Reclamă

Horoscopul săptămânii 9 octombrie – 15 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Pentru doi dintre nativi, horoscopul săptămânii 9 octombrie – 15 octombrie 2023 vine cu împăcări pe toate planurile. Lucruri neașteptate se vor întâmpla, ceea ce le va schimba complet perspectiva asupra vieții. Celelalte zodii vor trece de asemenea prin etape majore pe plan personal. Responsabilitățile de familie îi fac să fie mai atenți la cei din jur și la felul cum își exprimă gândurile în fața lor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 octombrie 2023, 9:14

Mai multe evenimente astrale notabile vor influența desfășurări de situație incredibile. Este vorba despre Venus care intră în zodia Fecioarei, dar și Marte care ajunge spre Scorpion. Luna Nouă în Balanță își spune cuvântul în multe dintre situații.

Horoscopul săptămânii 9 octombrie – 15 octombrie 2023

Pe data de 14 octombrie va avea loc și Eclipsa de Soare, unul dintre cele mai importante momente din acest an. Nu este de mirare că se vor putea ivi și noi etape în luarea deciziilor, mai ales în privința vieții de cuplu. Este o perioadă de introspecție, transformare și intimitate. Nativii se vor regăsi și vor încerca să-și păstreze astfel autenticitatea. Vor avea loc și cereri în căsătorie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec încearcă să-și regleze conturile, la propriu. Au mult mai multe cheltuieli față de câți bani dețin în cont, așa că acest lucru îi aduce în pragul unei crize anxioase. Astrele sunt de partea lor în zilele ce urmează și vor reuși să-și reconfigureze traiectoria. Se va simți o puternică atracție către aspectele financiare, fără însă a evita relațiile personale. Acestea vor avea parte de un nou început.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur simt nevoia de a-și rezolva anumite probleme financiare, dar și personale. Vor căuta să le împartă în așa fel încât să nu rateze nicio oportunitate.

Dată fiind intrarea lui Venus în Fecioară, acest fenomen astral îi va ajuta să se lase duși de val și să vadă deschise noi oportunități în viața lor. Relațiile în general devin punctul lor de interes, spune Yourtango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își doresc îmbunătățirea relației cu familia și cei apropiați. Sectorul personal va vedea o schimbare chiar din prima zi.

Confortul le va aduce celor născuți sub acest semn zodiacal o mai mare încredere de sine. Început cu 12 octombrie se va pune accentul pe muncă și sfera profesională. Se va acorda de asemenea o importanță majoră stării de sănătate. Nu sunt exluse anumite surprize.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt destul de vigilenți în această perioadă. Vor să-și păstreze resursele financiare acumulate de-a lungul timpului și de aceea tind să muncească mai mult. Chiar din prima zi a săptămânii, relațiile personale se vor îmbunătăți. Tranziția de la negare la acceptare va fi una extrem de ușoară. Se vor implica în relații de iubire, însă vor trebui să ia o decizie destul de repede, arată Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu tind să fie mult mai atenți la nevoile personale și să ignore sfaturile gratuite ale celor din jur. Scapă de tendința de a cheltui excesiv și se concentrează pe ceea ce contează cu adevărat. Se preocupă mai mult de problemele casnice sau personale. Vor să reia relații de familie pe care le-au pierdut. Marchează un nou început în ceea ce privește grija pentru sine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își doresc să se îndepărteze de factorii perturbatori din viața personală. Încearcă să își ia câteva zile de repaos pentru a observa ce anume le declanșează starea de nervozitate. Luna Nouă din Balanță pe 14 octombrie le deschide noi portițe către dezvoltare financiară. Își pot schimba locul de muncă sau pot avea o mărire de salariu.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își doresc o altfel de relație cu sinele. Tot ceea ce au trăit în trecut vor să remedieze sau să oprească pentru totdeauna. Din 12 octombrie le este influențată sfera financiară și vor cădea impulsului de a cheltui mai mult. Din 14 octombrie se vor stabili noi obiective. Este o perioadă excelentă pentru vizitele anuale în cabinetul doctorului.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor avea parte de tot mai multe oferte în sfera profesională. Se gândesc dacă să-și schimbe perspectiva sau să lucreze mai mult pentru a avea o mărire de salariu. În prim-plan sunt prietenii și familia. Viața lor socială se va îmbunătăți pe parcurs. Depind de o doză de energie pe care trebuie să o consume într-un mod conștient. Luna Nouă, dar și Eclipsa Solară le aduce surprize.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se gândesc tot mai mult la vacanțe și la petrecerea timpului alături de cei dragi. Vor să-și valorifice existența și să deschidă noi căi spre a-și spori veniturile. Din 14 octombrie, planurile profesionale se conturează într-un stil propriu. Eclipsa de Soare aduce surprize neprevăzute mai ales pe plan personal. Paote fi vorba despre o despărțire.

Află totul despre nativii Săgetător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor să-și gestioneze mult mai bine finanțele în perioada următoare. Apelează la experți ce îi vor ajuta în acest sens. Vor să călătorească, iar Venus în Fecioară le oferă această oportunitate. Pentru cei singuri, vorbim despre șanse reale de a intra într-o relație. Din 12 octombrie, aceștia au șansa de a-și extinde orizonturile pentru viitor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt foarte preocupați în ceea ce privește relațiile de cuplu. Se vor împăca și se vor despărți de partener de foarte multe ori. Vor întâlniri romantice și atunci când nu le vor primi, se vor simți nedreptățiți. Venus în Fecioară le aduce beneficii materiale. Se simt plini de imaginație și creativitate. Eclipsa de Soare vine cu surprize în mai multe domenii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești își creează o rutină pe care nu o vor mai părăsi multă vreme de acum înainte. Se vor ivi colaborări pe plan profesionale, iar acest lucru le conferă încredere în forțele proprii. Cei singuri au șansa de a întâlni o persoană cu totul specială. Se vor simți impulsionați să activeze pe mai multe zone de interes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×