Reclamă

Horoscopul zilei de 14 martie 2022. Peștii au parte de o întâlnire neașteptată. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 14 martie 2022 spune că nativii din zodia Peștilor s-ar putea să aibă parte de o vizită neașteptată. Zodiile de apă se bucură de grija și protecția planetei Jupiter pe tot parcursul zilei. Nativii care fac parte din categoria elementelor de apă au șansa să-și demonstreze adevăratul potențial în fața celorlalți.

Publicat: 13 martie 2022, 7:07

Nativii din zodiac s-ar putea să întâmpine anumite probleme de natură profesională pe parcursul zilei de azi. Pentru zodiile de aer săptămâna nu va începe la fel de bine cum au sperat. Cu toate acestea, nativii mai au o șansă să recupereze în cea de-a doua parte a zilei și să pună la punct tot ceea ce și-au propus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 14 martie 2022

Horoscopul zilei de 14 martie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau în această perioadă. Astrele spun că nu este o perioadă bună pentru zodiile de foc care își doresc să fac investiții majore. Nativii sunt sfătuiți să fie răbdători ș să acționeze doar la momentul potrivit.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 14 martie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului vor avea parte de o zi productivă. Astrele spun că te simți plină de energie și ești gata să începi săptămâna cât mai frumos. Dacă aveai în plan să mergi la cumpărături în a doua parte a zilei, astrele spun că ar trebui să reconsideri această decizie. S-ar putea să întâmpini probleme de natură financiară în zilele ce urmează.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurului se simt împliniți pe plan personal, scrie Astrology.com. Astrele ți-au pregătit multe surprize frumoase, iar spre seară s-ar putea să ai parte de o vizită din partea unei persoane dragi.

Ar trebui să profiți de timpul liber pe care îl ai pentru a face ceva special pentru tine. Meriți să te răsfeți din când în când.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trebuie să-și pună ordine în viață. Pentru tine ziua nu începe foarte bine. Ai multe lucruri care ți-au rămas nerezolvate, iar presiunea care se resimte asupra ta este tot mai mare. Este timpul să te organizezi mai bine și să nu mai amâni deciziile importante. Concentrează-te cu atenție la ceea ce ai de făcut și acționează în consecință.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului trebuie să învețe cât de important este timpul pe care îl petrec singuri. Ai tendința să te atașezi mai mult decât ar trebui de anumite persoane din viața ta, iar acest lucru te poate afecta mai mult decât poți observa din primul moment. Atunci când rămâi singură experimentezi stări de anxietate, motiv pentru care ești întotdeauna în căutarea companiei unei persoane.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astrele îi sfătuiesc pe nativii din zodia Leului să-și seteze așteptări realiste. Dacă ți-ai propus să faci mai multe lucruri simultan, ar trebui să-ți organizezi foarte bine timpul pentru a avea rezultate cât mai bune. Cu toate acestea, deși ești o zodie de foc extrem de puternică, ar trebui să încerci să-ți oferi un răgaz din când în când și să înveți să rezolvi lucrurile importante pe rând.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 14 martie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei vor avea de luat câteva decizii importante. Astrele te sfătuiesc să-ți asculți intuiția, dar să nu te bazezi în totalitate pe aceasta. Fii rațională și pune în balanță urmările alegerilor tale. În cea de-a doua parte a zile s-ar putea să primești un apel de la o persoană importantă care îți va propune o nouă colaborare. Depinde doar de tine dacă te simți pregătită pentru a accepta o nouă provocare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele au probleme în relația de cuplu. Zodiile care sunt într-o relație de lungă durată s-ar putea să înceapă câteva discuții care le vor aduce doar dificultăți de comunicare. Dacă lucrurile nu mai funcționează pentru tine și partenerul tău este momentul să iei o decizie astfel încât să vă fie bine amândurora. Nu te teme să-ți faci sentimentele cunoscute. Astrele spun că vei trece cu bine peste această perioadă tensionată din viața ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Soarele va forma o conjuncție armonioasă în casa prieteniei și te va influența în mod pozitiv. S-ar putea să întâlnești câteva persoane care vor ajunge să joace un rol important în viața ta. Fii deschisă la oportunități și nu te teme să-ți lărgești cercul de prieteni. În timp vei observa că socializarea te va ajuta să te dezvolți atât pe plan personal, cât și profesional.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 14 martie 2022 spune că nativii din zodia Săgetătorului mai au de învățat câteva lucruri importante înainte de a încerca să pornească singuri în lumea antreprenoriatului. Nativii care au în plan un proiect pe cont propriu trebuie să fie foarte atenți al deciziile pe care le iau și să studieze în detaliu piața de competitori. Astrele spun că nu este un moment potrivit pentru a face investiții majore. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului se vor bucura de o zi productivă. Astrele spun că reușești să te mobilizezi foarte bine și duci la bun sfârșit to ceea ce ți-ai propus. Cu toate acestea, încearcă să nu uiți cât de important este timpul pe care îl petreci pentru a te relaxa. Ai nevoie de o pauză din când în când pentru a funcționa la capacitate maximă. Astrele te sfătuiesc să fii foarte atentă la planurile de călătorie pe care ți le-ai făcut. S-ar putea să nu fie cel mai potrivit moment pentru a pleca departe de casă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul zilei de 14 martie 2022 spune că nativii din zodia Vărsătorului trec printr-o perioadă delicată din viața lor. Astrele îi sfătuiesc pe Vărsători să nu sară la concluzii pripite și să asculte cu atenție ce au de spus oamenii din viața lor. S-ar putea ca o neînțelegere mai veche dintre tine și o persoană din viața ta să reiasă la suprafață. Încearcă să rezolvi acest lucru cât mai repede cu putință.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Peștilor s-ar putea să primească o vizită neașteptată. Astrele spun că în cea de-a doua parte a zilei vei primi o veste foarte bună de la o persoană importantă din viața ta. Ar trebui să te bucuri mai des de astfel de momente și să-ți rezervi mai des timp pentru a socializa. Ești o zodie de apă care adoră să fie înconjurată de familie și cei apropiați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×