Reclamă

Horoscopul săptămânii 9 octombrie – 15 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Pentru doi dintre nativi, horoscopul săptămânii 9 octombrie – 15 octombrie 2023 vine cu împăcări pe toate planurile. Lucruri neașteptate se vor întâmpla, ceea ce le va schimba complet perspectiva asupra vieții. Celelalte zodii vor trece de asemenea prin etape majore pe plan personal. Responsabilitățile de familie îi fac să fie mai atenți la cei din jur și la felul cum își exprimă gândurile în fața lor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 octombrie 2023, 9:14

Mai multe evenimente astrale notabile vor influența desfășurări de situație incredibile. Este vorba despre Venus care intră în zodia Fecioarei, dar și Marte care ajunge spre Scorpion. Luna Nouă în Balanță își spune cuvântul în multe dintre situații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 9 octombrie – 15 octombrie 2023

Pe data de 14 octombrie va avea loc și Eclipsa de Soare, unul dintre cele mai importante momente din acest an. Nu este de mirare că se vor putea ivi și noi etape în luarea deciziilor, mai ales în privința vieții de cuplu. Este o perioadă de introspecție, transformare și intimitate. Nativii se vor regăsi și vor încerca să-și păstreze astfel autenticitatea. Vor avea loc și cereri în căsătorie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec încearcă să-și regleze conturile, la propriu. Au mult mai multe cheltuieli față de câți bani dețin în cont, așa că acest lucru îi aduce în pragul unei crize anxioase. Astrele sunt de partea lor în zilele ce urmează și vor reuși să-și reconfigureze traiectoria. Se va simți o puternică atracție către aspectele financiare, fără însă a evita relațiile personale. Acestea vor avea parte de un nou început.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur simt nevoia de a-și rezolva anumite probleme financiare, dar și personale. Vor căuta să le împartă în așa fel încât să nu rateze nicio oportunitate.

Dată fiind intrarea lui Venus în Fecioară, acest fenomen astral îi va ajuta să se lase duși de val și să vadă deschise noi oportunități în viața lor. Relațiile în general devin punctul lor de interes, spune Yourtango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își doresc îmbunătățirea relației cu familia și cei apropiați. Sectorul personal va vedea o schimbare chiar din prima zi.

Confortul le va aduce celor născuți sub acest semn zodiacal o mai mare încredere de sine. Început cu 12 octombrie se va pune accentul pe muncă și sfera profesională. Se va acorda de asemenea o importanță majoră stării de sănătate. Nu sunt exluse anumite surprize.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt destul de vigilenți în această perioadă. Vor să-și păstreze resursele financiare acumulate de-a lungul timpului și de aceea tind să muncească mai mult. Chiar din prima zi a săptămânii, relațiile personale se vor îmbunătăți. Tranziția de la negare la acceptare va fi una extrem de ușoară. Se vor implica în relații de iubire, însă vor trebui să ia o decizie destul de repede, arată Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu tind să fie mult mai atenți la nevoile personale și să ignore sfaturile gratuite ale celor din jur. Scapă de tendința de a cheltui excesiv și se concentrează pe ceea ce contează cu adevărat. Se preocupă mai mult de problemele casnice sau personale. Vor să reia relații de familie pe care le-au pierdut. Marchează un nou început în ceea ce privește grija pentru sine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își doresc să se îndepărteze de factorii perturbatori din viața personală. Încearcă să își ia câteva zile de repaos pentru a observa ce anume le declanșează starea de nervozitate. Luna Nouă din Balanță pe 14 octombrie le deschide noi portițe către dezvoltare financiară. Își pot schimba locul de muncă sau pot avea o mărire de salariu.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își doresc o altfel de relație cu sinele. Tot ceea ce au trăit în trecut vor să remedieze sau să oprească pentru totdeauna. Din 12 octombrie le este influențată sfera financiară și vor cădea impulsului de a cheltui mai mult. Din 14 octombrie se vor stabili noi obiective. Este o perioadă excelentă pentru vizitele anuale în cabinetul doctorului.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor avea parte de tot mai multe oferte în sfera profesională. Se gândesc dacă să-și schimbe perspectiva sau să lucreze mai mult pentru a avea o mărire de salariu. În prim-plan sunt prietenii și familia. Viața lor socială se va îmbunătăți pe parcurs. Depind de o doză de energie pe care trebuie să o consume într-un mod conștient. Luna Nouă, dar și Eclipsa Solară le aduce surprize.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se gândesc tot mai mult la vacanțe și la petrecerea timpului alături de cei dragi. Vor să-și valorifice existența și să deschidă noi căi spre a-și spori veniturile. Din 14 octombrie, planurile profesionale se conturează într-un stil propriu. Eclipsa de Soare aduce surprize neprevăzute mai ales pe plan personal. Paote fi vorba despre o despărțire.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor să-și gestioneze mult mai bine finanțele în perioada următoare. Apelează la experți ce îi vor ajuta în acest sens. Vor să călătorească, iar Venus în Fecioară le oferă această oportunitate. Pentru cei singuri, vorbim despre șanse reale de a intra într-o relație. Din 12 octombrie, aceștia au șansa de a-și extinde orizonturile pentru viitor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt foarte preocupați în ceea ce privește relațiile de cuplu. Se vor împăca și se vor despărți de partener de foarte multe ori. Vor întâlniri romantice și atunci când nu le vor primi, se vor simți nedreptățiți. Venus în Fecioară le aduce beneficii materiale. Se simt plini de imaginație și creativitate. Eclipsa de Soare vine cu surprize în mai multe domenii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești își creează o rutină pe care nu o vor mai părăsi multă vreme de acum înainte. Se vor ivi colaborări pe plan profesionale, iar acest lucru le conferă încredere în forțele proprii. Cei singuri au șansa de a întâlni o persoană cu totul specială. Se vor simți impulsionați să activeze pe mai multe zone de interes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×