Reclamă

Ce rol are Luna în relațiile de iubire. Cum ne influențează viața

Atunci când vine vorba despre situațiile sentimentale, ne interesează de cele mai multe ori și punctul de vedere al astrologiei. Află ce rol are Luna în relațiile de iubire și vezi cum ne influențează viața. De cele mai multe ori oferă o perspectivă unică asupra compatibilității.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 4 iulie 2024, 9:56

Astrologia susține că poziționarea și mișcările corpurilor cerești pot influența oamenii și fenomenele naturale. Luna în special, ocupă un loc special în astrologie dat fiind faptul că se află extrem de aproape de Pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce rol are Luna în relațiile de iubire

În astrologie, Luna reprezintă lumea interioară, instinctele și dorințele din subconștient. Se spune că ea guvernează răspunsurile noastre emoționale, reacțiile și cum ne exprimăm emoțiile. Dacă înțelegem poziționarea Lunii atunci putem avea o privire de ansamblu în cadrul naturii noastre emoționale.

Astrograma natală este o vizualizarea a personalității fiecăruia. Include poziționarea Soarelui, a Lunii și a altor corpuri cerești. Locația Lunii pe harta natală dezvăluie înclinațiile emoționale și cum reacționăm fiecare la un anumit nivel. Pentru a-ți descoperi semnul Lunar, astrologii au nevoie de data nașterii, ora și locația.

Luna traversează fiecare semn zodiacal la fiecare două zile și jumătate. Contribuie la fiecare aspect al personalității nativilor. Există 12 semne zodiacale și fiecare are atribute unice și factori de compatibilitate.

Citește despre calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină

Reclamă

Zodiile și compatibilitatea astrologică

Berbecii sunt pasionali și energici. Vor să aibă parte de entuziasm în relații, însă acest lucru îi aduce la decizii impulsive. Se potrivesc cel mai bine cu alte semne de foc sau cu persoanele care le pot ține energia la maximum. Taurii sunt persoane de încredere și se potrivesc cel mai mult  cu semnele de pământ. Acele persoane care le apreciază natura practică.

Alături de Gemeni vorbim despre adaptabilitate și comunicare. Vor să fie implicați în relații unde domină stimularea intelectuală. Se potrivesc cu semne de aer și persoanele comunicative. Racii sunt foarte protectivi și emoționali. Caută parteneri care să le aprecieze natura grijulie. Se potrivesc cu semnele de apă și pământ.

Reclamă

Nativii Leu caută să fie întotdeauna în centrul atenției. Se potrivesc cel mai bine cu semnele de foc. De asemenea, fac echipă bună cu persoanele care le oferă afecțiune și le recunosc meritele. Nativii Fecioară sunt practici, orientați către detalii și analitici. Se potrivesc perfect cu semnele de pământ și cele de apă.

Nativii Balanță apreciează armonia și parteneriatele valoroase. Caută să fie totul echilibrat și corect într-o relație. Se potrivesc cel mai bine cu semnele de aer și foc. Nativii Scorpion sunt intenși și pasionali. Se potrivesc de minune cu semnele de apă sau cei care știu să le aprecieze adevărata personalitate.

Nativii Săgetător preferă să se bucure de libertate și aventură. Se potrivesc cel mai bine cu semnele de foc sau persoanele care le apreciează spontaneitatea. Nativii Capricorn sunt ambițioși și responsabili. Caută stabilitate într-o relație și cel mai bine fac echipă cu semnele de pământ. Nativii Vărsător sunt independenți și dornici de progres, arată Astrology.com. Caută pe cineva care să le aprecieze unicitatea. Sunt integrați perfect în relații cu semnele de aer sau foc.

Nativii Pești sunt sensibili și empatici. Se potrivesc cel mai bine cu semnele de apă sau persoanele care vor să se conecteze la un nivel mult mai profund.

Sinastria și compatibilitatea în relații

Felul în care ne potrivim cu ceilalți este determinat de semnul lunar. Interacțiunea dintre semnul tău și cel al partenerului joacă un rol crucial. Aici intră în joc sinastria, comparația între două hărți din același cerc zodiacal. Dezvăluie cum faci față lumii înconjurătoare din punct de vedere emoțional. De asemenea, se pot observa schimbări potențiale în viitor.

Să presupune că ambii parteneri au semne lunare complementare. Se creează astfel armonie și înțelegere. În contrast, semnele lunar conflictuale pot duce către distanțare emoțională. Este important de amintit faptul că în cazul compatibilității vorbim despre lucruri complexe. Sunt incluse nu doar semnele, ci și semnele solar sau poziționarea altor planete.

Fazele lunii și compatibilitatea în relații

Pe lângă semnul lunar, fazele lunii mai pot oferi detalii despre natura ta emoțională și cum îți afectează aceasta relațiile. Sunt opt faze ale lunii, fiecare cu calitatea sa unică. Cei născuți sub Luna Nouă își doresc schimbare și începuturi noi în relații, pe când oamenii care au venit pe lume în timpul Primului Pătrar sunt îndemnați către acțiune. De cele mai multe ori iau atitudine în viața amoroasă, spune Yourtango.com.

Cei născuți în timpul Lunii Pline sunt asociați cu emoții intense și sensibilitate. Caută doar relații pasionale. Ultimul Pătrar oferă reziliență și adaptabilitate, făcându-i pe cei născuți atunci să se adapteze la schimbări în relații. Luna în creștere aduce cu sine dezvoltare și experiențe continue de experiențe utile în relații și viața personală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×