Reclamă

Horoscopul zilei de 21 mai 2021. Capricornii se gândesc la despărțire. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 21 mai 2021 vine cu cu câteva atenționări. Pentru Capricorni, Fecioare și alte câteva zodii se anunță vremuri grele pe plan sentimental. Taurii și Peștii sunt sfătuiți să fie atenți la finanțe. Balanțele și Vărsătorii ar trebui să fie mai atenți la oamenii pe care îi au alături. În vreme ce, Berbecii au o energie bună care îi ajută să facă unele schimbări prin casă.

Publicat: 20 mai 2021, 12:05

Sunt însă și câteva zodii care vor avea o perioadă ceva mai relaxată. Spre exemplu: Gemenii și Săgetătorii. Ei se pot bucura de prezent, fără să-și facă griji pentru viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 21 mai 2021

Astrele ne îndeamnă să fim foarte atenți la ce discutăm cu persoanele dragi, cu superiorii și colegii de birou, dar și cu oamenii pe care-i întâlnim întâmplător. Se pare că toată lumea are câte ceva de comentat sau știe mai bine ce ar trebui să facem. Nu trebuie însă să uităm niciodată că părerea personală este prima pe care trebuie să o luăm în calcul atunci când suntem în impas. Descoperă ce se întâmplă cu zodia ta.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai o energie foarte bună pe care vrei să o fructifici. Îți iei liber de la birou și îți închizi telefonul ca să nu fii deranjată. După foarte multe amânări, vei decide în sfârșit că a sosit timpul să te ocupi de casa ta. Vei face o curățenie temeinică și vei arunca lucruri pe care nu le mai folosești. Vei da comandă de ceea ce este indispensabil pentru o organizare mai bună pentru tine și cei din familie.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Primești foarte multe notificări de la bancă. Ești un pic îngrijorată, așa că lași tot ceea ce faci ca să rezolvi cât mai repede această problemă. Din fericire, totul se va soluționa chiar în aceeași zi, și te vei mai liniști puțin. Spre seară este posibil să dai câteva telefoane unor prietene, ca să te relaxezi complet și să uiți de neplăcerile din prima parte a zilei.

Gemeni: 21 mai-21 iunie

Chiar de la prima oră poți primi o veste foarte bună pe care nici măcar nu o așteptai. Te bucuri foarte mult, devii chiar puțin aeriană, și uiți de orice grijă care-ți umbrea starea de bine până acum. Totuși, astrele îți recomandă să-ți păstrezi verticalitatea și să nu uiți cum stau lucrurile pentru tine. Asigură-te că nu cazi în extrema cealaltă, în care lucrurile nu funcționează așa cum îți dorești.

Reclamă

Rac: 22 iunie-22 iulie

Lucrurile nu merg foarte bine la birou. Faci câteva greșeli ce nu vor trece neobservate, iar acest lucru te va dezamăgi și îți va consuma toată energia. Din fericire, ai o familie pe care te poți baza, mai ales în acest momente dificile pentru tine. Atunci când ajungi acasă te bucuri de un pic de liniște și îți mai revii din starea de dimineață. Ca să îi răsplătești pentru susținere, decizi să le pregătești celor dragi un desert special.

Leu: 23 iulie-22 august

Îți propui să fii foarte hotărâtă astăzi și să nu lași pe nimeni să-ți schimbe ideile. Ai lăsat deja prea mult de la tine și nu mai ești dispusă să faci vreun compromis. Nu toată lumea împărtășește părerile tale pe anumite subiecte, dar acest lucru nu te descurajează. Ești extrem de atentă la tot ce faci, pentru a nu lăsa loc de interpretări mai tărziu. Nu uita că această perioadă tensionată, de luptă continuă, va trece.

Fecioara: 23 august-22 septembrie

Nu treci printr-o perioadă foarte bună pe plan sentimental. Te cerți zi de zi cu partenerul, iar acest lucru te indispune foarte mult. Conform Astrology.com, cel mai bine pentru tine în acest moment, ar fi să faci un pas în spate și să analizezi tot ce s-a întâmplat între voi în ultima perioadă. Nu lua nicio decizie dacă nu ești convinsă cu adevărat. Mai târziu nu vei putea să mai schimbi ceva.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 21 mai 2021 îți recomandă să fii atentă cine îți este cel mai bun prieten cu adevărat. Nu uita că oamenii nu sunt altruiști mereu și că în cele mai multe situații spun lucruri, fără să se gândească la urmări. Nu lua în serios nimic din ce ți se întâmplă în aceste zile. Rămâi calmă, și ai încredere în ce-ți spune instinctul. El are mereu dreptate și are cele mai bune soluții pentru problemele tale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Trebuie să înveți să mai spui și „nu” din când. Mai ales dacă îți asumi să faci lucruri la care nu te pricepi sau pentru care te dai peste cap. Prietenii adevărați îți vor rămâne în continuare alături. Nu trebuie să lupți mereu pentru atenția lor.

Săgetător: 22 noiembrie-21 decembrie

În ultima vreme te-ai gândit foarte mult la tot ce s-a întâmplat în cariera ta și simți că a venit momentul să iei o decizie finală, pentru a ieși dintr-un cerc vicios. Este firesc să fii temătoare și nesigură în legătură cu viitorul tău. Dar alege să fii curajoasă, de această dată, și să faci ceea ce simți. Fii optimistă pentru a atrage energiile bune.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În ultimul timp ai trăit cu senzația că partenerul tău îți ascunde ceva și că lucrurile între voi nu sunt foarte clare în acest moment. Astrele te încurajează să porți o discuție serioasă cu partenerul. Verifică care este poziția partenerului tău. Este foarte important să fiți pe aceeași lungime de undă și să vă doriți aceleași lucruri de la relația voastră.

Vărsător: 20 ianuarie-18 februarie

Este timpul să faci o analiză a relațiilor în care te afli, fie că vorbim de cea de cuplu sau despre conexiunile cu familia sau colegii. Ține minte că oamenii trebuie să fie de calitate, și să poți învăța câte ceva de la ei. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci, cel mai probabil, ei nu sunt oamenii în care să ai încredere. Astrele îți mai amintesc un lucru important. Este mai bine să fii singură, decât cu oameni care nu te ajută.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești foarte tentată să faci multe cumpărături în zilele care urmează. Încearcă însă să fii cumpătată în această perioadă. Riști să achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie deloc. Astrele te sfătuiesc să analizezi foarte bine dacă ești dispusă să te descurci cu mai puțini bani în săptămânile care vin. Pentru a scăpa de această nevoie de cumpărături, deloc sănătoasă, concentrează-te pe activități care nu presupun investiții financiare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×