Reclamă

Mesajele Universului pentru fiecare zodie în parte până pe 11 august 2024. Ce spun astrele

Nativii vor avea parte de surprize în zilele ce vor urma. Află care sunt mesajele universului pentru fiecare zodie în parte până pe 11 august 2024 și vezi ce îți rezervă astrele. Micile schimbări din viață vor face minuni, spun specialiștii în astrologie.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 7 august 2024, 9:43

Mercur Retrograd în Fecioară a început de pe data de 5 august 2024. Această energie aduce mai multe schimbări în zilele ce vor urma pentru fiecare zodie în parte. Pe măsură ce timpul va trece, relațiile se vor închega și nativii vor observa acest lucru imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajele Universului pentru fiecare zodie în parte până pe 11 august 2024

Următoarele schimbări vor aduce minuni, atât pe plan personal cât și profesional. Nu mai poate fi vorba despre vorbe aruncate la întâmplare. Comunicarea sinceră și deschisă va ajuta zodiile să-și pună gândurile în ordine.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își regăsesc încrederea în iubire și vor să încerce din nou. Pentru cei care nu se află într-o relație vor veni surprize plăcute. De asemenea, cei care au partener vor trebui să se organizeze pentru ca lucrurile să funcționeze exact așa cum își doresc. Focusul vine acum pe mulțumirea de zi cu zi.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Nativii Taur au parte de o perioadă plină de surprize și schimbări. Au devenit mai puternici și astrele vor să-și aranjeze viața într-un mod care să le convină. Devin confortabili cu riscurile, astfel că nu se vor teme să-și mai asume câteva dintre ele pe anumite paliere ale vieții.

Astrele îi sfătuiesc să se conecteze cu acei oameni care le aduc inspirație și creativitate.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Să-și înțeleagă puterea și energia îi ajută pe nativii Gemeni să meargă mai departe. În zilele ce vor urma vor primi energie din partea universului pentru a-și pune în ordine mai multe probleme. Vor fi de neoprit în această perioadă, astfel că este momentul să depășească orice obstacol. Primesc binecuvântarea astrelor și sunt pregătiți să lase în urmă lucrurile care i-au supărat în trecut.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se simt mai puternici ca niciodată și dovedesc acest lucru în cadrul comunității. Prietenii vin să le ceară sfaturi și se simt împinși către o lume a psihologiei. Își regăsesc propriu teritoriu și învață din greșelile trecutului. Se simt motivați de proiectele creative în care sunt implicați și nu lasă niciun moment la voia întâmplării.

Leu: 23 iulie – 22 august

Lucrurile încep să se așeze și pentru nativii Leu. Își setează obiectivele pentru perioada următoare, iar acest îi face să-și continuie planurile. Este important să vadă în ei puterea creatoare pentru a rămâne motivați și pregătiți pentru ceea ce urmează. Vor fi mult mai răbdători în situațiile stresante, ceea ce până acum nu se întâmpla. Vor primi mai multe responsabilități deodată.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se simt în centrul atenției. Este o perioadă în care înțeleg concepte pe care până acum li se păreau dificile și fac pași uriași către un viitor pe care și-l doresc. Este important ca în zilele ce vor urma să nu accepte proiecte pe care știu că nu le vor duce la bun sfârșit. Nu este cazul să se încurce în situații neplăcute, mai ales în cadrul relațiilor.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță învață cum să se pregătească pentru situațiile stresante. Vine o perioadă în care își prioritizează momentele de relaxare. De asemenea, nu uită de munca pe care o au de îndeplinit. Se vor reconecta cu oamenii pe care i-au pierdut sau cu care nu au mai vorbit de multă vreme. Chiar dacă se simt puternici, este important să rămână în alertă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se lasă pe mâna astrelor în această perioadă. Vor să experimenteze mai mult din punct de vedere social. Din această perspectivă nu vor avea nicio problemă. Vor deveni mai alerți la locul de muncă asta pentru că au de predat proiecte pe care le-au tot amânat, arată Astrology.com. Au agilitatea necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ce și-au propus.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător urmează o perioadă plină de energie. Cu Mercur retrograd își dau seama că sunt pregătiți pentru fiecare situație care îi așteaptă. Își recâștigă poziția pe care o voiau și renunță la gândurile pesimiste. Astrele le oferă șansa de a străluci, iar acest lucru nu ar trebui să îi sperie. O parte importantă din destinul lor este să se redescopere.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn nu trebuie să se mulțumească cu puțin. Scopul lor în această perioadă este să facă planuri. Vor ca lumea să aibă încredere în ei și să-i susțină. Întâlnirile cu prietenii îi ajută în acest sens. Viitorul lor pare că s-a oprit pentru o vreme în loc, însă acest lucru nu îi descurajează de la ceea ce și-au propus.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător caută o perioadă de claritate și încredere în relații și iubire. Poate fi faptul că s-au transformat de atâtea ori în ultimele luni și în prezent nu se mai regăsesc. Energia lui Mercur retrograd îi ajută să se simtă aliniați pe toate planurile. Este important ca încrederea pe care o au în propria persoană să nu se risipească prea repede, arată Yourtango.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești caută o balanță în relații, dar și în viața profesională. Pentru a vedea totul într-o lumină mult mai clară e important să pună toate piesele de puzzle la un loc. Așteptările pe care le au din partea celorlalți se vor modifica în zilele ce vor urma. Dacă au planuri de vacanță, ar trebui să le amâne pentru o perioadă mai propice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×