Reclamă

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023 le aduce nativilor din zodiac liniștea sufletească pe care au căutat-o multă vreme. Cei mai mulți se vor axa pe planuri de viitor, indiferent dacă vorbim despre cei singuri sau aflați într-o relație. Nu va trece multă vreme până când lucrurile se vor așeza pe plan profesional pentru cei mai puțini norocoși.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 6 martie 2023, 6:26 / Actualizat: 13 martie 2023, 9:44

Astrele vin cu tot felul de provocări, dar într-o manieră surprinzătoare nativii vor putea face față acestora fără prea mare efort. Deși vor exista atât părți bune cât și părți rele din toată această perioadă, Gemenii și Racii vor reuși să vadă oportunități acolo unde alții văd doar necazuri. Încrederea de sine este în favoarea Peștilor de data aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023

Sunt unele situații care nu au fost rezolvate în trecut, iar acum este momentul prielnic pentru a le face față. Apar câteva modificări în viața nativilor. Există anumite riscuri pe care aceștia sunt pregătiți să și le asume, dar nu vor putea trece mai departe dacă nu vor găsi un echilibru între viața profesională și cea de cuplu. Luna plină aduce efecte asemănătoare cu ceea ce s-a petrecut în luna decembrie 2022.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec încep această săptămână cu energie debordantă. Fiecare situație o găsești mai mult decât amuzantă și treci peste etapele dificile cu zâmbetul pe buze. Vei avea nevoie să iei o pauză de la întâlnirile pe care ți le-ai plănuit. Începi să simți oboseala, iar acest lucru se vede imediat. Veștile bune continuă atunci când Luna se aliniază cu Venus, asta pentru că vei avea parte de momente romantice alături de partener. Folosește această energie pentru a te pune pe primul loc.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt pregătiți să-și accepte soarta. Indiferent de situațiile cu care îi vor întâmpina viața, nu se vor mai feri. Îmbrățișează fiecare eșec și transformă-l într-o reușită.

Vei simți astfel că datoriile tale au fost plătite. La sfârșit perioadei te porți într-o manieră irațională și nu-ți poți explica deciziile pe care le iei. Încearcă să nu te îngrijorezi și lasă-ți fiecare gând să se îndepărteze așa cum a venit.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023 spune că nativii Gemeni se găsesc dornici să comunice în această perioadă. Se vor simți mai apropiați de familie, dar mai îndepărtați de prieteni. Află cine îți este cu adevărat de ajutor și vezi cine îți îngreunează situația. Astrele îți reamintesc faptul că este cazul să te preocupi și de starea ta de bine. Vor ieși la iveală adevăruri ascunse multă vreme. Schimbă-ți perspectiva!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de foarte mult romantism în această perioadă. Acest climat cosmic îi va îndepărta de regulile pe care și le-au creat și îi vor bulversa pe parcurs. Primești complimente pentru momentele tale pline de energie.

Este în regulă să refuzi anumite întâlniri dacă acestea nu sunt conforme cu credințele tale. Așteaptă-te la o surpriză din partea celor dragi la sfârșitul acestei săptămâni. Pentru cei singuri, o persoană specială poate apărea la orizont, spune Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu intră într-o sferă a spiritualității. Vor dori să exploreze arii pe care până în prezent le-au considerat de neatins. Această călătorie vine să-ți deschidă anumite drumuri. În viața personală te simți mai fericită ca oricând. Astrele se vor alinia și pentru tine, asta pentru că nu ți-ai găsit locul ideal în viață până acum. Ești gata să-ți deschizi inima unor provocări. Oportunități de afaceri vin în fața ta, însă îți va fi mult mai greu să le analizezi fiind într-o stare de sănătate precară.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au șansa de a face pace cu trecutul. Optimismul te caracterizează în această perioadă. Nu lăsa lucrurile mărunte să-ți strice buna dispoziție. Permite-ți confruntarea cu cele mai negre gânduri, asta pentru a ieși mult mai puternică la suprafață.

Orice te-a reținut până acum a dispărut. Partenerul te va surprinde cu întâlniri romantice. De asemenea, o mică escapadă este pusă la cale de către cel care te iubește. Fii mai atentă la dorințele celor din jur!

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În toată această perioadă vei fi într-o continuă stare de agitație. Orice lucru mărunt îți va provoca frustrări. Nu ai prea multă răbdare, deși acest lucru te caracterizează de obicei. La locul de muncă nu ești tocmai productivă, așa că preia frâiele și vezi ce nu merge bine, atât pentru tine cât și pentru echipa pe care o conduci.

Din păcate, opoziția dintre Luna în Fecioară și Mercur te reține de la anumite proiecte pe care le aveai în desfășurare, arată Astrology.com. Dacă ții să aduci ofense celor din jur, nu este momentul acum. Aceste mici neatenții se retrage pe măsură ce timpul va trece. Încearcă să nu pui prea mare presiune pe tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023 spune că te găsești într-o perioadă de romantism. Astrele îți sugerează să vizualizezi cele mai personale relații pe care le întreții și să vezi ce anume nu funcționează așa cum ar trebui.

Nu-ți fie teamă și lasă la vedere toate calitățile. Dacă vrei să faci glume pe seama familiei, recurge la metode mai convenționale. Vezi cum arată cu adevărat lumea reală, nu cea pe care o găsești de cele mai multe ori în fața ecranului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de o săptămână liniștită în viața de familie. Cei singuri vor descoperi o perioadă de introspecție. Sentimentele pe care le ai nu sunt greșite, asta dacă nu te încăpățânezi să-ți găsești de fiecare dată doar defecte. Îți dorești o vacanță, iar spre finalul acestei perioade ai parte de o surpriză cel puțin interesantă.

A trecut multă vreme de când n-ai mai făcut curățenie generală, este momentul să te pui pe treavă. Ai grijă cum îți organizezi prioritățile, nu toată lumea merită atenția pe care doar tu știi cum să o dai mai departe.

Află tot ce vrei să știi despre nativul Săgetător, de la trăsături și până la personalitate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi ești pusă pe fapte mari. Reușești să-ți îndeplinești din vreme toate task-urile și asta îți dă o perioadă de energie.

Ai șansa de a-ți demonstra creativitatea în moduri pe care nu le credeai posibile. Prietenele sau familia vin cu vești pe care vei vrea să le dezbați la rece. Nu depăși granița dacă secretele nu îți aparțin. Compasiunea de care dai dovadă te va ajuta să vizualizezi imaginea de ansamblu.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În această perioadă te deranjează cam orice nu este legat de viața ta personală. Dorești să-ți împărtășești fiecare stare, iar prietenii nu au prea mare răbdare spre a te asculta. Cu toate acestea, îi inspiri pe cei dragi cu mici gesturi și cadouri pe măsură. Este cazul să-ți acorzi mai multă iubirea. Poate vrei să-ți păstrezi autenticitatea în momentele pe care le consideri propice.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești știu cum să comunice în această săptămână. În orice discuție ar intra, vor reuși să iasă învingători. Poți convinge pe oricine de orice și nimic nu îți stă în cale. Este posibil să găsești această etapă ca una plină de succes, însă cea mai grea perioadă de abia acum începe. Odată ce ai intrat în spațiul romantic, nu mai poți ieși de acolo prea ușor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×