Reclamă

Horoscopul zilei de 18 octombrie 2023. Berbecii au șanse mari să câștige mulți bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 18 octombrie 2023 spune că Berbecii se gândesc mult la bani în această perioadă. Cu toate acestea, astrele le recomandă să fie foarte atenți la ceea ce le place cu adevărat și să nu uite de pasiunile lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 octombrie 2023, 1:09

Gemenii au nevoie de o pauză de la toate activitățile pe care le au planificate. Nativii acestei zodii trebuie să pună sănătatea pe primul plan și să se gândească mai mult la ei decât la ceea ce au de făcut.

Horoscopul zilei de 18 octombrie 2023

Horoscopul zilei de 18 octombrie 2023 spune că astrele sunt de partea zodiilor și le favorizează toate căile spre a-și îndeplini toate obietivele. Nativii zodiacului sunt datori să fie mai implicați în viața personală și să uite de obligațiile care nu le mai dau pace.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Finanțele sunt pe primul plan pentru tine în această perioadă. Este momentul perfect pentru a-ți canaliza energia către lucrurile care îți motivează pasiunea. Este important să-ți amintești din ce ești făcută și ce contează cel mai mult pentru tine. Ce îți place la activitățile tale profesionale actuale. Ia în considerare ce trebuie schimbat. Lucrează mult cu tine săptămâna aceasta.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dragostea a fost mereu o motivație pentru tine. Felul în care tu apreciezi relația cu ceilalți este oferindu-le cadouri. Luna opusă lui Jupiter evidențiază nevoia de a găsi echilibrul potrivit între dorințele tale de a câștiga bani pentru a face lucrurile care îți plac și de a găsi timp de calitate cu ceilalți. Tranzitul de astăzi te încurajează să îți faci un program care să îți permită să echilibrezi munca și distracția.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Sănătatea contează, așa că astăzi când Jupiter în Taur se află vizavi de Luna în Scorpion, găsești toate motivele de care ai nevoie pentru a face lucruri care te ajută să te relaxezi și să eviți să te gândești prea mult la ce ai de făcut. Astăzi, ia în considerare activitățile care te ajută să îți ușurezi încărcătura mentală. Ia în considerare o plimbare în natură.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Prietenia este un lucru foarte important pentru tine. Îți place să ai mereu oameni buni în preajma ta, cu care te înțelegi din priviri. Cei care sunt cel mai aproape de inima ta scot în evidență partea ta sentimentală. În timpul opoziției de astăzi Jupiter-Lună, instinctele de îngrijire se pot înfrunta cu dorința ta de a fi cu prietenii și familia. Ai grijă ce alegi și pune-te pe tine pe primul loc.

Leu: 23 iulie – 22 august

Lucrul de la birou poate fi mai aglomerat decât de obicei. Chiar dacă ai de muncă, ascet lucru nu îți îngreunează sarcinile și te simți mai productivă decât de obicei. Astrele spun însă că sunt șanse mari să lucrezi și în weekend. Aceste cerințe pot intra în conflict cu ceea ce trebuie să realizezi la locul de muncă. Vrei să păstrezi atât armonia, cât și pacea și poate fi un adevărat obstacol în calea dezvoltării tale personale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești o persoană foarte discretă și mereu i-ai ținut pe cei din jur departe de lumea ta personală. Cu toate acestea, în timpul Lunii vizavi de Jupiter, s-ar putea să simți nevoia să auzi sfaturi de la alții despre cum să faci câteva îmbunătățiri personale. Dacă nu ai încredere să discuți cu nimeni, programează-te la un terapeut.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai investit foarte mult în ultimul timp și ai făcut acest lucru pe toate planurile. Acum a venit timpul să evaluezi ceea ce ai reușit să duci la bun sfârșit. Având în vedere că Luna opusă lui Jupiter are loc în sectoarele de bani și resurse, este un moment grozav să arunci o privire și la împrumuturi personale sau linii de credit pentru a efectua reparații acasă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu te mai gândi atât de mult la lucrurile pe care ți le dorești în viață. Cu toate acestea, când Luna se află în semnul tău e greu să nu te gândești la un obiectiv până când nu îl îndeplinești. Azi este ziua în care vei lua una dintre cele mai importante decizii din viața ta. Poate că ai stat pe margine o bună bucată de timp, dar acum ești gata să arăți lumii toate lucrurile bune pe care ești în stare să le faci.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Sfârșiturile pot fi emoționante, dar ești mai sigură ca niciodată să te eliberezi de lucrurile care îți complică viața. Nu vrei să te mai complici cu nimic. Deoarece Luna este opusă lui Jupiter, semnul tău dominant, ești pregătită pentru îmbunătățiri mari care să-ți restabilească sănătatea generală. Mai puțin stres, mai multă distracție, te sfătuiește YourTango.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai mereu alături oameni care au încredere în tine. Acum a venit momentul să le demonstrezi care îți sunt talentele și cu siguranță îi vei impresiona. Astăzi este una dintre acele zile în care să iei laudele pe care le-ai primit de la alții și să testezi dacă există vreun merit. Poate ar trebui să începi propria afacere.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nevoile familiei par să crească exponențial în timpul tranzitului Lunii vizavi de Jupiter. S-ar putea să simți că te-ai ascuns prea mult timp sub umbra a ceea ce au nevoie alții. Nu este ușor să fii bună în toate lucrurile când viața este ocupată. Astăzi, fă-ți o promisiune că vei face ceva frumos doar pentru tine, chiar dacă este un duș lung și fierbinte sau o oră citind cartea ta preferată.

Pești: 19 februarie – 20 martie

A vorbi despre chestiuni spirituale poate fi tabu pentru unii oameni, dar nu pentru tine. Îți place să auzi despre cele mai recente descoperiri, despre cum să protejezi energiile. De fapt, încerci mereu să înveți noi modalități de a accesa mintea conștientă superioară. Așa că astăzi, în timpul tranzitului Lunii față de Jupiter, ești gata să-ți duci partea de guru spiritual la un nou nivel.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×