Reclamă

Luna Nouă în Rac pe 6 iulie 2024. Ce efecte puternice resimt zodiile

Noile schimbări astrologice lovesc fiecare zodie din plin. Citește despre Luna Nouă în Rac pe 6 iulie 2024 și află despre fiecare nativ în parte. Acest fenomen se produce o singură dată pe an într-un semn de apă. Astrologii semnalează faptul că este un eveniment important.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 iulie 2024, 9:41

Dat fiind emoțiile Racului, multe dintre zodii îi vor urma puterea exemplului în aceste zile. Mulți vor încerca să devină mai înțelepți, să se asculte pe sine și să facă față nemulțumirilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nou în Rac pe 6 iulie 2024

Nativii se vor simți mai vulnerabili, însă vor dori să se conecteze cu natura. Reacțiile pe care le manifestă în fața celor din jur sunt diferite. Vor să aibă grijă de cei apropiați, iar acțiunile pe care le întreprind duc în acea direcție.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Natvii Berbec au mai multă încredere în propria persoană. Sunt ancorați în realitate și își doresc noi decizii pentru viitor. Sunt temători, însă reușesc să-și ducă planurile mai departe. Vor siguranță interioară și să se bucure de rezultatele muncii lor alături de cei dragi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor găsi răspunsurile la anumite întrebări. Totul poate avea legătură cu copilăria. Vor înțelege lucruri dureroare pe care nu le-au mai aflat.

Nimic nu va mai fi la fel atunci când își vor reîntâlni un prieteni din copilărie care va ține să le deschidă drumuri.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se gândesc la finanțe în această perioadă. Schimbă tactica și încearcă să creeze experiențe unice din fiecare zi pe care o lucrează. Recunosc că au rezultate bune și nu se tem să le expună în fața celorlalți. Observă o schimbare și pe plan personal, în relație cu partenerul de viață.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au sentimentul că știu unde să pășească pe drumul vieții. Vor să rămână demni și nu se abat de la ceea ce gândesc. Indiferent de context, rămân fideli propriile valori, spune Astrology.com. Vor să-i apere pe cei din jur și își exprimă dorința de a fi reprezentanții unui grup. Se bucură de apreciere.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își doresc pace și liniște în viața lor. Vor să stea deoparte de conflicte. Caută să revadă momentele pe care le-au trăit în trecut pentru a reface ce este greșit în prezent. Se gândesc și la o vacanță binemeritată pe care să o trăiască la maximum. Își încarcă bateriile pentru o nouă etapă la locul de muncă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară respiră ușurați după o perioadă cu foarte mult stres în viața lor. Vor să aibă succes la fiecare etapă, dar și șansa de a se relaxa. Intră într-o perioadă intensă în care au mult de muncă. Se gândesc la clipele în care puteau să se bucure de orice moment fără să ofere prea multe explicații.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au foarte multe șanse de a găsi răspunsuri potrivite în această perioadă. Își rezolvă mai multe dintre probleme într-un mod subit. Sunt ancorați în realitate alături de o persoană autoritară. Este posibil ca anumite acțiuni să fie interpretate drept gesturi de iubire.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au scopuri clare în această perioadă. Abordează subiecte pe care le-au uitat de mult și nu le e frică. Sunt ajutați de către cei dragi să scape de fantomele trecutului, arată Yourtango.com. Sunt foarte bine așezați pe traseul lor și își doresc să nu se mai întoarcă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își păstrează tinerețea și caută să facă doar ce le place. Refuză vehement orice activitate care nu le aduce bucurie. Sunt foarte atenți la ceea ce își doresc. Vor să fie stabili din punct de vedere financiar. Atunci când au o problemă, găsesc persoana potrivită alături de care să o rezolve.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își schimbă ritmul în viața personală. Sunt mult mai atenți la nevoile partenerului, iar relația poate continua astfel la infinit. Înțeleg care sunt problemele pe care trebuie să le rezolve.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au altă abordare la locul de muncă. Luna Nouă în Rac le aduce o perioadă bună din punct de vedere al sănătății. Au grijă la dietă și fac exerciții fizice. Se întorc la activități pe care le consideră sigure.

Află totul despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de fenomene intense pe plan personal. Sunt foarte creativi și reușesc să demonstreze acest lucru. Experiențele pe care le traversează le aduce înțelepciune. Sunt sfătuiți să urmeze drumul pe care și-l trasează singuri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×