Reclamă

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2023. Berbecii sunt dezamăgiți de prieteni. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2023 spune că Berbecii sunt dezamăgiți de prieteni. Nativii acestei zodii sunt rugați să fie înțelegători. Oamenii sunt schimbări în funcție de stările și situațiile prin care trec, așa că fiecare e responsabil pentru deciziile pe care le ia.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 noiembrie 2023, 1:00

Racii au nevoie de o schimbare și trebuie să se întâmple cât mai repede, altfel se vor pierde în propriile emoții. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să facă mai multe sarcini în același timp ca să le rămână și lor o perioadă în care să se bucure de ceea ce iubesc cu adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2023

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2023 spune că nativii zodiacului trebuie să pună mai mult preț de propriile sentimente și emoții. Rutina zilnică le poate lua din strălucire și bucurie, dar zodiile sunt rugate să nu se lase doborâte de programul zilnic.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ți-ai dat seama că atunci când dai o importanță prea mare unei persoane, ajunge să te dezamăgească. S-ar putea să intri în această eră a vieții tale cu mari speranțe și cu dorința că oamenii vor acționa diferit. Cu toate acestea, trebuie să te pregătești și de situația în care oamenii să își poată alege altă soartă. Prietenul tău poate crede sau nu că are vreun motiv să se schimbe, dar ține doar de alegerea lui.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Rolul unui prieten este de a fi loial, de susținere și de a-ți păstra secretele. Cu toate acestea, în timpul tranzitului Moon Square Neptun, ajungi să realizezi că ești în mijlocul unei bârfe pe care nu vrei deloc să o auzi.

Ei vorbesc despre lucruri care ar trebui să fie păstrate secrete. Planul este ca tu să rămâi pasivă și să asculți înainte de a-ți împărtăși gândurile.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Renunți singuri sau stai ca șeful să te concedieze? Ideea de schimbare a locului de muncă s-ar putea să apară astăzi, pe măsură ce Luna îl încorporează pe Neptun. Pot exista conflicte între relațiile tale de la birou. O singură persoană îți poate crea probleme. Cu toate acestea, poți încerca să faci lucrurile să funcționeze solicitând o întâlnire față în față. Vezi unde duc lucrurile după aceea și apoi ia o decizie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu trebuie să faci totul și e bine să ai schimbare. Tranzitul Moon Square Neptun te invită să faci o mică îmbunătățire a rutinei tale zilnice. Renunță la un obicei pe care îl faci doar pentru că întotdeauna a fost făcut așa. Apelează la multitasking, astfel încât să poți realiza mai multe în mai puțin timp și să ai mai mult timp pentru lucrurile pe care le iubești cu adevărat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nu ești materialistă, dar cineva te atrage foarte tare cu generozitatea sa. Partenerul tău s-ar putea oferi să te ajute să plătești o factură sau să îți poate oferi niște bani pe care să-i folosești pentru economiile tale. Prietenii s-ar putea să te ajute să te repui pe picioare. În timpul tranzitului Moon Square Neptun, vremurile grele aduc cu ei prieteni buni.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Divorțul este greu pentru toți membrii familiei. Este o ajustare pentru toți. În timp ce reintri în lume singură cu o nouă speranță, amintește-ți că schimbările nu sunt întotdeauna ușoare. În acest timp, este deosebit de important să practici autocompasiunea. Tranzitul Moon Square Neptune te ajută să îți redefinești rolul în familie și în lume fără partenerul tău.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te-ai gândit puțin și acum ești gata să faci câteva schimbări cheie în viața ta. Tranzitul Moon Square Neptune este perfect pentru a te muta într-un loc nou în comunitatea ta. Deoarece Luna actuală îți guvernează sectorul de comunicare, poți vedea conversațiile și rezultatele lor într-o lumină nouă. În loc să sari la concluzii, poți să aștepți și să vezi ce se întâmplă, scrie yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ești gata să-ți asumi un risc de dragul dragostei. Toți prietenii tăi care acționează ca vocea rațiunii spun că nu ar trebui să te implici într-o anumită situație. Deși este posibil să nu privești problema în aceeași lumină în timpul tranzitului Moon Square Neptun, luarea în considerare a unui sfat bun, chiar dacă este doar să reflectezi, este o decizie înțeleaptă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

S-ar putea să te simți în dezacord cu membrii familiei. Lupta cu ideea că sunteți cu toții mari și independenți pentru a face propriile alegeri abia a început. Tranzitul Moon Square Neptun îți reamintește să îți stabilești prioritățile și să nu te consumi pentru nimic în acele zile.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Sfârșitul nu este niciodată ușor, dar nici să stai într-un loc în care ai depășit limitele nu e bine. Tranzitul Lunii Neptun poziționează cuvintele tale împotriva sentimentelor, astfel încât emoțiile ar putea fi puțin confuze. În acest timp, caută claritate și nu te teme să-ți lași sentimentele să iasă la iveală. S-ar putea să descoperi că suprimarea lor nu le face să dispară, ci să crească și mai mult.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Rețeaua ta socială ocupă centrul atenției pe măsură ce treci prin unele dintre ajustările pe care trebuie să le faci în timpul Lunii Noi în Taur. Poți găsi că acesta este o perioadă plină de aventuri, plină de amintiri durabile. Te învață să apreciezi tot ce ai în jur și să pui mai mult preț pe lucrurile mici.

Pești: 19 februarie – 20 martie

O parte din tine vrea să lucreze, dar există și această voce mică care spune că ai nevoie de o pauză. Poți să îți refaci gândirea și să te simți mai bine când te-ai odihnit. Greu de făcut? Da, dar nu este imposibil. Poți să întrebi și să vezi ce se întâmplă în continuare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×