Reclamă

Horoscopul zilei de 11 iunie 2021. Racii ies din carapace. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 11 iunie 2021 îi anunță pe nativii din zodia Racului că urmează să traverseze o perioadă în care vor avea o ușurință mai mare să-și exprime părerile și de a fi mai extrovertiți decât de obicei.

Publicat: 10 iunie 2021, 11:31

Luna, planeta care guvernează zodia Racului, îi ajută pe cei mai sensibili nativi ai zodiacului să fie mai stăpâni pe sine. Luna în Rac formează o conjuncție cu Venus. Acest aspect îi poate ajuta să îi impresioneze mai ușor pe cei din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 11 iunie 2021

Din cauza eclipsei de Soare ce a avut loc zilele trecute, Racii se vor simți copleșiți și epuizați. Racii au tendința de a vedea partea bună a tuturor lucrurilor. În această perioadă însă, vor fi extrem de indeciși. Ei trebuie să aibă răbdare cu ei înșiși.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ca Berbec ești ghidată de planeta „neînfricată” Marte. Marte se îndepărtează de zodia Racului, excesiv de emoțională, pentru a tranzita zodia Leului. Această tranziție îți luminează spiritul și te ajută să îndepărtezi dramele din viața de familie, ce ți-au diminuat concentrarea în ultimele zile. Marte în Leu te reconectează cu latura ta creativă și romantică, până pe 29 iulie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 10 iunie 2021, anunța noi oportunități pentru nativii din zodia Taurilor. Permite schimbărilor să-și facă loc în viața ta. Astrele te influențează să te concentrezi pe casă și familie în această perioadă. Este cea mai bună perioadă a anului pentru a întreprinde acțiuni de renovare a locuinței. Luna în Rac formează o conexiune cu Venus în a III-a casă. Venus poate aduce armonie și echilibru interacțiunilor tale la locul de muncă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

În ultima vreme ai făcut eforturi pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Astrele încep să se alinieze și în viața ta, odată cu tranziția lui Marte în Leu. Această tranziție este binevenită pentru tine, deoarece te ajută să îți dedici mai multă energie eforturilor educaționale și călătoriilor, până pe 29 iulie. Fii cu băgare de seamă, deoarece vei avea tendința să te înfurii mai repede.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Universul îți aduce calmul atât de necesar. Marte se îndepărtează în sfârșit de semnul tău azi și se îndreaptă spre zodia Leului. Prezența lui Marte în zodia ta a stârnit o serie de probleme de sănătate și te-a influențat să fii iritabil și impulsiv. Din fericire, tranziția lui Marte în Leu îți va conferi concentrarea de care ai nevoie asupra reactivării talentelor tale latente, anunță horoscopul zilei de 11 iunie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Simți că ți se ridică o greutate de pe umeri, odată cu tranziția lui Marte în zodia ta. Prezența lui Marte te ajută să îți faci din nou apariția pe „scena vieții” și să îți recapeți încrederea în abilitățile tale. Această tranziție îți conferă, de asemenea, energia caracteristică. Odată cu acest tranzit vine creativitatea, impulsul și nevoia de a te exprima în munca ta. Acesta este un moment minunat pentru a-ți dezlănțui forța interioară.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

În ultima vreme ai avut parte de tot felul de situații imprevizibile. Marte în Leu nu va fi cea mai confortabilă tranziție pentru tine, însă va fi una necesară pentru a-ți rezolva blocajele. Această tranziție îți va reduce nivelul de energie. Până pe 29 iulie vei explora sentimentele negative pe care le-ai îngropat în trecut.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ești pregătită să întâmpini în forță noile obiective care apar la orizont. Pe măsură ce Marte avansează în tranziția sa în Leu vei fi eliberată de stresul pe care ți-l conferă locul de muncă. Vei încerca să îți descoperi locul în comunitatea ta, până pe 29 iulie. Acest tranzit poate provoca și unele tensiuni între prieteni.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt ghidați de planeta Marte, motiv pentru care ești curajoasă și energică. Astrele te influențează să îți direcționezi energia către promovarea proiectelor și aspirațiilor profesionale actuale, până pe 29 iulie. Simți nevoia să îți împărtășești ideile. Marte este responsabil pentru acțiune. Acest lucru aduce vigoare în viața ta profesională, prevestește Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Viața ta începe să capete o notă pozitivă. Vei scăpa de stresul care s-a impregnat în dinamica relației tale. Este posibil să apară noi oportunități în jurul aventurii, călătoriilor și activităților educaționale, până pe 29 iulie. Te simți mai liniștită decât de obicei, iar acest lucru va putea fi remarcat în toate aspectele vieții tale. Bucură-te din plin de acest moment calm și liniștit, recomană horoscopul zilei de 11 iunie 2021.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Relațiile cu cei din jur devin mai agitate decât până acum. Tranziția lui Marte în Leu nu este cea mai confortabilă de parcurs, deoarece dezgroapă vechi frustrări și blocaje de intimitate. Cu toate acestea, în cele din urmă se va dovedi plină de satisfacții. Vei putea dezactiva tensiunile nerostite și vei lucra la relațiile cu cei apropiați.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Îți vei îndrepta atenția către relațiile cu persoanele care îți sunt apropiate. Îți vei direcționa energia către partener și către relația romantică. Pe plan profesional, calitatea muncii tale se va îmbunătăți. Renunță la control și permite-le celor din jur să te sprijine. Munca este mult mai puțin stresantă cu ajutorul celorlalți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Distracția revine în viața ta. După o perioadă în care ai fost puțin introvertită îți faci din nou apariția pe scena socială. Vei avea parte de distracție, expresie și oportunitatea de a te bucura din nou alături de prietenii tăi. Folosește-te de acest timp pentru a te concentra pe pasiunile tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×