Reclamă

Horoscopul zilei de 20 martie 2021. Leii fac orice ca să își atingă scopul. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 20 martie 2021 este despre nevoia de interacțiune cu cei dragi și importanța familiei în viața fiecăruia dintre noi. Berbecii sunt dornici de aventură, în timp ce Leii fac orice ca să își atingă scopul. Află ce se întâmplă cu zodia ta. 

Publicat: 19 martie 2021, 13:30 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:13

Nativii din zodia Pești debordează de energie în prima parte a zilei de 20 martie, dar își pierd concentrarea spre final. Unii nativi simt nevoia să își petreacă timpul în sânul familiei, iar alții sunt dornici de aventură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 20 martie 2021

Previziunile astrale pentru ziua de 20 martie le recomandă nativilor să se organizeze și să fie consecvenți. E o zi în care Gemenii acționează din impuls, în timp ce Fecioarele lucreză intens și se implică total în munca lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut, conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 20 martie 2021 .

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt dornici de aventură. Își dorești să ieși din rutină, motiv pentru care ești tentată să iei inițiativa și să organizezi o seară drăguță în compania prietenilor. E șansa ta să te încarci cu energie bună și să te odihnești. Te așteaptă o săptămână încarcă și e important să fii pregătită pentru ce urmează. Simți nevoia să te afirmi și faci tot posibilul pentru a te face remarcată. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taur își duc la bun sfârșit planurile, conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 20 martie 2021. Datorită prezenței Lunii în zodia Gemeni, te simți motivată și reușești să finalizezi multe dintre lucrurile pe care ți le-ai propus. E o zi bună pentru organizarea treburilor casnice. Poate este cazul să faci o curățenie generală. Nu ar strica nici să îți reorganizezi garderoba. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

După o săptămână încărcată, Gemenii se laudă încă cu o energie de invidiat. Ești dornică să testezi lucruri noi. Rutina nu te încântă, motiv pentru care tânjești după libertatea, vrei să călătorești și să te rupi puțin de realitate. Te simți neliniștită, iar prezența Lunii și a planetei Marte îți intensifică irascibilitatea, scrie Astrology.com. Acționezi din impuls, iar acest tip de comportament te poate costa pe viitor. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii simt nevoia să se reculeagă, spune horoscopul zilei de 20 martie 2021. Ziua de sâmbătă te găsește lipsită de energie. Tot ce îți dorești este sa reflectezi asupra evenimentelor din ultimele zile și să îți recapeți energia. Reușești să îți pui ordine în gânduri. Cu răbdare, sunt șanse mari să îți trasezi noi obiective și să te organizezi pe termen lung. Este o zi bună pentru introspecție. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii ar face orice să își atingă scopurile. Nu stai pe gânduri și acționezi decisiv pentru ca lucrurile să se așeze în favoarea ta. Determinarea și curajul te definesc astăzi. Nu uita totuși că roata se poate întoarce oricând. Apelează la diplomație și temperează-te atunci când e cazul. Impulsivitatea ta nu e tolerată de toată lumea. Dacă lucrezi astăzi, te vei mișca precum peștele în apă și îți vei finaliza toate task-urile în timp record. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Înclinația pentru munca grea și susținută este „marca înregistrată” a nativilor din zodia Fecioară. Deși este sâmbătă, ai foarte mult de lucru. Te implici 100% în ceea ce faci și asta pentru că ești perfecționistă. Pentru unii dintre colegii de serviciu este aproape imposibil să țină pasul cu tine, dar asta nu te descurajează. Tragi tare să finalizezi toate sarcinile până la finalul zilei și totul îți iese fix așa cum ți-ai propus. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 20 martie 2021 vine cu noutăți în plan financiar pentru nativii din zodia Balanță. Economiile tale sunt în creștere și asta nu poate decât să te încânte. Ești spontană și îi surprinzi pe apropiați cu deciziile de moment pe care le iei. Acordă o atenție sporită sănătății. Ai muncit mult în ultima vreme și poate ar fi bine să te odihnești puțin. Nu ar strica să îți întărești sistemul imunitar. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie 

Scorpionii ar trebui să se mobilizeze și să ia decizii în privința relației de cuplu. Dacă ești implicată într-o relație amoroasă care scârțâie, poate ar trebui să spui lucrurilor pe nume. E un moment bun să hotărăști dacă merită să investești sentimente sau totul este doar o pierdere de timp. Pe de altă parte, ești mai hotărâtă ca oricând să îți schimbi stilul de viață. Puțin sport și o disciplină alimentară sunt alternativele pe care le iei în considerare. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt plini de energie și aduc zâmbetul pe buzele tuturor, spune horoscopul zilei de 20 martie 2021. Finalul de săptămână te găsește energică și cu mult chef de viață. Nu ai dispoziție să asculți dramele apropiaților, dar reușești cumva să le redai optimismul. Tranziția Soarelui în zodia Berbec îți influențează starea de spirit și te ajută să te concentrezi pe lucrurile esențiale: familie, sănătate și dragoste. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornilor le este greu să se organizeze. Ai tendința să te pierzi în amănunte. Nu știi când e cazul să te calmezi și când e momentul oportun să te implici total. Datorită prezenței Soarelui în zodia Berbec, spre finalul acestei zile reușești să îți pui ordine în gânduri și să îți găsești echilibrul. Primești susținerea din partea familiei, iar atenția celor dragi te ajută să te organizezi. 

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsător simt nevoia să se redescopere. În această perioadă, îți dorești să te întorci la rădăcini și să îți petreci timp în sânul familiei. Ești foarte atentă la detalii și simți nevoia să ai în jurul tău oameni autentici, care să empatizeze cu tine. N-ar strica să te relaxezi puțin și să iei o pauză.    

Pești: 19 februarie – 20 martie

Previziunile astrologice incluse în horoscopul zilei de 20 martie vin cu atenționări pentru nativii din zodia Pești. Nu ești constantă și treci rapid de la o stare la alta. În prima parte a zilei, debordezi de energie și duci la bun sfârșit o mulțime de treburi casnice. Spre seară, oboseala te ajunge din urmă și se simți epuizată. Simți nevoia de validare și te întristează impasibilitatea partenerului de viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×