Reclamă

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2023. Taurii se implică în acțiuni caritabile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2023 spune că Taurii se implică în acțiuni caritabile, dar vor să stabilească de la început care sunt termenii contractuali. Nativii acestei zodii sunt mereu discreți cu viața lor personală, așa că spun clar că nu au nevoie de recunoaștere publică.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 octombrie 2023, 1:00

Leii au nevoie de o perioadă de relaxare, indiferent care e ea. Zodia lor se află într-o zonă maximă de creativitate în această perioadă. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să dea frâu liber pasiunilor și dorințelor interioare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2023

Horoscopul zilei de 19 octobrie 2023 spune că nativii zodiacului trebuie să se bazeze mai mult pe instincte și să de frâu liber pasiunilor lor. E o perioadă propice pentru dezvoltarea pe plan profesional, iar astrele susțin toate zodiile să nu se abată de la drumul lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

E timpul să faci o escapadă. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de aventură. Această zi este perfectă pentru a face un itinerar de călătorie. Fă o rezervare undeva și invită-ți prietenii ca să vă simțiți bine împreună. Ai nevoie de energia oamenilor dragi din jurul tău.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești un făcător de fapte bune. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de resurse și secrete comune. S-ar putea să îți fie greu să nu faci ceva pentru cineva sau pentru o organizație de caritate, dar vrei să stabilești de la început termenii și condițiile.

Nu ai nevoie de recunoaștere publică. Întotdeauna ai fost o persoană discretă și ai păstrat pentru sufletul tău astfel de gesturi.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ai pus ochii pe ceva ce vrei, fie că e vorba despre o afacere sau o persoană cu care ți-ar plăcea să colaborezi. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de angajamente și parteneriat. Pune subiectul pe masă și nu te mai gândi atât de mult la eșec. Invită persoana la care te gândești să facă brainstorming cu tine și să afle nivelul tău de interes.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este timpul să te întorci în rutina ta de fitness și, de data aceasta, vei dori să incluzi laturile tale fizice, emoționale și spirituale. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de sănătate și rutine. Reînnoiește abonamentul la sală sau ieși și distrează-te cumpărând niște haine cool de antrenament înainte de a merge din nou în sală săptămâna aceasta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Scoate cărțile alea de colorat pentru adulți și profită din plin de timpul cu tine. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de creativitate. Această zi este făcută pentru a fi isteață și pentru a face lucruri distractive care îți stimulează imaginația și mintea. Dacă îți place să colorezi, ia în considerare pictura sau participarea la alte medii artistice pentru a te relaxa mai mult, scrie Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ești mai pregătită ca niciodată să te relaxezi. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de familie și casă. Această zi îți oferă dorința de a sta puțin în spate și de a le permite altora să facă treaba în locul tău. Dacă ai fost ocupată să rezolvi lucruri care implică familia în trecut, vei dori ca această zi să fie doar pentru tine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Vorbește clar și nu-ți mai analiza atât de mult cuvintele. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de comunicare. Aceasta este una dintre acele zile în care a fi contondentă în exprimare funcționează de minune. Vei descoperi, de asemenea, că oamenii te ascultă mai mult dacă te vei impune, cu limite desigur. Cu Luna în Săgetător, vei avea multe de spus.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este întotdeauna înțelept să fii sinceră cu situația ta financiară, mai ales dacă ai o relație. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de bani. Este posibil să fii predispusă să cheltuiești cu ideea că urmează un bonus sau că vei primi o mărire de salariu. Cu toate acestea, cel mai bine este să cheltuiești în limita posibilităților și să te gândești și la viitor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu ești niciodată prea bătrân (sau tânăr) pentru a învăța ceva nou. Luna intră în Săgetător, semnul tău și sectorul tău de dezvoltare personală. Înscrie-te la un curs sau ia în considerare programele gratuite online disponibile pe diverse site-uri web ori pe aplicațiile de pe telefon. Ai încredere în tine și uită de judecățile emise gratuit de cei din jur.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Da, în unii oameni nu se poate avea încredere, iar instinctul tău îți poate spune de la început cine sunt ei cu adevărat. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de dușmani ascunși. Ascultă-ți instinctele mai mult ca oricând. Cel mai bine este să ții anumite persoane toxice la distanță pentru a evita orice dramă inutilă. Nu vrei să ai parte de niciun conflict în viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

A venit momentul îmbrățișărilor pentru tine. Din fericire, ai parte de anumiți oameni care simt nevoia să fie grijulii cu tine. De aceea este întotdeauna bine să le recunoști că sunt acolo. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de prietenie. Aceasta este ziua perfectă pentru a lua legătura cu oamenii pe care i-ai întâlnit recent. Îți va face plăcere să cunoști și oameni cu care ai aceleași puncte de interes.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Mergi mai departe, indiferent de situație. Chiar dacă afli informații despre o promovare sau un anumit tip de creștere a statutului social, e important să rămâi pe drumul tău. Luna intră în Săgetător, sectorul tău de carieră. Aceasta este o zi grozavă pentru a face mișcări de putere, cum ar fi aplicarea pentru o promovare sau pentru a discuta cu șeful tău ca să-ți evalueze munca de la serviciu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×