Reclamă

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2024. Berbecii fac mutări importante în carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2024 spune că Berbecii fac mutări importante în carieră. Tranzitul cosmic favorizează drumul acestor nativi în ceea ce privește productivitatea la locul de muncă. Rezultatele vor apărea imediat și se vor face remarcate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 ianuarie 2024, 1:00

Gemenii sunt sfătuiți să nu mai analizeze atât de mult lucrurile, chiar dacă își dau seama că o persoană putea să facă mai mult decât a făcut. Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc pe nativii acestei zodii să nu arate pe nimeni cu degetul în timpul conjuncției Luna cu Marte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2024

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2024 le atrage atenția zodiilor și le spune că nimic din trecut nu trebuie lăsat să iasă la iveală în această perioadă. Timpul lor a trecut și au ocupat un loc în viața ta, dar totul trebuie să rămână așa cum s-a întâmplat.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești gata să faci mișcări importante în zona carierei tale. În timpul tranzitului Lună în conjuncție cu Marte, îți vei îmbunătăți productivitatea la locul de muncă. Acesta este sezonul Capricornului și orice ai decide să faci, totul se va materializa în rezultate excepționale. Așadar, dacă vrei să aplici pentru o promovare, să ceri o mărire de salariu sau să începi să cauți un nou loc de muncă, săptămâna aceasta este momentul potrivit pentru a o face.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai o personalitate atât de puternică încât atunci când îți propui să te ocupi de o problemă, ești necruțătoare. Astăzi, cel mai bine e să nu te cerți, chiar dacă simți că o persoană greșește și tu ai dreptate.

Tranzitul pe Marte în conjuncție cu Lună te poate face un pic mai directă și mai hotărâtă decât de obicei. Recomandat este să încerci să transformi inamicii în aliați și să te temperezi, scrie YourTango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gândești și analizezi lucrurile la maximum dacă percepi că o persoană ar fi putut face mai bine. În ciuda gândirii tale, încearcă să nu fii meschină. Oamenii fac greșeli și poate fi ușor să arăți cu degetul în direcția lor în timpul conjuncției cu Luna cu Marte.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Poți fi timidă, dar atunci când simți că o persoană este alesul te poți angaja într-o relație. E mai ușor să-ți depășești temerile când Luna este cu Marte. Chiar și în cele mai bune circumstanțe, este nevoie doar de puțin timp pentru a decide că ce e bine. Uneori, asta este tot ce ai nevoie pentru a te îndrepta în direcția corectă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Marte nu te va lăsa să te odihnești până când munca pe care trebuie să o faci nu se termină. Ești o luptătoare și atunci când e mai greu, tu ești prima care pune umărul la treabă. Fie că termini un proiect sau te pregătești să începi unul nou înainte de weekend, ești implicată total. Nu te vei opri până nu vei realiza ceea ce ți-ai propus să faci.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Deși crezi că nu ai nicio abilitate, asta nu înseamnă că nu poți să găsești o activitate creativă atunci când ai nevoie. O modalitate prin care îți poți canaliza energia este muzica. Fă un playlist nou și bucură-i și pe prietenii tăi cu el. Poți să dansezi sau chiar să faci o simplă plimbare în natură ca să-ți limpezești gândurile. Luna în conjuncție cu Marte te motivează și îți ghidează drumul.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Sezonul eclipselor este în semnul tău, așa că te așteaptă schimbări mari. Poate vrei să întemeiezi o familie, iar ceasul tău biologic ticăie. Tranzitul pe Marte în conjuncție cu Luna te poate face să te simți ca și cum trebuie să se întâmple acum ori niciodată. Nerăbdarea ta ar putea deveni un subiect de conversație în viața personală. Este o mare schimbare a vieții, așa că asigură-te că ești gata din toate punctele de vedere.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Toată lumea știe că trăiești intens totul, dar ceea ce s-ar putea să nu știe este cum îți alegi cuvintele. Spune direct ceea ce gândești. Te vei simți deschisă și expresivă astăzi, iar Luna în conjuncție cu Marte îți stimulează dorința de a te conecta la un nivel mai profund. Dar fii atentă. Ești intimidantă, așa că zilele următoare ai putea fi greu de mulțumit. Stăpânește nerăbdarea.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești o persoană cu spirit liber, așa că ce nimic nu te poate obliga să faci ceea ce nu vrei. Cu toate acestea, banii sunt un mijloc pentru un scop. Ei te ajută să îți maximizezi punctele forte și să îți protejezi punctele slabe. În timpul conjuncției Lunii cu Marte, s-ar putea să te simți puțin îngrijorată cu privire la finanțe, dar încearcă să înțelegeți de ce se întâmplă acest lucru.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești una dintre cele mai subestimate semne zodiacale, așa că atunci când ești gata de schimbare, este greu să-ți suprimi atitudinea de a prelua controlul. Cu toate acestea, ești aici pentru luna în conjuncție cu Marte. Acesta este timpul tău. Vei obține rezultate indiferent de ceea ce ai de făcut în această săptămână.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ești o persoană cu spirit inovator. De fapt, semnul tău este sinonim cu inovația. Așa că atunci când trecutul încearcă să se întoarcă în viața ta, nu îi da voie. Lucrurile, oamenii, situațiile au avut un timp în viața ta, dar acum s-a terminat. Fii total împotriva repetarii greșelilor. Dacă trecutul încearcă să-și dezvăluie latura urâtă, fii puternică. Luna conjuncție cu Marte întărește hotărârea de a ține ușile închise și de a păstra legăturile tăiate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești un suflet atât de bun și, atunci când îți pasă, dai cu toată inima unei persoane. Restul săptămânii aduce în discuție cele mai apropiate prietenii ale tale. Prietenii sunt importanți pentru tine, așa că nu îi vei mai pune pe acești oameni pe plan secundar. În timpul lunii în conjuncție cu Marte, fiecare persoană din viața ta se află în fruntea listei de priorități. Vei fi mai atentă decât ai fost și dragostea ta pentru oameni va ieși cu totul la iveală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×