Reclamă

Horoscopul zilei de 12 august 2024. Gemenii sunt sfătuiți să renunțe un pic la rețelele sociale. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 12 august 2024 spune că Gemenii sunt sfătuiți să renunțe un pic la rețelele sociale pentru a-și limpezi gândurile. Nativii acestei zodii au nevoie de mai mult timp cu propria persoană pentru a putea lua decizii care să le aducă beneficii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 august 2024, 1:00

Racii au dovedit de-a lungul timpului că sunt o forță a naturii atunci când se concentrază pe propriile obiective. Nativii acestei zodii trebuie însă să țină cont de faptul că nu trebuie să se abată de la viziunea lor ințială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 12 august 2024

Horoscopul zilei de 12 august 2024 spune că nativii zodiacului trebuie să fie pregătiți pentru surprize din parte Universului. Zodiile sunt cele care decid ce fac cu trecutului lor și cum își planifică viitorul.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Preia controlul asupra propriei povești fără a te simți o victimă. Este esențial să faci pace cu trecutul, astfel încât acesta să nu-ți dicteze viitorul. Alocă-ți timp în ziua ta pentru a procesa orice apare și nu acționa pe baza impulsului în astfel de momente.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fără a cunoaște istoria completă a arborelui genealogic, aspectele despre cine suntem ar putea rămâne neclare. Dacă ai fost curioasă în legătură cu creșterea și legăturile de familie, aceasta este șansa ta pentru a vedea ce poți descoperi.

S-ar putea să ai parte de surprize.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ia o pauză din peisajul digital pentru a limpezi mintea. Aceasta este o oportunitate de a obține noi perspective. Apelează la prietenei și nu ezita să ceri ajutor. Deconectarea de la internet te poate ajuta să conectezi ideile care îți apar în minte, dând posibil naștere unei noi perspective.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești o forță a naturii în urmărirea scopului tău. Fă mișcări intenționate, aducându-te mai aproape de viziunea ta. Dacă ți-ai pierdut încrederea în visurile tale, probabil că acestea trec printr-un proces de renaștere pentru a se realinia cu tine. Ascultă ce mesaje interioare încearcă să ajungă la tine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Subconștientul tău este un loc de joacă dacă îndrăznești să înfrunți tot ceea ce ești. Astăzi te poți cufunda mai adânc într-un teritoriu neexplorat. Așteaptă-te la treziri care te pot transforma ca om. Volumul dorințelor tale interioare va fi probabil destul de mare, ceea ce se poate simți ușor neobișnuit. Dacă mintea ta se simte puțin agitată, fă o plimbare în natură.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Doar pentru că ceva a funcționat bine în trecut nu înseamnă că va funcționa în prezent sau viitor. Lucrurile se schimbă și, odată cu aceste schimbări, noi rezultate sunt mereu la orizont. Unele lucruri din viața noastră au nevoie de o schimbare pentru a face mai mult loc progresului.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Când te extinzi pe mai multe direcții, nu poți avea grijă de lucrurile care cu adevărat contează pentru tine. Depinde de tine să observi simbolurile și mesajele care deschid drumul către tărâmuri neexplorate. Universul e de partea ta în această perioadă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Tranzitele cosmice îți vor permite să-ți aprofundezi încrederea în instinctul tău. Acesta este un moment bun pentru a experimenta pe deplin emoțiile fără a căuta explicații logice. Ai permisiunea de a te preda sentimentelor tale, deoarece evitarea lor nu e deloc benefică, arată Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă există credințe care nu se mai aliniază cu natura ta, probabil că acestea trebuie eliminate cât mai repede. Viziunea ta asupra lumii se va schimba. Ea va părea o reflecție mai sinceră, departe de perspectiva rigidă. Eliberează-te de lucrurile care te limitează.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Aceasta este o oportunitate grozavă de a îmbrățișa jocul Universului. Acesta îți poate îmbunătăți creativitatea și îți poate oferi noi modalități de a îndeplini obiectivele pe termen scurt. Dacă nu ți-ai făcut recent timp să renunți la griji, a venit momentul să le scoți complet din viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Acesta este un moment bun pentru a restabili granițele cu privire la diferite proiecte de lucru. Dacă te-ai ocupat prea mult recent, probabil că vei primi semne că trebuie să-ți renegociezi angajamentele. Acesta nu este cel mai bun moment pentru a te angaja în ceva nou.

Pești: 19 februarie – 20 martie

A venit timpul să-ți amintești că nimic nu este o pierdere și noi abilități sunt câștigate prin fiecare experiență. Gândește-te la o experiență în care lucrurile nu au mers conform planului, dar în cele din urmă au condus la oportunități neașteptate. Astfel de situații te pot ajuta să ai mai multă încredere în tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×