Reclamă

Horoscopul zilei de 17 august 2022. Fecioarele se vor confrunta cu probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 august 2022 spune că nativii din zodia Fecioară se vor confrunta cu probleme în cuplu. Astrele arată că cele mai multe dintre zodii se vor bucura de energia primită de la cei dragi. Există și multe oportunități pe plan finaciar, însă acestea vor veni după lungi perioade de muncă asiduă.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 august 2022, 7:15

Pentru nativi această zi se arată emoționantă și plină de surprize. Cei mai mulți vor reuși să-și exprime sentimentele și să spună cu adevărat ce își doresc. Astrele vor fi întotdeauna la un pas de a oferi support atunci când va fi cu adevărat necesar. Nu este cazul să se facă uz de putere atunci când nu este cazul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zile de 17 august 2022

Horoscopul zilei de 17 august 2022 arată că nativii din zodiac au parte de o zi emoționantă din punct de vedere al relațiilor. Atât în familie, cât și în cuplu acum este momentul să se vadă cu adevărat cine deține controlul asupra situațiilor. Cele mai multe dintre zodii vor avea parte de o zi plină de surprize. Pentru cei mai puțin norocoși, certurile sunt la ordinea zilei.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativul Berbec, astăzi este vorba despre insecurități. Cei născuți sub acest semn zodiacal se vor critica mai mult decât este cazul. Încearcă să nu analizezi fiecare cuvânt sau fel de a fi a celor din jur. Din fericire, aceste sentimente vor trece pe măsura ce ziua se va încheia. Vei ajunge să fii mult mai optimistă și să aplici tot ceea ce ai învățat în trecut de la o prietenă foarte bună. Încearcă să-ți păstrezi această stare cât mai mult timp.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Puterea lunii îți va acorda astăzi încredere în forțele proprii. Astfel îți vei putea duce la bun sfârșit planurile profesionale și vei avea parte doar de laude. Cu toate acestea, pe plan personal te vei confrunta cu probleme alături de partenerul de cuplu, arată Astrology.com.

Această situație va apărea chiar în prima parte a zilei. Pe măsură ce ziua va trece, vei găsi modalitatea perfectă de a-ți exprima stările sufletești.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 17 august 2022 arată că ai parte de o zi de-a dreptul emoționantă. Partenerul de viață te surprinde cu o călătorie într-un loc de basm. De asemenea, o conversație mult așteptată va veni spre sfârșitul zilei. Nici în plan financiar nu stai rău, asta pentru că o mărire de salariu vine pe neașteptate. Îți pui pe hârtie toate proiectele pe care le-ai realizat până acum.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Deși reușești de fiecare dată să fii în centrul atenției, de data aceasta îți dorești să fii singură. Orice prieten îți va cere o întrevedere, o vei amâna pentru o dată ulterioară. Vei petrece întreaga zi acasă, fără ca măcar să dai vreo explicație. Astrele te sfătuiesc să-ți păstrezi distanța de cei care consideri că îți creează astfel de sentimente. Este important să te focuzezi pe ceea ce ți-ai propus.

Leu: 23 iulie – 22 august

În această dimineață simți că locul tău nu se află în grupul de prieteni din care faci parte. Această stare se va perpetua pe măsură ce ziua va trece. Vei vedea că sentimentele de acest gen se extind și pe plan profesional. Sindromul impostorului îți va diminua potențialul, spune Yourtango.com. Din fericire, vei căpăta mai multă încredere în urma unei convorbirii telefonice. Este cazul să petreci mai mult timp cu propria persoană.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 17 august 2022 arată că te vei confrunta cu probleme pe plan personal. Optimismul pe care îl afișezi îi poate enerva pe cei mai mulți dintre prieteni. De asemenea, toate problemele pe care ți le creezi singură te vor aduce spre anxietate. Oferă-ți spațiu pentru a respira și a vizualiza lucrurile dintr-un alt punct de vedere. Evită comportamentele care să-ți provoace stări de melancolie.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În această dimineață vei primi răspunsurile pe care le-ai căutat o bună bucată de vreme. Pe parcursul zilei te vei găsi hiper sensibilă și nu te vei simți în stare să-ți petreci timpul alături de prieteni. Din fericire, vei acorda o mai mare atenție viitorului. O cină romantică te va scoate din momentele de suspans pe care le-ai trăit nu cu mult timp în urmă. Latura ta copilăroasă va ieși din nou la iveală.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 17 august 2022 îți va aduce probleme pe toate planurile în această dimineață. Vei simți că nu-ți sunt respectate limitele pe care singură le-ai impus. Acest lucru te va obliga să-ți închizi sentimentele față de cei pe care îi credeai prieteni. Din fericire, această stare negativă va trece pe măsură ce îți vei nota pe hârtie toate supărările. Oferă-ți șansa de a te deconecta de tot ceea ce îți creează supărare. Astrele spun că este cazul să ai grijă de sănătatea ta.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se pot simți fără vlagă în această zi. Deși ești cunoscută ca una dintre cele mai energice persoane, de data aceasta îți oferi o pauză. Nu ai răbdare să asculți ceea ce îți spun cei din jur, iar acest lucru îi poate irita. În același timp, vei simți o discrepanță între ceea ce simți cu adevărat și ceea ce spui că ți se întâmplă. Nu te mai ascunde atunci când ai alături o persoană cu adevărat specială.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se concentrează pe cele mai superficiale lucruri astăzi. Datorită prietenilor vei reveni la starea de autenticitate care te caracterizează. E cazul să investești în cele mai bune tratamente corporale. Momentele de răsfăț nu trebuie să lipsească în viața ta, asta dacă îți dorești să-ți găsești un echilibru între minte și suflet. Plănuiește să faci ceva creativ, ceva care să te scoată din zona de confort.

Află totul despre zodia Capricorn, de la trăsături și până la personalitate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se vor simți înconjurați de prieteni ce vor dori să-și spună supărările. Cu toate că îți dorești să îi asculți, nu te poți concentra acum. Vei regăsi stabilitatea emoțională atunci când o persoană specială se va apropia de tine. Pe plan personal simți o energie necesară începerii unei noi relații. Dacă ești deja alături de un partener, acesta îți va pregăti o surpriză.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se simt stresați la locul de muncă. În ceea ce privește relațiile familiale, acestea par să se regleze pe măsură ce comunicarea este prezentă. Vei ajunge să te consideri dezorganizată la finalul zilei. Încearcă să nu mai judeci oamenii din jurul tău pentru că vei rămâne fără oameni cărora să te destăinui atunci când este cazul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×