Reclamă

Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022 aduce surprize pe toate planurile pentru nativii din zodiac. Aceștia vor avea parte de câteva zile extraordinar din punct de vedere financiar. Spre finalul perioadei este posibil ca mai multe semne zodiacale să reacționeze impulsiv pe plan personal. Astrele le vor sta mereu alături pentru ghidare.

Publicat: 4 iulie 2022, 7:14 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:39

Nativii din zodiac intră în luna lui cuptor pregătiți să înfrunte orice provocare. Indiferent că este vorba despre proiecte profesionale sau sentimente nerostite, aceștia vor avea curaj de a-și lua viața în propriile mâini. Singurele perspective de viitor ce par a fi doar simple vise sunt cele legate de călătorii în vacanțe exotice. Vacanțele pe care nativii sunt pregătiți să le întreprindă sunt doar pe plaiurile mioritice, în special la munte.

Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022

Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022 le oferă nativilor din zodiac oportunități inedite pe plan profesional. Aceștia își vor face curaj și vor accepta oportunitățile venite din partea șefilor. Cu toate acestea, este posibil ca relațiile personale să aibă astfel de suferit. Perioada se încheie cu doar câteva disensiuni între partenerii de lungă durată, arată Astrology.com. Astrele se vor arăta întotdeauna dornice să ofere explicații, însă doar în forme inedite. Cei născuți sub anumite semne zodiacale vor avea de înțeles ceea ce acestea încearcă să comunice.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022 arată că nativii din zodia Berbec au mari șanse de promovare la locul de muncă. Relația cu colegii devine mult mai bună, iar acest lucru îți crește încrederea de sine. Astrele spun totuși că nu este momentul pentru crearea de noi relații, acestea fiind o sursă de anxietate. Încearcă să nu te înhami totuși la prea multe proiecte deodată, asta pentru că probabilitatea de a le finaliza pe toate în același timp este mică.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În această săptămâna astrele lucrează împotriva nativilor din zodia Taur. Este posibil ca cele mai multe dintre probleme să iasă la suprafață chiar acum, spune Yourtango.com. Dacă în relația cu partenerul de viață întâmpini dificultăți, acestea vor lua amploare. De asemenea, este posibil să primești o veste proastă din partea medicului tău. Cu toate acestea, te simți motivată în a-ți duce anumite planuri la bun sfârșit. Se anunță o perioadă cu multe surprize, de orice natură. Tu ești singura care îți cunoaște cu adevărat sufletul, nu-i lăsa pe ceilalți să intervină în viața ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Această săptămână începe într-un ritm extrem de alert pentru tine. Dacă ai copiii, va trebui să găsești soluții noi pentru a-i distra în vacanță. De asemenea, traseul de la bunici la locul de muncă te va obosi peste măsură în perioada următoare. Încearcă să nu te lași afectată de lucrurile mărunte ce formează cu adevărat viața ta în adevăratul sens al cuvântului. Până la urmă, atunci când nu-ți setezi obiective înalte, și parcursul este pe măsură. Perseverența de care dai dovadă este posibil să-ți fie dăunătoare în anumite privințe.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Această săptămână te găsește mult mai calmă ca de obicei. Poți realiza cele mai multe dintre planurile pe care ți le-ai propus, însă cu o ușoară dificultate. Crizele în relațiile de cuplu pot apărea în cele mai surprinzătoare momente. Te simți norocoasă cu prietenii pe care îi ai, însă doar tu îți poți rezolva cu adevărat problemele. Pe plan profesional încearcă să transformi defectele în muncă pentru a-ți maximiza reușitele. Astrele spun că acum este momentul să-ți achiziționezi mașina mult visată. Nu este cazul să cheltui mai mult decât trebuie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii se numără printre acei nativi care în această perioadă nu-și doresc să iasă prea mult în evidență. De cele mai multe ori sunt lideri, însă acum anumite probleme personale le pot dăuna. S-ar părea că aceștia își doresc izolarea față de oamenii din jur. Această atitudine le poate aduce liniște sau și mai multă frică de necunoscut. Rămâne doar în puterea acestor nativi să gândească spre viitor. Nu uita totuși că te numeri printer cele mai puternice zodii, ai tot dreptul să-ți arăți forța într-un mod constructiv.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022 spune că acești nativi trebuie să fie extrem de atenți la noile relații pe care le pot întreține în această perioadă. De la simple conversații, anumite persoane pot profita de bunătatea ta. Este momentul opportun să îți creezi un plan de luptă ce te poate ajuta atât în prezent, cât și în viitor când vine vorba despre sănătatea ta psihică. Alături de partenerul de viață vor exista puține momente romantice. Deși îi atragi atenția, nu pare că primești niciun răspuns pozitiv înapoi. Te afli în situația de a lua o decizie importantă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță intră într-o perioadă de vacanță. Dacă până acum au existat momente crunte în care a trebuit să-ți demonstrezi capacitatea la locul de muncă, de data aceasta este vorba doar despre relaxare. Dacă ești într-o relație, partenerul de viață te surprinde cu o excursie într-un loc exotic. Dacă încă nu ai fost atinsă de săgeata lui cupidon, află că acum este momentul. Totul se va petrece chiar în cel mai neașteptat loc. În cele din urmă, va trebui să alegi între a gândi cu inima sau cu creierul.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022 spune că nativii din zodia Scorpion au șansa de a fi invitați în oraș de prieteni vechi cu care, pentru o perioadă, au pierdut legătura. Acest lucru le poate induce o stare de fericire ce va ține până la sfârșitul acestei perioade. Pe plan personal, află că dragostea îți este străină la momentul actual. Deși au sufletul deschis, nu simți că există încă o persoană căreia să-i oferi toate calitățile tale. Acum este momentul pentru a-ți cunoaște cu adevărat dorințele de viitor în ceea ce privește o relație de lungă durată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săptămâna începe cu situații neprevăzute la locul de muncă. Cel mai probabil, ești pusă în fața unor planuri pe care nu le aveai în vedere. Cu toate acestea, știi exact cum să gestionezi situația. Uneori este bine să-ți validezi capacitățile, asta pentru a vedea cât de mult îți apreciezi propria persoană. Dacă cei de lângă tine știu deja cum te comporți în anumite situații, acum este momentul ca și tu să descoperi acest lucru, fără a fi nevoită să apelezi la ajutor specializat. Astrele îți pot fi călăuze, însă ține doar de tine cum le vei urma.

