Reclamă

Luna Nouă în Rac pe 6 iulie 2024. Ce efecte puternice resimt zodiile

Noile schimbări astrologice lovesc fiecare zodie din plin. Citește despre Luna Nouă în Rac pe 6 iulie 2024 și află despre fiecare nativ în parte. Acest fenomen se produce o singură dată pe an într-un semn de apă. Astrologii semnalează faptul că este un eveniment important.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 iulie 2024, 9:41

Dat fiind emoțiile Racului, multe dintre zodii îi vor urma puterea exemplului în aceste zile. Mulți vor încerca să devină mai înțelepți, să se asculte pe sine și să facă față nemulțumirilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Nou în Rac pe 6 iulie 2024

Nativii se vor simți mai vulnerabili, însă vor dori să se conecteze cu natura. Reacțiile pe care le manifestă în fața celor din jur sunt diferite. Vor să aibă grijă de cei apropiați, iar acțiunile pe care le întreprind duc în acea direcție.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Natvii Berbec au mai multă încredere în propria persoană. Sunt ancorați în realitate și își doresc noi decizii pentru viitor. Sunt temători, însă reușesc să-și ducă planurile mai departe. Vor siguranță interioară și să se bucure de rezultatele muncii lor alături de cei dragi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor găsi răspunsurile la anumite întrebări. Totul poate avea legătură cu copilăria. Vor înțelege lucruri dureroare pe care nu le-au mai aflat.

Nimic nu va mai fi la fel atunci când își vor reîntâlni un prieteni din copilărie care va ține să le deschidă drumuri.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se gândesc la finanțe în această perioadă. Schimbă tactica și încearcă să creeze experiențe unice din fiecare zi pe care o lucrează. Recunosc că au rezultate bune și nu se tem să le expună în fața celorlalți. Observă o schimbare și pe plan personal, în relație cu partenerul de viață.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au sentimentul că știu unde să pășească pe drumul vieții. Vor să rămână demni și nu se abat de la ceea ce gândesc. Indiferent de context, rămân fideli propriile valori, spune Astrology.com. Vor să-i apere pe cei din jur și își exprimă dorința de a fi reprezentanții unui grup. Se bucură de apreciere.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își doresc pace și liniște în viața lor. Vor să stea deoparte de conflicte. Caută să revadă momentele pe care le-au trăit în trecut pentru a reface ce este greșit în prezent. Se gândesc și la o vacanță binemeritată pe care să o trăiască la maximum. Își încarcă bateriile pentru o nouă etapă la locul de muncă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară respiră ușurați după o perioadă cu foarte mult stres în viața lor. Vor să aibă succes la fiecare etapă, dar și șansa de a se relaxa. Intră într-o perioadă intensă în care au mult de muncă. Se gândesc la clipele în care puteau să se bucure de orice moment fără să ofere prea multe explicații.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au foarte multe șanse de a găsi răspunsuri potrivite în această perioadă. Își rezolvă mai multe dintre probleme într-un mod subit. Sunt ancorați în realitate alături de o persoană autoritară. Este posibil ca anumite acțiuni să fie interpretate drept gesturi de iubire.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au scopuri clare în această perioadă. Abordează subiecte pe care le-au uitat de mult și nu le e frică. Sunt ajutați de către cei dragi să scape de fantomele trecutului, arată Yourtango.com. Sunt foarte bine așezați pe traseul lor și își doresc să nu se mai întoarcă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își păstrează tinerețea și caută să facă doar ce le place. Refuză vehement orice activitate care nu le aduce bucurie. Sunt foarte atenți la ceea ce își doresc. Vor să fie stabili din punct de vedere financiar. Atunci când au o problemă, găsesc persoana potrivită alături de care să o rezolve.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își schimbă ritmul în viața personală. Sunt mult mai atenți la nevoile partenerului, iar relația poate continua astfel la infinit. Înțeleg care sunt problemele pe care trebuie să le rezolve.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au altă abordare la locul de muncă. Luna Nouă în Rac le aduce o perioadă bună din punct de vedere al sănătății. Au grijă la dietă și fac exerciții fizice. Se întorc la activități pe care le consideră sigure.

Află totul despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de fenomene intense pe plan personal. Sunt foarte creativi și reușesc să demonstreze acest lucru. Experiențele pe care le traversează le aduce înțelepciune. Sunt sfătuiți să urmeze drumul pe care și-l trasează singuri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×