Reclamă

Horoscopul zilei de 19 aprilie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 19 aprilie 2023 spune că Berbecii trebuie să învețe să se descopere mai mult, dar și să afle despre cumpătare. Chiar dacă simt că au o stabilitate financiară, astrele spun că nu e momentul ca nativii acestei zodii să risipească banii pe plăceri de moment.

Publicat: 18 aprilie 2023, 1:00

Gemenii sunt încurajați să fie mai empatici și să facă lucruri care nu sunt neapărat pentru ei. Astrele îi sfătuiesc pe nativii acestei zodii să fie atenți cu cei din jur, chiar dacă asta înseamnă gesturi mici. Acest lucru îi va ajuta să-și dea mai repede seama de sentimentele și menirea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 19 aprilie 2023

Horoscopul zilei de 19 aprilie 2023 spune că nativii zodiacului vor fi influențați de eclipsa de soare. Aceasta va aduce cu ea energie nu tocmai pozitivă. Astrele sfătuiesc zodiile să facă lucruri care nu pot avea un impact social mare în această perioadă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Stelele se vor alinia pentru a te ajuta să te simți stabilă în această dimineață. E datorită unei alianțe dintre luna Berbec și Jupiter. Profită de aceste vibrații de bun augur, exploatând recunoștința ta. Nu-ți fie teamă să te străduiești pentru mai mult decât ai deja. Fii atentă cu cheltuielile mai târziu în această seară, când eclipsa de soare apare pe cer. Caută modalități de a te răsfăța care nu necesită o mulțime de bani, scrie astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Bucuria va veni din interior în această dimineață. Folosește această energie ca o scuză pentru a îmbrățișa o dimineață liniștită. Conectează-te cu tine însuți și cu orice practică spirituală care vine spre tine.

Vibe-ul ar putea deveni puțin intens și cerebral în timpul eclipsei de soare mai târziu în această seară. E important să găsești modalități de a te susține și de a te centra dacă energia devine prea apăsătoare. De asemenea, ar trebui să ai grijă să eviți oamenii și activitățile competitive.  Pluto intră în Vărsător luna aceasta și aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Fă ceva frumos pentru un străin în această dimineață. Uniunea cerească înseamnă aprecierea colectivului și a da înapoi comunității tale, chiar dacă o faci prin simplul act de a ține o ușă sau de a permite cuiva să treacă înaintea ta la magazinul alimentar. Din păcate, atmosfera va deveni puțin imprevizibilă în timpul eclipsei de soare din această seară. S-ar putea să începi să te simți puțin respinsă social. Din fericire, stelele îți vor da permisiunea să te regrupezi pe măsură ce Luna migrează în Taur.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu-ți fie teamă să faci planuri mari în această dimineață, dragă Rac, deoarece Luna Berbec și Jupiter se aliniază în sectorul hărții tale care guvernează succesul. Profită de aceste vibrații de bun augur prezentând idei noi, luptând pentru obiectivele tale și riscând câteva șanse, deoarece norocul va fi cu siguranță de partea ta. Atmosfera se va schimba în această noapte în timpul eclipsei de soare, iar limitele pot fi testate. Nu trebuie să-ți fie teamă să trasezi linii dacă ai nevoie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te vei simți sprijinită în această dimineață, dragă Leu, în timp ce luna Berbec și Jupiter se apropie în sectorul hărții tale care guvernează spiritualitatea și norocul. Poartă cristalele tale preferate și stabilește intenții semnificative, deoarece astrele vor fi dornice să-ți îndeplinească dorințele. Cu toate acestea, poate e cazul să te retragi de la activitatea de manifestare în timpul eclipsei solare din această seară, deoarece energia va fi imprevizibilă. Ia în considerare recunoştinţa ta, alungă ceea ce nu te mai ajută şi onorează puterea ta superioară.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Schimbările pentru care te-ai luptat ar putea să înceapă azi, datorită unei alianțe dintre luna Berbec și Jupiter de bun augur. Profită de acest climat cosmic înțelegând că este posibil să ai nevoie să faci câteva sacrificii pentru a ajunge acolo unde vrei. Atenție la agresiune, lupte pentru putere și gelozie atât la tine, cât și la ceilalți, în timpul eclipsei de soare tensionate din această seară, care ar putea avea un efect temperamental asupra tuturor. Din fericire, vei avea șansa de a recăpăta bucuria și optimismul odată ce Luna va intra în Taur și în casa ta a noua solară.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Universul va aduce puțin noroc în viața ta amoroasă în această dimineață. Profită de aceste vibrații de susținere flirtând cu iubitul tău. Eclipsa de soare din această seară ar putea aduce tensiune și agitație dacă ai întârziere în sarcini care țin de îngrijire personală. Vei observa o schimbare atunci când Luna migrează în Taur, oferindu-ți o oportunitate de a elibera orice dramă, stres sau durere pe care ai prefera să nu le ai cu tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ar trebui să te simți plină de energie și gata să muncești din greu pentru visele tale în această dimineață. Nu uita să te concentrezi asupra sănătății și nevoilor tale în timp ce scapi de lista de sarcini. Evită activitățile nesăbuite mai târziu în seara asta, când eclipsa de soare apare pe cer și încearcă să nu urmzi impulsurile care ar putea deteriora tot.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Aura ta va fi expansivă, strălucitoare și înălțătoare în această dimineață. Lasă acest climat cosmic să se dezlănțuie în interior, deoarece oamenii vor răspunde bine personalității tale carismatice. Ia în considerare lucrul la un proiect creativ mai târziu în această seară, în timpul eclipsei de soare, ca o modalitate productivă și pașnică de a canaliza natura înflăcărată și imprevizibilă a acestui eveniment astrologic.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Vei avea o dispoziție generoasă în această dimineață, dragă Capricorn, în timp ce luna Berbec se apropie de Jupiter de bun augur. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a le arăta celor dragi că îți pasă de ei prin gesturi amabile, mese gătite acasă și grija față de casă, deși vei dori să-ți onorezi și propriile nevoi. O energie plină de viață va umple spațiul în timpul eclipsei de soare mai târziu în această seară. Încercă să faci ceva creativ înainte de a merge la culcare odată ce luna intră în Taur și în casa voastră a cincea solară.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nu-ți fie teamă să stai pe conturile tale deoarece luna Berbec se aliniază cu Jupiter în sectorul hărții tale care guvernează comunicarea. Această uniune cerească norocoasă va aduce putere vocii tale, ajutându-te să găsești noi oportunități atunci când îndrăznești să vorbești. Plănuiește-te să stai și să te relaxezi de acasă. Luna migrează în Taur, îndemnându-te să încetinești și să te reîncarci.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Urmărește experiențe senzoriale pe parcursul lunii următoare. Veți învăța mai ușor prin experiență, deși vei dori să acorzi suficient timp pentru a digera informații noi. Ia în considerare stabilirea intențiilor în jurul a ceea ce ai dori să înveți atunci când luna Taur se apropie de Nodul Nord. Ea te va împinge să evoluezi și să privești spre viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×