Reclamă

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021. Berbecii caută stabilitate. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021 anunță Berbecii că vor traversa o perioadă în care se vor reconecta cu sine lor. Aceștia au făcut progrese mari până acum în această direcție. Venus se îndepărtează de semnul lor și se îndreaptă spre zodia Taurului, fapt ce le va conferi oportunități de stimulare a finanțelor.

Publicat: 13 aprilie 2021, 13:38

Ar fi înțelept pentru Berbeci să încerce să se conecteze cu oameni influenți din domeniul lor profesional. Energia cosmică crează conjuncturile favorabile pentru întâlnirile ce pot avea un impact pozitiv asupra carierei lor. O nouă cunoștință le-ar putea deschide calea îndeplinirii speranțelor, viselor și dorințelor!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021

Peștii s-ar putea să se simtă stresați din cauza banilor sau veniturilor. Acest lucru are loc din cauza Lunii în Taur ce afectează casa veniturilor. Poate că și-au depășit bugetul și acum realizează că este cazul să facă economii. S-ar putea să simtă că obiectivele lor întârzie să fie atinse. Însă aceasta este o etapă trecătoare ce va fi depășită. Trebuie doar să respire adânc și să fie atenți la detalii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna continuă să tranziteze cea de-a II-a casă a confortului, veniturilor, bunurilor și sentimentului de Securitate. De aceea vei căuta stabilitate și îți vei îndrepta atenția către cheltuieli și chestiuni financiare. Luna va forma, de asemenea, o conjunctură armonioasă cu planeta Neptun, în casa a XII-a a viselor și lucrurilor ascunse. Cuadratura Lunii cu Jupiter ți-ar putea declanșa dorința de a te răzvrăti. Așa că, ar trebui să te asiguri că vei comunica cât mai clar, pentru a nu stârni conflicte cu cei de lângă tine.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Venus, planeta ta conducătoare, îți ghidează viața. Aceasta va tranzita semnul tău, fiindu-ți alături până pe data de 8 mai. Încrederea în tine și magnetismul tău personal vor crește. Este cea mai bună perioadă a anului pentru a aborda problemele legate de relație. Urmează-ți inima. Nu mai fi încăpățânată și încearcă să iei în considerare și nevoile partenerului tău. Vei avea parte de o serie de noi oportunități profesionale.  Există mari șanse să îți crești venitul și să îți dezvolți cariera, informează Astrology.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Schimbarea e în aer. Tranziția lui Venus în Taur te va influența să fii mai introspectivă și să stai deoparte de socializarea excesivă. Valorile tale se concentrează către petrecerea timpului cu tine, recuperare și reconectare cu sinele propriu. Ai vrea să îți asumi un risc necesar, însă ceva stă în calea deciziei de a acționa. Problemele financiare capătă atenția ta. În trecut ai făcut unele alegeri greșite legate de bani, însă Universul te îndeamnă să faci schimbările necesare pentru a îmbunătăți situația. Ia-ți timpul necesar pentru a analiza cu atenție toate detaliile.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Prioritățile tale încep să se schimbe. Îți este mai ușor să te implici în activități sociale și să îți lărgești cercul de prieteni. Ești condusă de emoțiile tale, aflate în continuă schimbare. Însă, prezența Lunii îți accentuează intuiția și receptivitatea înnăscută. Racul este recunoscut ca fiind una dintre cele mai intuitive zodii ale calendarului astrologic. Este important să practici răbdarea în relațiile de muncă. Nu toată lumea va fi de acord cu tine, dar acest lucru este absolut normal. Folosește-te de timpul prezent pentru a vorbi și a-ți perfecționa abilitățile de conducere. Traversează această perioadă cu ajutorul inteligenței emoționale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Sunt pe cale să se petreacă lucruri mărețe. Conjunctura astrală actuală atrage circumstanțe pozitive în demersurile tale profesionale, de acum și până pe 8 mai. Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021 semnalează recuperarea puterii personale și romantice. Îți canalizezi energia către sine. Nu te abține de a spune ceea ce îți dorești. Planeta ta conducătoare, Soarele, te împinge să îți afirmi calitățile de lider și să vorbești în public. S-ar putea ivi posibilitatea de a prezenta un proiect, sau o idee creativă, la o scară mai largă. Ai încredere în tine și continuă să mergi înainte!

