Reclamă

Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru nativii din zodiac. Cei mai mulți dintre aceștia își vor face planuri pentru sărbători, însă anumite cheltuieli neprevăzute îi vor lăsa fără resursele pe care le-au strâns în timp. Anumite discuții în familie pot crea adevărate războaie ce nu vor fi stinse prea ușor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 decembrie 2022, 5:11

Astrele vor veni să-i ghideze pe nativi în perioada următoare, asta pentru că se vor simți lipsiți de apărare pe mai multe fronturi. Iubire, sănătate sau cariera, toate vor avea puțin de suferit. Cu toate acestea, cu răbdare și intuiție proprie vor fi depășite cele mai multe dintre piedici. În caz contrar, pentru anumite semne zodiacale sărbătorile se vor desfășura într-un alt fel de cadru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022

Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce cu sine încheierea unor planuri de mult începute. Era și cazul ca situațiile deosebite prin care au trecut nativii în perioada aceasta să ajungă la un punct comun. Ultimele pregătiri în materie de cadouri vin cu brațe și portofelele deschise. Este cazul să îți iei o marjă de eroare atunci când simți că începi cu stângul.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor avea de suferit pe plan financiar în această perioadă. Este important să-ți menții încrederea asupra lucrurilor cu adevărat importante. Fii mulțumită pentru ceea ce ai, dar nu uita să muncești pentru ceea ce îți dorești. Ferește-te de tensiunile din cercul tău de prieteni, dar și din familie. Orice scânteie ar putea declanșa un adevărat dezastru. Găsește metode eficiente de a te conecta cu subconștientul tău.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pregătește-te să mergi după cum bate vântul în această săptămână. Lucrurile neașteptate îți vor schimba starea și te vor lăsa cu multe momente de anxietate.

Chiar dacă ai impresia că anumite surprize nedorite au venit cu un scop în viața ta, află că experiențele te vor transforma într-o persoană cu adevărat pozitivă. Încearcă să nu iei fiecare lucru atât de personal. Obstacolele pot apărea acolo unde nu te aștepți, dar le poți face față cu ușurință.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni pot ajunge la concluzii ce le vor schimba întreaga perspectivă de viață. Încearcă să nu înoți împotriva curentului, asta pentru că astrele îți vor întinde o mână de ajutor.

De asemenea, nu opune rezistență atunci când ceilalți te vor îndruma. Alege să lucrezi în ritmul tău, fără să te rupi de la sarcinile contidiene. Tot ceea ce trebuie să faci acum este să-ți arăți părțile mai puțin dure și să-ți descoperi partea mistică.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este posibil ca în această săptămână să îți descoperi o parte mai puțin prietenoasă. Dacă până acum reușeai să fii în centrul atenției cu faptele tale bune, de data aceasta ajungi să fii arătată cu degetul. O conexiune destul de dură cu Saturn îți poate schimba felul în care privești relația de cuplu, spune Astrology.com. Fă-ți o favoare personală și începe să ții un jurnal. Te va ajuta să te eliberezi de anumite gânduri pe care nu le poți verbaliza.

Leu: 23 iulie – 22 august

Noi oportunități de succes se pot manifesta în această săptămână pentru nativii Leu. Fii pregătită să bați la fiecare ușă pentru a te regăsi, chiar dacă ești nesigură de mișcările pe care le faci. Te vezi găsi într-un mod mult mai conservator față de ceea ce ai lăsat să se vadă până acum. Este posibil să apară probleme în cuplu. Inspirația va trece pe la fereastra ta și vei știi cum să-l împaci pe partener.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Universul va conspira pentru a te ajuta săptămâna aceasta. Sunt multe modalități prin care te vei simți extraordinar, iar curajul este începutul a tot ceea ce este frumos. Încearcă să îmbrățișezi optimismul și acceptă fiecare șansă oferită. Să ai încredere în forțele proprii nu este un semn de slăbiciune. Totuși, ar trebui să abordezi fiecare misiune într-un mod realist.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este posibil să ajungi la un comun acord cu oamenii care te-au mai supărat în ultima vreme. Chiar dacă această perioadă vine să-ți adâncească ideea de bunătate, ar trebui să eviți persoanele care vor să profite, arată Yourtango.com. Liniile trasate în favoarea ta îți pot aduce puncte bonus mai târiu. Încearcă să mănânci mai sănătos până se apropie sărbătorile. Meditația este un alt punct pe care îl poți atinge dacă îți dorești cu adevărat o viață echilibrată.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Caută modalități simple de a-ți exprima bucuria față de apropiați. Dacă ți-a fost dor de cineva din familie, nu ezita să verbalizezi acest lucru. Cu toții vă veți simți mult mai bine după ce vă veți mărturisi ideile. Această stare de aduce mai aproape de mulțumirea față de sine. Să celebrezi acest lucru măcar o dată pe an vine ca un semn. Din nefericire, problemele vor atinge relația pe care ți-ai construit-o nu demult. Încearcă să nu iei toate problemele prea personal.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor trece printr-o perioadă foarte stranie din punct de vedere emoțional. Vor exista momente ce îi vor trimite în trecut. Acest lucru le va provoca stări interioare anxioase. Încearcă să nu mai interpretezi fiecare piesă de puzzle ca și cum ți-ar fi fost destinată personal. Este posibil ca anumite evenimente să se amâne din cauza nehotărârii de care dai dovadă. Ar fi bine dacă ți-ai face timp și pentru o îngrijire a sufletului.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Încearcă să-și descoperi latura artistică în această săptămână. Ai o peroadă propice pentru a gândi altfel decât colegii tăi. Vei fi răsplătită așa cum îți doreai, atât financiar cât și verbal. Din păcate, un schimb planetar între Lună și Saturn te pot devia de la pasiunile tale. Este posibil ca atunci să investești în viitor. Subconștientul tău va deveni un loc în care îți va plăcea să călătorești. Astrele spun că ar fi bine să iei o pauză de la dispozitivele electronice.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Emoțiile tale vor fi împinse în multe direcții în această săptămână. Este posibil să-ți pui foarte multe întrebări legate de viitor, carieră sau chiar relația în care te afli în prezent. Te simți descurajată de anumite decizii și încerci să-ți asumi greșelile pe care uneori nici nu le-ai creat tu. Învață să practici empatia și față de propria-ți persoană.

Află care sunt cele 10 semne că te place un nativ din zodia Vărsător. Ce spun astrele

Pești: 19 februarie – 20 martie

Fii deschisă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău în această perioadă. Este înțelept să-ți împărtășești secretele doar cu persoanele pe care le simți apropiate. Încearcă să rămâi cât mai prezentă în prealitate și să petreci timp alături de prieteni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×