Reclamă

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2021. Balanțele au nevoie de răsfăț. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2021 anunță o zi dificilă pentru Balanțe, de aceea spre seară ele vor avea nevoie de răsfăț. Venus, planeta lor conducătoare, le afectează casa intimității.

Publicat: 19 aprilie 2021, 14:03

Se va ivi un conflict deoarece nu au ținut cont de angajamentele anterioare. Acestea trebuie să învețe să fie mai egoiste, să renunțe la timiditate și să se gândească mai mult la sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2021

Venus, Mercur și Uranus vor afecta în continuare casa a VII-a a Scorpionilor. Aceștia sunt în căuturi intense a armoniei, a conexiunilor, a relațiilor semnificative. La nivel financiar, duc în continuare lupte importante. Trebuie să aștepte ca lucrurile să se stabilizeze, înainte de a lua o decizie care să îi afecteze.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Devii conștientă de necesitatea anumitor schimbări din viața ta. Până după-amiaza, Luna în Leu te va face să realizezi care sunt talentele tale și ce poți face pentru a le pune mai bine în evidență. Mai târziu, cuadratura dintre Lună, Mercur și Venus îți va releva mai bine dorințele. Creativitatea va atinge cote maxime. Foloește-te de această zi pentru a stabili planul care să te ajute să te îndrepți în direcția dorită. Este o zi grozavă pentru schimbarea abordării.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii nu mai sunt nesiguri, astăzi au parte de o energie deobordantă. Pentru a îți schimba viața, așa cum îți dorești, trebuie să îți modifici și atitudinea. Confruntă-ți trecutul pentru a avea parte de viitorul dorit. Urmează să ai parte de schimbări în viața ta profesională. Ideile tale geniale te vor pune în evidență în fața angajatorului. Luna în Leul formează o opoziție cu Saturn în Vărsător, în cea de-a X-a ta casă a carierei. Acesta este momentul ideal pentru a-ți depăși limitele.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Liniștea domnește în viața ta în această perioadă a anului. Un moment tocmai bun pentru a lucra asupra blocajelor tale care îți inhibă creșterea. Vei explora noi dimensiuni ale modului în care te poți îngriji mai bine de sănătatea ta mentală. Conjunctura astrală te ajută, de asemenea, să conștientizezi defectele stilul tău de comunicare. Luna în Leu formează o opoziție cu Jupiter în casa mesajelor superioare. Acesta este un moment tocmai potrivit pentru a lansa un proiect sau a-ți prezenta ideile inovative la locul de muncă, te sfătuiește horoscopul zilei de 20 aprilie 2021

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Aceasta este perioada anului când obiectivele tale încep să se îndeplinească. Ai lucrat atât de mult ca să ajungi până aici, a sosit timpul să te bucuri de eforturile tale. Conjunctra astrală îți indică câștiguri financiare. Este necesar să ieși puțin din afara zonei tale de confort. Luna îți va aduce claritate și stabilitate. Este greu însă pentru tine să ai de-a face cu oameni astăzi, cel puțin într-un mod onest. Prietenii și întâlnirile ar trebui reprogramate în următoarele zile. De cealaltă parte, profesional lucrurile ar trebui să meargă destul de bine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nimic nu-ți poate estompa strălucirea. Doar tu însăți. Aceasta va fi lecția ta. Vei realiza că negativismul tău te împiedică să îți atingi potențialul. Lucrează la atitudine și încrederea în tine. Alege să faci ceva la care știi că ești cea mai bună. Luna în Leul formează un aspect activ cu Venus în Taur în a X-a ta casă a carierei. Există mari șanse să faci progrese în carieră, vei primi recunoaștere sau chiar o promovare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna în Leu te va ajuta să îți explorezi modelele mentale de auto-sabotare. Acest lucru te va ajuta să ai o sănătate mentală puternică și stabilă. S-ar putea ivi o oportunitate de a lucra la distanță cu o echipă internațională. Urmează o evoluție pozitivă în viața ta particulară. Un prieten foarte apropiat sau un membru al familiei are nevoie de de ajutor, deși ai o perioadă aglomerată, nu îl poți refuza. Ajutorul oferit îți va conferi o karma pozitivă, te informează horoscopul zilei de 20 aprilie 2021

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Devii tot mai conștientă de obiectivele tale. Confruntă-ți fricile. Îți vei da seama de ce ajustări ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Vei avea inspirația de a forma conexiunile necesare care să te ajute în domeniul muncii. Răspunde pozitiv tuturor provocărilor care îți încântă inima. Este timpul pentru inovație. Ai grijă la stările tale emoționale, este greu să îți menții echilibrul astăzi.  Poți risca să devii mult prea melancolică.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu putem trece prin viață singuri. Începi să îți concentrezi atenția asupra autenticității relațiilor tale apropiate. Problemele tale de relaționare te bochează pe mai multe planuri, inclusive pe cel profesional. În mod normal ești un semn solitar, însă vei crește în carieră doar dacă te alături celor din jur. Inspiră-te și crează alături de ceilalți. Munca în echipă îți va duce la bun sfârșit visul.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este probabil ca tensiunile să îți agite starea pe care o ai. Pentru a-ți atinge scopul trebuie să te asiguri că ești mai organizată și mai eficientă decât oricând. Este o zi în care poți câștiga mai multă vizibilitate. Poți avea ocazia de a împărtăși mai mute cu ceilalți. Este important să fii cât mai autentică posibil. Energia cosmică de astăzi îți oferă situația perfectă pentru a fi mai expresivă. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Îți dorești să îți practici mai mult pasiunile. Te vei apropia astfel de potențialului tău. Vei realiza ce schimbări sunt necesare pentru a obține mai mult sprijin din partea apropiaților. Te confrunți cu un anumit interes pentru un proiect. Vei putea oține un împrumut care te va ajuta la materializarea ideilor tale, prevede horoscopul zilei de 20 aprilie 2021

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vei explora cele mai profunde niveluri ale ființei tale. Datorită acestui efort vor apărea schimbările în relațiile personale apropiate. Marte continuă să-ți dea dureri de cap în cea de-a V-a casă a dragostei și pasiunii. Ar putea exista o oarecare tensiune între sentimentele tale și cele ale partenerului. Încearcă să îți păstrezi echilibrul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Devine din ce în ce mai important să fii sinceră cu tine. Această perioadă este benefică exprimării de sine. Te-ai afundat în muncă, așa că ți-ar prinde bine să îți exprimi sentimentele accumulate. Luna în Leu se află în a V-a casă a muncii și lucrului și agită lucrurile. Nu faci progrese prea mari, dar rezistă dorinței de a renunța, informează Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×