Reclamă

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2023. Gemenii încep să stabilească limite. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2023 spune că Gemenii încep să stabilească limite și fac tot ce le stă în putință să obțină ceea ce își doresc. Astrele îi sfătuiesc pe nativii acestei zodii să se impună dacă vor să primească respectul pe care îl merită.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 noiembrie 2023, 1:00

Racii simt mai bine ca oricând în această perioadă toate energiile care vin spre ei. Nativii acestei zodii vor știi foarte bine ce au de făcut atunci când simt presiunea momentului și când să evite relațiile toxice care le afectează viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2023

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2023 spune că astrele sunt de partea zodililor. Luna în Gemeni și tranzitul Venus pătrat cu Luna duc multă energie bună. Cu toate acestea, perioada este una încărcată, iar zodiile trebuie să știe când să-și ia deciziile.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Integritatea este al doilea nume al tău, iar când vine vorba de onestitate, nu-ți place să-ți alegi cuvintele. Azi ai cel mai mare motiv să fii așa. Când vine vorba de a-ți transmite punctul de vedere, te apleci către traseul direct. Ori de câte ori Luna se află în Gemeni, acest tranzit cosmic sporește capacitatea de a exprima gândurile în cuvinte clare și concise.

Reclamă

Astăzi s-ar putea să simți mai mult ca oricând o nevoie puternică de a discuta despre ceva important legat de bani, sănătate și ceea ce ai nevoie pentru a te simți confortabil în propria ta piele.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Astăzi, cu Luna în Gemeni, te gândești la banii tăi și doar atât. Cu Soarele în sectorul tău de afaceri, ești aici pentru a face lucrurile să se întâmple.

Reclamă

De fapt, cu Marte în Scorpion, ești determinată să realizezi ceea ce ți-ai propus să faci. Nu te ferești deloc de munca grea și seriozitate. Tranzitul cu Venus în pătratul lunii de astăzi poate fi o provocare, dar este forța de care ai nevoie chiar acum pentru a te ridica și a obține ceea ce este al tău.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astăzi este ziua în care începi să stabilești limite cu privire la modul în care vrei să te trateze viața. Te-ai săturat să joci la nivel mic, iar acum ești gata să-i împingi pe ceilalți din cale pentru a obține atenția și respectul pe care le meriți. Luna de azi în zodia ta pune accent pe ceea ce simți că ai câștigat.

Dezvoltarea personală și acțiunile care îți îmbunătățesc viața sunt ceea ce faci cu Marte în Scorpion.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești sensibilă la orice energie vine spre tine. Când intri într-o cameră, poți să-ți dai seama când ceva este în neregulă sau nu. Luna de astăzi în Gemeni încurajează descoperirea teritoriului inamic. Acest lucru poate implica situații toxice în viața ta, care te epuizează.

Vibe-ul negativ pe care îl captezi ar putea fi pentru că simți că impactul pe care îl are aceasta îți afectează munca, relațiile și alte domenii ale vieții. Stresul poate fi un obstacol, așa că, vrei să mergi mai departe și să uiți de asta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nu este prea devreme pentru a începe cumpărăturile de sărbători. Ai simțit nevoia de a începe să te pregătești de sărbători cu săptămâni în urmă. Ai așteptat cu răbdare să cumperi lucruri pentru prieteni și familie.

Cu toate acestea, Venus, pătratul lunii de astăzi, îți atrage atenția să nu cheltui banii pe toate obiectele pe care le vezi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este uimitor cum rețelele sociale par să îți citească gândurile, iar în ultimul timp un cuvânt care apare des pentru tine este „compensare”. Te-ai simțit prost plătit și, în loc să renunți sau să găsești un nou loc de muncă, ai rămas loial pe poziția ta, sperând să câștigi mai mulți bani printr-o mărire de salariu sau un bonus înainte de sfârșitul anului. Dar acum, în timpul Tranzitului cu Lunii, răbdarea ta scade.

Nu vrei să fii nevoită să ceri o mărire de salariu, dar îți este greu să negi că ai nevoie de una. Lucrezi din greu pentru a câștiga pe partea financiară, așa că în timpul acestui tranzit, s-ar putea să începi să cercetezi cea mai bună abordare pe care o poți avea pentru a-ți cere mărirea de salariu, sfătuiește Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Erai pregătită pentru o aventură ieri, iar astăzi ideea de a evada din viața de zi cu zi este atât de atrăgătoare pentru tine. O problemă ar putea fi că nu ai fonduri pentru a-ți lua concediu și a pleca într-o excursie. S-ar putea chiar să simți că ți se va refuza oricum o solicitare de concediu, deoarece sărbătorile sunt mai aproape ca oricând și munca e din ce în ce mai multă.

În loc să te dai bătută, începe să planifici ceva la care poți aștepta cu nerăbdare în viitor. Tranzitul lui Venus pătrat cu Luna este momentul perfect pentru a crea un panou pentru toate visele tale. Poți crea un plan pentru vacanța perfectă!

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu-ți place să ceri oamenilor bani sau ajutor. De fapt, nu este în ADN-ul tău să depinzi de cineva decât dacă trebuie neapărat să faci asta. Luna de astăzi în sectorul tău de resurse te face să realizezi că ai atât de mulți oameni care sunt gata să te ajute dacă ai nevoie. Ai prieteni care se oferă mereu, dar și oameni care de obicei spui nu. Astăzi poate fi diferit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu știi niciodată cu cine te vei întâlni sau unde. Astăzi este posibil să te vezi cu o persoană pe care doreai de fapt să o eviți. Este o situație incomodă când te trezești certată de un șef, de un coleg sau de o persoană cu care lucrezi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Un timp în natură este tot ce ai nevoie pentru a te simți relaxată. Luna Gemeni îți va activa sectorul de wellness și rutine zilnice. Uneori, o mică pauză în ziua ta poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți elibera mintea și a-ți stimula starea de spirit.

Deoarece Luna se află într-un pătrat cu Venus, s-ar putea să nu ai chef să vorbești despre sentimentele tale cu nimeni în acest moment.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ai o inimă bună, iar astăzi, indiferent dacă ai sau nu buzunare largi, tranzitul lui Venus te înclină spre generozitate. Știi cum e să nu ai lucruri și preferi să nu-i vezi pe alții suferind dacă nu trebuie. Astăzi natura ta generoasă se simte bine fiind exprimată fără ezitare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai grijă. Există anumite zile în care provocarea unui șef ar trebui să fie reconsiderată. Deși poate părea a fi momentul potrivit pentru a te apăra, există și alte situații care s-ar putea duce spre conflict.

În timpul lui Venus pătrat cu Luna, vei dori să te gândești la ideile tale înainte de a le împărtăși. Indiferent cât de familiar te simți cu cineva în acest moment, rămâi la nivelul de relație strict profesională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×