Reclamă

Pluto în Vărsător în aprilie 2023. La ce schimbări să te aștepți luna aceasta

Pluto în Vărsător în aprilie 2023 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac. Aceștia se fac remarcați în fața celorlalți datorită energiei pe care o primesc. Luna aceasta trebuie să te aștepți la multe situații neprevăzute. Multe zodii vor fi scoase din zona lor de confort și vor avea de luat decizii dificile.

Publicat: 13 aprilie 2023, 6:01 / Actualizat: 13 aprilie 2023, 10:26

O tranziție puternică are loc luna aceasta. Pluto își croiește drumul spre zodia Vărsătorului, iar acest lucru aduce transformări pe toate planurile. Această tranziție este destul de rară, iar momentul în sine este caracterizat de multe momente de curaj pentru nativii din zodiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pluto în Vărsător în aprilie 2023

Pluto și-a terminat călătoria din Capricorn, iar acum se pregătește să intre în zodia Vărsătorului. Această călătorie are loc pentru prima oară din 1798, spune publicația WellGood.com. Tranziția aduce cu sine transformări notabile în viețile nativilor din zodiac.

Aceștia se vor integra cu mai multă ușurință în societate și vor învăța să se descurce mult mai ușor în situațiile neprevăzute.

Pluto vorbește despre transformările care au loc pe toate planurile. Această planetă este cunoscută ca influențând mai mult latura întunecată a nativilor din zodiac.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pluto îți pune viața socială sub semnul întrebării. Pare că în această perioadă vrei să petreci mai mult timp singură. Nu ești dispusă să faci compromisuri când vine vorba de timpul tău liber.

Oamenii încep să pună la îndoială prietenia ta. Acest lucru s-ar putea să te pună într-o situație nefavorabilă. Învață ca în această perioadă să găsești un echilibru în viața ta.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cine ești atunci când nimeni nu se află în prajma ta aceasta este întrebarea care te va măcina întreaga lună. Ai nevoie de puțin timp pe care să-l petreci singură pentru a-ți pune în ordine viața.

Scopul tău nu mai este la fel de bine definit, motiv pentru care nu înțelegi pentru ce anume muncești. Astrele spun că vei găsi soluții la problemele tale pe măsură ce trece timpul.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este momentul să te pregătești pentru  nouă călătorie spirituală. Pluto în Vărsător în aprilie 2023 aduce schimbări în lumea ta. Casa aventurii este activată, iar tu ești pregătită să ieși din zona de confort. Luna aceasta te vei axa mai mult pe educație și vei încerca să evoluezi din acest punct de vedere.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru tine această perioadă este una dificilă. Este nevoie să ieși din zona de confort și să iei câteva decizii care te vor pune în situații incomode. De altfel, astrele spun că este posibil să întâmpini câteva probleme și pe plan financiar. Spre sfârșitul lunii se vor face simțite problemele de natură financiară. Fii foarte atentă la deciziile pe care le vei lua.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pluto activează cea de-a VII-a casă, a relațiilor intime. Pare că este un moment oportun pentru a începe o nouă poveste de iubire. Însă poate fi vorba și de mai multă iubire de sine. Această lună va fi marcată de călătoria pe care o vei face pentru a evolua pe plan spiritual. Te vei simți mai puternică și mai încrezătoare în forțele proprii.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna aceasta vei realiza că anumite aspecte din rutina ta zilnică trebuie revizuite. Pluto are o influență directă asupra sănătății tale, dar și a obiceiurilor pe care le-ai adaptat de-a lungul timpului. Luna aceasta trebuie să te pui mai mult pe primul loc și să începi să faci acele schimbări pe care le-ai tot amânat. Fie că este vorba de sport sau alimentație, Pluto te va învăța să prioritizezi sănătatea în această perioadă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pluto va scoate la iveală latura ta jucăușă. Ești o zodie de aer dornică să se afirme în fața celor din jur. Această perioadă este marcată de momentele pe care le petreci alături de cei dragi, dar și de energia puternică pe care o simți atunci când te afli în preajma prietenilor. Este o perioadă în care te dezvolți pe plan personal și profesional.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este o perioadă perfectă pentru a explora mai multe lucruri noi. Această lună este marcată de cunoașterea sinelui. Astrele spun că începi o călătorie nouă și pe plan profesional. Îți dorești să avansezi la locul de muncă și să-ți crești veniturile în mod considerabil. Vei vedea că lucrurile arată mult mai bine pentru tine în viitor. Ai nevoie doar de puțină răbdare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pluto te ajută să înțelegi mai bine cum anume te potrivești în societate/ Vei învăța mai multe despre rolul tău și despre schimbările pe care le poți aduce comunității din care faci parte. Este o perioadă perfectă pentru a socializa mai mult și pentru a ieși din zona de confort. Ai nevoie de toate aceste lecții pentru a evolua pe plan personal.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pluto în Vărsător în aprilie 2023 aduce vești bune pentru tine. Pe plan financiar lucrurile arată foarte bine una acesta. Te bucuri de venituri suplimentare care vin dintr-un proiect mai vechi. Ai în față oportunități pe care cu greu le poți refuza. Însă ai grijă la timpul pe care îl aloci sferei profesionale. Este important să găsești un echilibru în tot ceea ce faci.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Această lună s-ar putea să te pună la încercare. Aprilie te găsește în mijlocul unei crize a identității. Profită de energia pe care o primești de la Pluto pentru a te cunoaște mai bine. Ai nevoie de activități care să te ajute să cunoști oameni noi. Vei vedea că lucrurile se vor schimba în bine în cea de-a doua parte a lunii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această perioadă vei avea tendința să te retragi în carapace și să nu socializezi cu cei din jurul tău. Pare că nu este momentul oportun pentru astfel de activități. Preferi să-ți petreci timpul singură și să te îngrijești de lucrurile cu adevărat importante pentru tine. Nu este nimic greșit la acest lucru, dar ai grijă să nu te izolezi mai mult decât este nevoie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×