Reclamă

Horoscopul zilei de 11 februarie 2022. Fecioarele încearcă să își găsească echilibrul interior. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 11 februarie 2022 spune că nativii din zodia Fecioară au nevoie de o pauză pentru a-și regăsi echilibrul interior. Aceștia au trecut printr-o perioadă aglomerată, care i-a solicitat peste măsură. Este un moment propice pentru introspecții și trasarea unor obiective pentru viitor. 

Publicat: 10 februarie 2022, 9:00 / Actualizat: 23 iunie 2023, 10:35

Energici și dornici să îți depășească limitele, Berbecii se vor bucura de o perioadă propice pentru demararea unor noi proiecte sau pentru călătorii neprevăzute. Gemenii se simt pierduți și confuzi. În ciuda faptului că sunt zodii de aer, care se pot redresa cu ușurință, azi le lipsește dorința de a acționa și de a lua decizii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 11 februarie 2022

Descoperă ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodia în care te-ai născut. Problemele de concentrare ale Gemenilor se vor remedia în cel mai scurt timp, însă pentru ca acest lucru să fie posibil acești nativi trebuie să reflecteze puțin asupra evenimentelor curente. Află cum va decurge pentru tine ziua de vineri, conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 11 februarie 2022, conform Astrology.com.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai o energie bună și ești pregătită să te implici în noi proiecte. Îți place adrenalina, motiv pentru care nu eziți să răspunzi afirmativ oricărei provocări. E un moment bun să îți pui în valoarea cunoștințele și să te faci remarcată. Nu ai zice pas nici unei călătorii neprevăzute. Tânjești după aventură și senzații tari. Încearcă totuși să nu te avânți prea mult în necunoscut. Puțină precauție nu a stricat niciodată. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Debordezi de energie pozitivă și te simți pregătită să îți iei viața în propriile mâini. Proiectele în care ești implicată se apropie de final și urmează să primești apreciere din partea tuturor. Nici în zona financiară lucrurile nu stau rău. Ai economisit mult în ultima perioadă, iar acum e un moment bun să îți planifici următoarea vacanță. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te simți confuză și ai senzația că lucrurile îți scapă de sub control. Încearcă să reflectezi asupra evenimentelor recente și să îți înveți lecțiile. Perioada nefastă se apropie de final, însă e important să crești de la o experiență la asta. Respiră adânc și gândește-te că zilele însorite nu sunt departe. 

Reclamă

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă până acum ai amânat setarea unor obiective, azi e o zi bună să faci acest lucru. Doar așa vei putea avansa și face conexiuni. Pe plan emoționat, simți nevoia de mai multă atenție din partea familiei și a persoanei iubite. Ajută să îți verbalizezi sentimentele și nemulțumirile. Uneori, ești greu de descifrat. De aceea, chiar și cei care te cunosc de o viață, nu reușesc să îți intuiască așteptările.

Leu: 23 iulie – 22 august

Primești multă admirație din partea celor din jur, iar asta îți hrănește orgoliul. Nu uita însă să fii empatică și să îi asculți pe cei din jurul tău. O comunicare eficientă implică în primă fază ascultarea și întelegerea mesajelor pe care le primești. În ultima vreme ai devenit sentimentală și apreciezi mai mult lucrurile de lungă durată, profunde. Acest aspect te va ajuta în relația cu o persoană foarte dragă. Află și care sunt secretele unei relații ideale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești sensibilă, iar acest lucru are un impact negativ asupra modului în care acționezi. Nu îți găsești echilibrul și te simți copleșită de tot ce se întâmplă în jurul tău. Probleme nerezolvate în trecut capătă din nou proporții, iar tu nu dispui de energia necesară să le rezolvi. Ia o pauză, cere ajutor în plan profesional și încearcă să îți proiectezi următoarele mișcări. Organizarea și stabilirea unor reguli îți vor fi de ajutor. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te simți singură, iar acest sentiment nu îți dă pace. Realizezi cât de important este să ai oameni în jurul tău și cauți metode prin care să îi aduci mai aproape de tine. Munca în echipă este un pas bun către consolidarea unor relații de prietenie. Începe de acolo, mai ales că în următoarea perioadă vei dedica mult timp proiectelor profesionale. Horoscopul zilei de 11 februarie 2022 anunță câteva oportunități pe care e bine să nu le ignori. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te simți melancolică și starea ta generală se reflectă asupra modului în care acționezi și comunici. Azi ai șansa să îți regăsești echilibrul emoțional. În momentul în care ți-ai recăpătat încrederea în propria persoană, va veni și admirația din partea tuturor persoanelor din jurul tău. Atenția pe care o primești te încântă și ești dispusă chiar să te implici într-o relație amoroasă. Lasă astrele să te surprindă cu planurilor lor mărețe. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetător au realizat care e drumul lor și ce trebuie să facă pentru a avea succes. Ți-a stabilit o cale și e indicat să nu te abați de la ea. Cu pași mici, dar siguri, te apropii de vârf, iar lumea se vede altfel de la înălțime. Ai muncit mult pentru a te remarca în plan profesional. Acum e momentul să culegi roadele și să te bucuri din plin de recunoaștere și reușite. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Norocul îți surâde și ai șansa să descoperi lucruri noi. E un moment bun să duci la bun sfârșit unele dintre planurile pe care le-ai tot amânat. Indiferent de modul în care decurg lucrurile, azi e o zi dedicată în exclusivitate socializării și oamenilor dragi. Lasă pentru câteva momente garda jos și petrece timp alături de cei pe care îi iubești. Așa îți vei reîncărca bateriile. 

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ești prea concentrată pe emoțiile celor din jurul tău și uiți din nou de tine. Fă un pas în spate, analizează situația și decide apoi dacă este cazul să te implici sau nu în problemele altora. Energia ta e importantă. Nu o irosi fără rost. E un moment oportun pentru tine să îți întărești relația cu familia. Amintește-ți că familia este piatra de temelie a vieții tale. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

E un moment propice pentru introspecție. Te ajută să-ți explorezi cele mai adânci niveluri ale personalității tale. La finalul acestui proces, sunt șanse mari să ai idei inovatoare și chiar să îți dorești câteva schimbări în viața ta. Pune în balanță oportunitățile și calculează cu grijă unde trebuie să investești mai multă energie, și unde e cazul să te oprești. Descoperă și care sunt cei mai geloși nativi ai zodiacului

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×