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Viața ta începe să se lumineze. În ultimele săptămâni ai explorat subiecte dureroase, dar importante, legate de intimitate. Tranziția Lunii în Taur te va ajuta să atragi oportunități legate de călătorii, educație sau activități care promovează ieșirea din zona ta de confort. Deloc tipic Fecioarelor, tânjești azi după aventură și necunoscut. Poți avea unele provocări legate de investiții astăzi. S-ar putea să fii implicată într-o discuție tensionată. Fă tot ce poți pentru a evita să cheltui bani astăzi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ești ghidată de planeta iubirii și a relațiilor, Venus. Astăzi vei avea dispoziția de a explora blocajele emoționale. Sau să te gândești la schimbările ce trebuie făcute pentru ca să formezi legături mai deschise și mai oneste cu ceilalți. Unele Balanțe vor avea parte de claritatea emoțională pe care o caută. Ai putea avea probleme legate de contracte, acorduri sau negocieri. Poți remarca unele inegalități care apar în contracte. Dacă nu ai dispoziția necesară pentru a rezolva lucrurile, ar fi mai bine să amâni discuțiile importante pentru o altă zi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai lucrat din greu pentru a-ți ordona viața. Iar acum urmează cea mai bună perioadă a anului pentru a îmbunătăți relațiile intime. Luna tranzitează a VII-a casă dedicată relațiilor individuale și conexiunilor interpersonale. Motiv pentru care acorzi mai multă importanță partenerului și timpului petrecut cu acesta. S-ar putea să apară provocări la locul de muncă. Este important să traversezi această perioaă cu atenție.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021 atrage circumstanțe pozitive în mediul de lucru. Venus în semnul Taurului aduce implicații pozitive asupra sănătății tale. Acesta este, de asemenea, cel mai bun moment pentru a cerceta piața muncii. Dacă vrei să îți schimbi slujba, acesta este momentul prielnic să inițiezi căutările. Este important să rămâi cu picioarele pe pământ. Chiar dacă poți întâmpina unele dificultăți să accepți ideile diferite ale celorlalți. Ascultă mai mult și vorbește mai puțin. Învață să fii mai deschisă față de ideile celor din jur.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Lucrurile încep să se schimbe în favoarea ta. Astăzi, Venus atrage circumstanțe pozitive în viața ta intimă. Te simți confortabilă în pielea ta și ești ca un magnet pentru pretendenții din jur. Singură sau într-o relație, nu în fiecare zeița iubirii tranzitează casa ta a V-a, a romantismului, afecțiunii și pasiunii. Viața ta profesională are însă parte de provocări. Acordă-ți timp liber pentru a te reîncărca și a te odihni. Aceste două lucruri sunt la fel de importante pentru cariera ta. Când te vei reîntoarce la locul de muncă vei putea face față muncii cotidiene cu mai multă ușurință.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Te simți obosită iar cosmosul îți susține dorința de a lua lucrurile mai ușor. Venus lucrează la consolidarea și vindecarea legăturillor familiale. În același timp, aceasta este cea mai bună perioadă a anului pentru a-ți schimba locuința sau a redecora. Soarele guvernează cea de-a VII-a casă a angajamentelor, compromisurilor, parteneriatelor și va forma o conjunctură armonioasă cu Jupiter.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În ultima perioadă ți-ai explorat în mod constant talentele și abilitățile. Începi să crezi în potențialul tău. Venus îți va conferi darul conversației și comunicării. Această conjunctură îți va aduce beneficii și te va ajuta să-ți aduci la viață ideile. Ești acaparată de un sentiment de compasiune față de tine și cei dragi. Luna guvernează cea de-a V-a casă a iubirii, pasiunii, plăcerii și pasiunii. Neptun te încurajează să visezi și să ai mai multă încredere în relația ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×