Reclamă

Horoscopul săptămânii 8 mai – 14 mai 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 8 mai – 14 mai 2023 vine cu momente intense pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Scorpionii și Peștii vor fi atinși de săgeata lui Cupidon și își vor întâlni sufletul pereche. Vor exista și oportunități financiare pentru alții, dar și relaționale. Previziunile din această săptămână aduc în general vești bune. Chiar dacă vor exista unele clipe de cumpănă, sunt șanse ca lecțiile importante să fie deja învățate. Soarele în Taur poate aduce surprize uriașe la care nimeni nu se așteaptă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 8 mai 2023, 7:10

Fiecare nativ va avea momentul său de glorie. Dacă Berbecii pot lua anumite decizii greșite, Taurii sunt pregătiți pentru schimbări majore. Vor fi zile agitate, așa că este foarte important ca încrederea de sine să-și facă apariția în cele mai dificile clipe. Timpul trebuie tratat cu înțelepciune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 8 mai – 14 mai 2023

Una dintre cele mai norooase zodii reușește să-și ducă planurile la bun sfârșit. Aspecte pozitive vor fi ușor sesizabile și la ceilalți nativi, fiind de fiecare dată un context favorabil pentru toată lumea. Astrele le vor sta alături, iar horoscopul săptămânii 8 mai – 14 mai 2023 se anunță a fi unul plin de surprize.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să facă față stresului din această săptămână. Indiferent de provocări, sunt întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți.

Vor exista momente de presiune, însă nu va fi nicio problemă pentru aceștia. Chiar dacă va exista un drum greșit pentru fiecare cu ajutorul apropiaților vor afla cum să-și gestioneze mișcările pentru viitor. Astrele le vor sta de asemenea alături pentru a-i menține pe linia de plutire.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur au parte de momente foarte intense, asta pentru că și-au dorit schimbări majore în viață. Dacă te gândești la o nouă carieră profesională, acum este momentul.

Ți se deschid noi oportunități care vor avea un impact major chiar și asupra vieții personale. Ai șansa de a te reinventa, așa că nu lăsa totul pe mâine. Este posibil să atragi invidia unor persoane. Deși le considerai prietene, acestea îți vor dovedi contrariul.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt bântuiți de amintirile trecutului. Nu pot trece peste anumite momente, dacă nu lasă în urmă relațiile care le-au făcut rău. Trebuie să realizezi că suferința vine și cu anumite învățături, asta pentru că vindecarea este cheia. Relațiile cu cei din jur vor fi mult mai dificile, asta pentru că îți va fi greu să comunici la capacitate maximă. Cei dragi te vor aștepta până în momentul în care vei fi cu adevărat pregătită.

Află totul despre nativii Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au o atitudine delăsătoare, iar acest lucru se vede la fiecare pas. Cu toate că ai hotărât să faci  o schimbare majoră în viața ta, aceasta nu va fi dusă la bun sfârșit din cauza sentimentelor care te încearcă. Vezi care este de fapt problema și cum poți face pași înspre rezolvarea acesteia. Fii mai productivă la locul de muncă, dar și pe plan personal.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor fi implicați într-o serie de conflicte la locul de muncă. Divergențele cu colegii nu se vor aplana prea curând. Dacă trebuie, ia în considerare schimbarea opțiunii în carieră. Nu este niciodată prea târziu să încerci altceva. Dacă momentul în care te afli nu te definește ca și caracter, nu trebuie să rămâi țintuită pentru totdeauna în același loc.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară simt o ușoară alienare de partener. Acesta petrece mult prea mult timp la locul de muncă, sau cel puțin așa percepi tu lucrurile. Este cazul să iei situația în propriile mâini și să găsești o rezolvare rapidă. Este cazul să transmiți ceea ce simți, chiar dacă teama de abandon este extrem de puternică, spune Yourtango.com. Îți găsești rapid alte modalități prin care să îți umpli viața și nu vei mai simți acel gol lăsat în urmă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță vor avea parte de o săptămână extrem de agitată. Ești nevoită să rezolvi foarte multe probleme, atât pe plan profesional cât și personal. O relație pe care ai crezut că ai lăsat-o în urmă, se reîntoarce de fiecare dată sub alte forme. Dacă te simți confuză cu lucrurile pe care le-ai lăsat nerezolvate, acum este momentul să-ți găsești curajul de a găsi o finalitate asupra lor. Astrele îți recomandă să ai mai multă grijă de tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de multe momente negative în această săptămână. Certurile cu partenerul de cuplu nu sunt tocmai ușor de gestionat. Cu toate acestea, dacă vei continua în acest fel, tinzi să pierzi mai multe bucurii ale vieții, arată Astrology.com. Este posibil ca rezolvarea situației cu persoana dragă să aibă nevoie de o discuție mult mai profundă decât te-ai fi așteptat. Tu ești cea care trebuie să facă primul pas.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt nevoiți să treacă în această perioadă de la agonie la extaz. Până la finalul perioadei nu va ști ce i-a lovit cu exactitate. Îți vei dai seama în cele din urmă că ești singura care te poate salva, indiferent de câți prieteni ești înconjurată. Familia îți va fi întotdeauna alături. Este cazul să fii deschisă cu persoanele dragi, asta pentru că sprijinul pe care îl vei primi din partea lor nu va putea fi niciodată înlocuit.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își doresc să rezolve problemele celorlalți, însă tind să-și lase propriile situații fără un răspuns. Astrele îți recomandă să te gândești și la lucrurile care te fac pe tine fericită, fără a încerca să-i mai pui pe ceilalți înainte. Vei vedea câtă satisfacție îți va aduce această perspectivă. Poate vrei să-ți descoperi un nou hobby.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de o săptămână cu totul liniștită. Vor apărea situații neașteptate pe parcurs, însă în general lucrurile se vor rezolva de la sine. Nu este vorba despre nimic tragic, însă precauția este cheia acum. Ai avut parte de multe schimbări în viață, iar acestea se văd negreșit. Astrele îți recomandă o scurtă pauză, o călătorie în afara orașului.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt de părere că nu mai primesc atenția cuvenită din partea persoanelor dragi. Cu toate acstea, astrele au grijă să nu mai iei totul atât de personal. Propria ta viață este îndeajuns și nu totul trebuie să se învârtă în jurul tău. Dacă vei avea mai multă grijă, vei vedea că lucrurile se vor rezolva de la sine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×