Reclamă

Zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Ei sunt nativii care nu țin cont de sentimentele celor din jur

Astrologii au dezvăluit care sunt acele zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Acești nativi nu țin cont de sentimentele celor din jur. Dacă întâlnești un astfel de nativ, cel mai bine ar fi să păstrezi o distanța de siguranță față de el.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 iulie 2024, 6:10

Există unele zodii care te fac să simți fluturi în stomac, iar apoi dispar complet din viața ta. Unii nativi fac acest lucru pentru a-și valida puterea și siguranța pe propriile sentimente, în timp ce alții o fac din lipsa de asumare și implicare directă într-o relație stabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024

Iubirea vine de multe ori la pachet cu tot felul de sacrificii și compromisuri. Unii nativi nu înțeleg acest lucru și ajung în ipostază în care rănesc sentimentele celor din jur.

Este bine de știut faptul că anumite zodii sunt mai predispuse la a avea inima rănită în iulie 2024, în timp ce altele s-ar putea să fie cele care pun capăt relațiilor din motive doar de ele cunoscute.

Descoperă mai jos ce îți rezervă astrele în funcție de zona în care te-ai născut.

Află dacă te numeri printre nativii care vor avea inima frântă.

Reclamă

Berbec

Berbecul este o zodie de foc puternică. Aceștia sunt cunoscuți pentru pasiune și spontaneitatea lor. Berbecii te vor face să te simți cea mai importantă persoană din viața lor, iar mai apoi vor dispărea.

Natura lor impulsivă ăi face să sară de la o relație la alta fără să se uite înapoi.

Reclamă

Deși entuziasmul lor este contagios, pot lăsa în urmă mult einimif frânte. Berbecii sunt nativii care îți vor face multe probleme în dragoste în luna iulie 2024.

Gemeni

Gemenii sunt încântători și reușesc să te cucerească rapid cu inteligența lor. Ei pot cuceri cu ușurință cu cuvintele lor și energia afectuoasă. Cu toata acestea, dragostea lor pentru varietate și entuziasm îi face adesea să frângă inimi.

Gemenii tânjesc la noutate și spontaneitate, ceea ce îi face să nu fie la fel de implicați în relații pe cât și-ar dori partenerii lor, spun astrologii de la YourTango.com.

Scorpion

Scorpionii sunt ființe intense și pasionale care se remarcă încă de la început în relații. Alura lor magnetică și aura misterioasă îi face să fie irezistibili pentru mulți.

Cu toate acestea, Scorpionii vor frânge multe inimi pe parcursul lunii iulie. Tama lor de vulnerabilitate și nesiguranță îi face să se manifeste prin acte de gelozie și posesivitate.

Scorpionii au tendința de a testa loialitatea partenerului lor, ceea ce poate rupe chiar și cele mai puternice legături.

Săgetător

Săgetătorii sunt spirite libere care prosperă cu aventură și independență. Ei își prețuiesc libertatea mai presus de orice.

În timp cu optimismul și pofta lor de viață sunt contagioase, ei se pot lupta să rămână în relații. Săgetătorii pot rătăci în căutarea unor alte relații în luna iulie 2024.

Aceste semne zodiacale au tendința să-și manifeste afecțiunea, iar mai apoi să se răcească în relație. Săgetătorii trebuie să înțeleagă faptul că o relație nu le răpește sub nicio formă libertatea, spun astrologii pentru Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×