți doreai de multă vreme ceva de la partenerul de viață, acum e momentul să verbalizezi. Dacă lași totul să decurgă de la sine, nu vei avea șansa de a rezolva ceva acum.

Dacă ești singură, această perioadă este prielnică pentru orice fel de relație. Fii tu însăți și spune exact ceea ce-ți dorești, nimeni nu știe mai bine. Te simți puternică, însă câteodată nu știi ce să faci cu atâta forță. Acum este momentul să îți mai seama care este drumul pe care vrei să-l urmezi în viață sau cel puțin în acest an.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 06 februarie 2022 spune că perioada aceasta vine cu liniște pentru tine.  Nu trebuie să analizezi totul din nou. Încearcă să rămâi singură o perioadă și să afli care sunt dorințele tale ascunse. Familia și prietenii îți vor fi alături și te vor înțelege, asta dacă le spui exact ce îți dorești. Încearcă să ai grijă de tine, să alergi, să faci mișcare și să mănânci cât mai sănătos.

Este o perioadă numai bună pentru a-ți aminti ce nu a funcționat bine în trecut și să încerci să faci anumite schimbări. Pune-te în locul celor cu care comunici și atunci îți vei da seama care este de fapt problema.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Această săptămână îți aduce reușite pe plan profesional, reușite pentru care ai muncit din greu o perioadă. Acum este momentul perfect să culegii laurii. Ai impresia că ți se cuvin mult mai multe lucruri, însă bucură-te de ceea ce ai acum. Dacă îți imaginezi că nu ai primit atât de multe gratificații pe cât meritai, uită-te în trecut. Întotdeauna compară-te cu tine și cu nimeni altcineva. De asemenea, nu gândi înainte de a vorbit pentru că impulsivitatea nu îți aduce beneficii în această perioadă. La sfârșitul acestei perioade te vei simți obosită și vei simți nevoia de o pauză, spune Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săptămâna aceasta astrele spun că la locul de muncă totul merge ca pe roate. Te-ai întors din vacanță cu forțe proaspete, însă gândul îți este încă departe. Nu te înhăma la planuri mărețe, încearcă să faci totul pas cu pas. În plan personal totul merge ca pe roate, chiar dacă ai crezut că nimic nu va funcționa. Dacă ești singură, îți vei întâlni sufletul pereche în persoana unei cunoștințe mai vechi. Sănătatea îți dă de furcă, însă nu sunt probleme importante, trebuie doar să ai grijă de tine pe cât posibil, așa cum o făceai și până acum.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Săptămâna aceasta vei încerca să rezolvi problemele cu partenerul, asta pentru că dorința ta este să rămâi singură. Nu trebuie să te sperie acest lucru, fiecare se întâlnește cu acest sentiment măcar o data în viață. Încearcă să îți asculți inima și să nu mai faci totul din milă, pentru ceilalți. De asemenea, ascultă-ți corpul și oferă-i nutrienții de care are nevoie.

Indiferent de situație, tu știi cel mai bine cum îți gestionezi relațiile, indiferent că te afli la locul de muncă sau în viața de zi cu zi. Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 06 februarie 2022 spune că deciziile importante îți aparțin, indiferent că este vorba despre partenerul de viață sau continuarea în același mediu de lucru. Prietenii te sfătuiesc să-ți faci liste, acestea te vor ajuta mai ușor să îți rezolvi task-urile.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pe parcursul acestei săptămâni vei descoperi că lucrurile merg din ce în ce mai bine. Indiferent că este vorba despre relația actuală sau o relație mai veche pe care vrei să o salvezi, totul merge ca pe roate. Încearcă să nu te mai lamentezi atât de mult, ia lucrurile așa cum sunt și fă pași mici în direcția potrivită.

Familia îți va fi alături, așa cum a fost întotdeauna, nu mai căuta nod în papură atunci când nu există. Tu știi care sunt problemele pe care trebuie să le rezolvi acum, ia-ți puțin spațiu personal pentru a vedea despre ce este vorba. Instinctul îți spune că nu este vremea pentru regrete.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână partenerul de viață te răsfață așa cum nu a mai făcut-o de multă vreme. Ascultă astrele și ghidează-te doar în direcția potrivită, doar ești o zodie de apă. E ușor de spus dar greu de făcut, însă tu reușești. Ai energia necesară pentru a înfrunta orice problemă, însă pe plan personal acestea sunt inexistente.

Sensibilitatea de care dai dovadă în această perioadă te ajută enorm în relația cu partenerul de viață. Cuvintele pe care le rostești sunt pline de lapte și miere, iar iubitul tău se va simți răsfățat. Mai bine de atât nu se putea, săptămâna aceasta este dedicată iubirii. Prietenii încearcă să dea de tine, însă tu ești concentrată doar pe partener.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu ochii căprui pentru a ilustra ce spune despre tine culoarea ochilor
Timp liber
Ce spune despre tine culoarea ochilor. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune culoarea ochilor despre tine? Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care mulți specialiști sunt de părere că aceștia pot determina anumite aspecte care țin de personalitatea...
2
O tânără care doarme în mai multe poziții într-un colaj animat
Timp liber
Ce spune despre tine poziția în care dormi. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine poziția în care dormi? Experții spun că aceste mici detalii ar putea scoate la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre personalitatea ta. Te invităm să afli care...
3
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele
Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov, lungă, stă în pădure
Horoscop
Top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie
Nu este ușor să alcătuiești un top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie, însă atunci când ai ajutorul specialiștilor, totul devine mai ușor. Dacă te-ai întrebat vreodată ce...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă în pădure cu un cal
Horoscop
Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie
Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci...
PARTENERI
×