Reclamă

Horoscopul zilei de 17 iulie 2021. Taurii se află în conflict cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 iulie 2021 spune că Taurii nu sunt foarte deciși azi. Ai o mulțime de gânduri în minte, care nu te lasă să pui în aplicare deciziile pe care le-au luat deja. Ai tendința să fii mereu diplomată și din această cauză nu le poți spune celor din jur ce te deranjează la ei. Un sfat: tu ești cea care contează întotdeauna.

Publicat: 16 iulie 2021, 12:00 / Actualizat: 16 iulie 2021, 13:52

Gemenii au parte de o zi minunată, spune horoscopul zilei de 17 iulie 2021. Vei trăi un amalgam de emoții, dar dacă le gestionezi cum trebuie, nu vei avea niciun fel de problemă. Rezolvă în schimb problemele din trecut. Nu le mai lăsa să treacă pur și simplu pentru că nu-ți vor da pace, Astrology.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 17 iulie 2021

Fiecare zodie în parte trece printr-o perioadă dificilă. Sunt multe decizii care așteaptă să fie luate, așa că trebuie să fii foarte rațională. E posibil ca unele secrete ale trecutului să iasă la iveală. Fii calmă și răbdătoare, iar timpul le va rezolva pe toate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Azi e vremea să te impui. Luna în Balanță se va întâlni cu Saturn, ceea ce înseamnă că vei întâmpina dificultăți în colaborarea cu cei din jur. E posibil să nu ai parte de susținerea promisă în proiecte. Pe măsură ce ziua trece, ritmul tău încetinește și nu vei mai avea clare în minte direcțiile în care vrei să mergi. Trebuie să te axezi și pe relația de cuplu și să aprofundezi cu partenerul neînțelegerile din ultimul timp.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

E posibil ca azi să ai o mulțime de gânduri în minte și să nu te poți concentra prea ușor. Vei vrea să le spui celor din jur tot ceea ce crezi despre ei, ca să te eliberezi, dar diplomația nu îți dă voie. Clarifică tot ceea ce ai de clarificat. Organismul tău a început să cedeze, de aceea fluxul actual de muncă trebuie ajustat cât mai rapid, spune horoscopul zilei de 17 iulie 2021.

Află din Galeria FOTO care este cea mai frumoasă trăsătură a fiecărei zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului ei!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astrele spun că azi este o zi minunată pentru tine. Vor apărea mai multe persoane din trecut în viața ta, ceea ce îți va face emoțiile să crească în intensitate. Trebuie însă să ai în vedere că sunt anumite probleme din relație care au rămas nerezolvate și care te pot afecta pe termen lung dacă nu le găsești rapid cauza. Nu te poți exprima în mod deschis, iar acest lucru îți poate crea anumite stări de tensiune.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 17 iulie 2021, spune că te afli într-o perioadă în care ești în căutarea adevărului. Posibil să iasă la iveală frustrări neexprimate sau secrete bine ascunse din relația de cuplu. Încearcă să faci ordine în jurul tău fără să te detașezi complet. Ești complet schimbată față de acum câteva luni, iar acest lucru a fost observat de toți cei din jur. Nu uita să te pui mereu pe primul loc, dar să nu le rănești prea tare sentimentele celor din jur.

Leu: 23 iulie – 22 august

Soarele nu va ieși pe strada ta azi. Ești tristă și ancorată în povești din trecut, care nu te lasă să te bucuri de viață. Dacă nu reușești să treci peste frustrări, e posibil să nu ai parte de echilibrul de care ai nevoie în viața privată sau în cea de familie. Și sănătatea îți joacă feste. Primul trimestru al lunii în Balanță te va ajuta să vezi cine îți poate sta în continuare alături și de cine trebuie să te îndepărtezi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Azi ești mai puțin agreabilă, chiar și ție îți este greu să suporți starea în care te afli. Pregătește-te ca unele adevăruri să iasă la iveală pe parcursul procesului tău creativ. E timpul să-ți stabilești obiectivele și să ai încredere în tine. Trebuie să stabilești concret ceea ce vrei și să pui la punct toate abilitățile pe care le ai pentru a îți atinge obiectivele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Mereu ai tendința să-ți păstrezi liniștea atunci când ar trebui să fii rațională. Păstrează aproape acest sentiment pentru că azi vor exista multe conflicte în jurul tău. Soarele se blochează în opoziție cu Pluto pentru a descoperi adevărul. Ai probleme în carieră și în familie. Primul pas este să discerni între nevoie tale și cele ale oamenilor din jur.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu ești deloc străină de situații care te solicită la maximum. Trebuie să te aștepți ca o serie de adevăruri să iasă la iveală. Din cauza opoziției lui Pluto cu Soarele se va crea o atmosferă mentală furtunoasă care va duce la conversații intense. Din fericire, rațiunea te va ajuta să le pui la punct și să te resetezi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu este în firea ta să ai derapaje emoționale. Azi vei avea parte însă de niște surprize care te vor destabiliza puțin din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de informațiile pe care le vei obține, dar e posibil ca ele să nu ajungă la tine în cel mai plăcut mod. Și în relația de cuplu te vei confrunta cu conflicte, dar dacă știi cum să le gestionezi nu vei întâmpina niciun fel de problemă, spune horoscopul zilei de 17 iulie 2021.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Universul ți-a pregătit o serie de surprize astăzi, mai ales în relația de cuplu. Povestea ta primește o doză de perspicacitate și energie, pe măsură ce Soarele se întâlnește cu Pluto. Această întâlnire va scoate la iveală și probleme care nu au fost rezolvate la timp. În acelați timp trebuie să faci ordine și la locul de muncă. Cariera ta are nevoie de o schimbare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Mereu ai avut grijă ca latura mai dezordonată a vieții tale să fie ținută sub cheie. Trebuie însă să te eliberezi de toate sentimentele pe care le ai ascunse de ceva timp, dacă nu le lași să fie libere, se vor întoarce împotriva ta. Pluto este cel care scoate la iveală toate aceste lucruri. Această asociere tulburătoare din punct de vedere emoțional funcționează pentru a evidenția bagajele din trceut și tensiunile care necesită despachetare. Trebuie să faci schimbări între realitate și abordarea de acum, spune horoscopul zilei de 17 iulie 2021.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Lucrurile devin mai echilibrate azi pentru tine. Lasă latura creativă să iasă la iveală și pregătește-te încă de dimineață pentru situații cu trăiri emoționale intense. Pluto te va ajuta să scapi de frustrări, mai ales în relația cu partenerul de cuplu. Trebuie însă să abordezi diferit lucrurile în viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×