Află totul despre zodia Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022 îi găsește pe nativii din zodiac Capricorn în imposibilitatea de a lua decizii pe plan personal. Indiferent că este vorba despre finalizarea unei relații sau începerea alteia, te vei simți nepregătită pentru orice fel de circumstanță. A doua parte a săptămânii te găsește într-o stare mult mai comodă din punct de vedere al sentimentelor, însă la fel de încordată pe plan profesional.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Săptămâna începe cu planuri de vacanță. Dacă până acum ai muncit fără pauză, este momentul să-ți acorzi câteva zile pentru a-ți reîncărca bateriile. Creează-ți un mediu propice și liniștit, fără agitația pe care o găsești de fiecare data în jur. Ai multe planuri de dus la bun sfârșit, însă cu răbdare totul se poate finaliza exact așa cum îți dorești. Un telefon de la o rudă îndepărtată îți poate schimba viața. Astrele spun că încrederea pe care ai pierdut-o acum ceva timp îți va reveni în suflet.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022 îți oferă oportunități profesionale nebănuite până acum. Poate fi vorba despre schimbarea locului de muncă sau de o mărire de salariu. Pe plan personal, partenerul de viață te susține în toate demersurile. Nu ezita să-i mărturisești ce ai pe suflet, indiferent de evoluția lucrurilor pe viitor. Astrele îți arată drumul spre reușite încă din prima zi a săptămânii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×