Reclamă

Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că Venus intră în Leu pe data de 11 iulie. Acest eveniment aduce cu sine momente de neuitat pentru parteneri, dar și posibile relații pentru cei singuri.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 8 iulie 2024, 9:01
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile de iubire vor prinde aripi, iar creativitatea este la cote maxime / Shutterstock

Se va amplifica și pasiunea, asta dacă până acum nu au dat dovadă de sentimente nobile. Dacă Scorpionii vor lua în primire mai multe treburi casnice pentru a-și dovedi valoarea, Leii se odihnesc. Cât despre Berbecii, aceștia se simt nevoiți să-și amâne planurile pe care le-au stabilit cu ceva vreme în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024

Astrologii spun că este o perioadă propice creativității, dar și relațiilor pozitive cu cei din jur. Rezultatele muncii se vor vedea și ele, fără a face prea mult efort în a demonstra anumite situații. În săptămâna ce urmează, nativii vor avea parte de surprize.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se îngrijorează pentru relații la început de săptămână. S-ar putea chiar să existe o ruptură în ceea ce îi privește. Este important ca încă de la început să se discute cu partenerul de viață pentru a ajunge la un consens. De asemenea, Berbecii sunt sfătuiți să-și spună sentimentele. Pentru cei singuri, din 11 iulie aceștia ajung să interacționeze mai mult cu persoanele care le plac. La locul de muncă este nevoie de o abordare mai deschisă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt din ce în ce mai preocupați de sectorul familial. Vor să rezolve lucruri ce țin de casă, însă se gândesc la toată birocrația care îi așteaptă. Chiar de la începutul săptămânii vor lua atitudine în ceea ce privește banii.

Din data de 11 iulie aceștia vor avea preocupări legate de relațiile cu cei dragi. Se recomandă prudență în discuții.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se bucură de toate drumurile pe care le au de făcut în această perioadă. Realizează mai multe conexiuni cu cei din jur. Vor să-și dezolte relația cu partenerul, astfel că propun diverse activități. Se vor atașa de persoane noi intrate în grupuri de prieteni, spun cei de la Astrology.com. Trebuie să fie atenți la anumite declarații mult prea devreme. Își vor intensifica aparițiile în cercurile sociale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor explora mai multe posibilități financiare în această perioadă. Își arată valoarea și negociază atunci când este cazul. În relații își exprimă sentimentele față de partenerul de viață. Simt că este momentul pentru a-și impresiona jumătatea. Vor realiza gesturi intense care îi vor recuceri pe cei dragi. Profită de anumite transformări pentru a obține ceea ce își doresc.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt foarte preocupați de cunoaștere în această perioadă. Vor colabora foarte bine cu partenerii de lucru. Sunt extrem de independenți pe plan financiar, astfel că nu vor apărea tensiuni în ceea ce îi privește. Din 11 iulie au oportunități pe toate planurile. Venus aduce energie, dar și pasiune în viața lor. Sentimentele vor deveni prioritare. Este posibil să apară mici discuții cu partenerul de viață.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară încep săptămâna cu o atitudine mult mai relaxată. Își aduc aminte de persoane care i-au rănit, însă pe măsură ce trece timpul nu mai au regrete. Nu vor să mai repete aceleași greșeli. Ajung astfel să adauge o notă de optimism în cadrul comunicării cu cei din jur. Din 11 iulie se concentrează asupra finanțelor și nu lasă nimic să-i supere. Vor exista mici conflicte la locul de muncă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își încep săptămâna cu discuții în contradictoriu. Vor să-și planifice o călătorie alături de oamenii dragi, însă apar proiecte noi la locul de muncă. Negocierile joacă un rol important în acest moment. Sunt pregătiți să întâlnească oameni noi cu care vor lega prietenii de lungă durată, arată Yourtango.com. Vor socializa mai mult decât în alte perioade, iar cercurile de prieteni se vor extinde. Este posibil să aibă parte de conflicte de natură financiară.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își doresc mai mult de la locul de muncă. Astfel încep să aibă discuții cu șefii pentru o posibilă promovare. Se creează un context astral intens. Știu să-și pună în valoare aptitudinile, asta pentru că și-au creat o reputație. Simt că ideile lor contează, așa că oriunde ar fi le aduc în discuție. La un moment dat au dorință de transformare profundă. O discuție clară cu un prieten îi face să vadă altfel lucrurile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se pregătesc de călătorii și aventuri intense. Vor să se pună pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață, astfel că își caută oportunități în acest sens. Din data de 11 iulie au parte de multe realizări. Satisfacțiile pe plan profesional sunt de neratat, însă vor apărea și câteva cazuri de tensiuni și conflicte.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se implică în discuții despre bani. Chiar dacă se angajează în proiecte de lungă durată își dau seama că nu pot duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus. Negocierile din ultima perioadă îi fac să fie mult mai sceptici. În cazul relațiilor, pentru nativii singuri pot să apară tensiuni în cazul unor simple flirturi. Sunt sfătuiți să evite gesturile de posesivitate.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Pentru nativii Vărsător apar preocupări în ceea ce privește starea de sănătate. Schimbarea stilului de viață îi ajută să se îndrepte către o viață diferite, însă acest lucru îi și frustrează. La locul de muncă își caută proiecte care să îi țină angajați pentru o perioadă mai lungă de timp. Caută soluții la probleme, însă uneori fără șanse de izbândă. Cei singuri au posibilitatea de a intra în relații noi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești aduc în discuții probleme legate de starea de sănătate. Iau decizii importante în acest sens. Problemele la locul de muncă se vor rezolva pe parcurs. Vor apărea de asemenea și oportunități noi pentru dezvoltare. Sunt de evitat dialogurile care îi fac să se simtă mai prejos. Cu toate că au avut multe de învățat din trecut, situații riscante îi pot aduce acum înapoi la ceea ce au trăit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă o rochie mulată și reprezintă una dintre cele trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024 . Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Zodiile trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă...
2
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
3
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
4
Rita Ora surprinsă în timp ce se urcă într-o mașină
Divertisment
A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar
Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când...
5
Un bărbat cu aripi de înger care ține în brațe o femeie frumoasă
Horoscop
Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le...
PARTENERI
×