Reclamă

Zodii care își tratează partenerul de cuplu ca pe un copil. Nativii care își protejează excesiv persoana iubită

Anumite semne zodiacale prezintă comportamente distincte care îi pot face pe partenerii lor să se simtă ca niște copii în dinamica relației de cuplu. Ai mai jos lista cu zodii care își tratează partenerul de cuplu ca pe un copil și ajung să-l protejeze excesiv.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 ianuarie 2024, 4:46

Nu este nimic rău să ai parte de grijă parentală din partea persoanei iubite. Cu toate acestea, în relația de cuplu lucrurile stau un pic diferit. E frumos să te simți iubită de omul care un loc aparte în inima ta. Dacă însă te derajează acest statut, e foarte bine să spui clar și răspicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care își tratează partenerul de cuplu ca pe un copil

Comunicarea este cheia unei relații fericite, iar acolo unde iubirea și discuțiile fac echipă bună împreună, nimic nu poate sta în calea unui cuplu atât de sudat.

Zodiile din lista de mai jos au tendința de a-și proteja excesiv partenerul de cuplu. Acești nativi au dorința de a ocupa mai multe roluri în viața persoanei iubite.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă ești Rac, s-ar putea să observi că instinctele tale de îngrijire sunt în centrul atenției. Femeile Rac tind să-și trateze iubiții extrem de protector și grijuliu, la fel ca un părinte care își ghidează copilul prin provocările vieții. De la oferirea de sprijin emoțional până la tratarea lor cu afecțiune, femeile Rac creează un cocon pentru cei dragi. E o plăcere să stai în preajma nativilor Rac atunci când sunt într-o relație.

Reclamă

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Femeile Fecioară, cunoscute pentru natura lor meticuloasă, pot aluneca uneori în rolul unei figuri de ghidare în relație. Dorința lor de perfecțiune se poate manifesta ca un instinct de protecție asupra partenerului de cuplu. Nativii Fecioară oferă mereu sfaturi asemănea unui părinte care ghidează pașii copilului său prin viață.

Femeile Fecioară se simte îndreptățite să-și ghideze partenerii, iar alegerea acestora se face la fel de meticulos așa cum își fac și alegerile în viață.

Reclamă

Pești: 19 februarie – 20 martie

Femeile Pești, cu natura lor empatică și plină de compasiune, se găsesc adesea într-un rol de îngrijitor chiar și în relația de cuplu. Nativii acestei zodii își tratează partenerii cu dragoste și înțelegere, creând un mediu care se simte sigur și protector, la fel ca o relație părinte-copil.

Un lucru de menționat este că relația de cuplu trece pe locul doi în viața nativilor Pești atunci când apare și un copil. Partenerii acestei zodii se vor simți puțin neglijați dacă nu știu cum să-și păstreze locul în inima lor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Femeile Capricorn, mânate de simțul responsabilității, ar putea prezenta calități materne în relația lor de cuplu. Abordarea lor structurată asupra vieții le poate determina uneori să-și asume un rol de mentor, ghidându-și iubiții cu înțelepciune și stabilitate.

De cele mai multe ori se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Acest lucru este perfect valabil pentru femeile din zodia Capricorn. Ele vor oferi mereu partenerului lor susținerea de care are nevoie. Și o vor face fără să aștepte nimic înapoi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×