Reclamă

Horoscopul zilei de 21 martie 2021. Gemenii trebuie să afle ce vor cu adevărat. Descoperă ce îți rezervă astrele

Ziua de 21 martie aduce schimbări pe toate planurile. A venit momentul să îți recapeți energia de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit ceea ce îți dorești. Horoscopul zilei de 21 martie 2021 spune să nu forțezi lucrurile pentru că fiecare element este aranjat până în cel mai mic detaliu.

Publicat: 20 martie 2021, 8:05 / Actualizat: 26 martie 2021, 14:55

Încearcă să pui mai mult accent pe ceea ce simți tu cu adevărat și nu pe ce cred cei din jur. Profită de fiecare moment liber pentru a te implica în activități care îți fac plăcere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 21 martie 2021

Astăzi a venit vremea să iei o pauză, să-ți regândești strategiile și să te pui mai mult în valoare. Leii trebuie să țină cont de ceea ce cred ei cu adevărat, iar Balanțele să se pună pe primul loc și să facă ducă la îndeplinire doar activitățile care le fac plăcere.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de ziua în care te-ai născut. 

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești genul de persoană care ajută cu adevărat atunci când o persoană dragă are nevoie. Acest lucru te face să fii diferită de cei care doar vorbesc și nu duc la bun sfârșit nicio acțiune atunci când cineva are nevoie reală de ajutor. Trebuie să ai în vedere faptul că uneori poți deveni agasantă cu sfaturile tale, din dorința de a le fi alături celor din jur. Timpul și energia pe care le consumi trebuie să te ajute și pe tine în activitățile personale. Iubește-te suficient pentru a spune nu cerințelor nerealiste ale altor persoane. Ai grijă de tine azi mai mult ca oricând, scrie Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 21 martie 2021 spune că în această zi creativitatea e elementul care îți dictează starea de spirit. Poți profita de mai multe activități pentru a te relaxa așa cum trebuie. Încearcă să gătești un preparat delicios alături de o persoană apropiată, în compania căreia îți face plăcere să stai. Poți citi o carte sau poți urma un curs online. Pune-te pe primul loc și vei vedea că doar așa vei redescoperi energia de care ai nevoie zilnic ca să-ți duci la bun sfârșit activitățile pe care le ai de îndeplinit.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Indiferent de ceea ce spun cei din jur, încearcă să-ți dai seama de ceea ce simți tu cu adevărat. Nu confunda realitatea cu părerile celorlalți. Nu ai nevoie de ceea ce cred oamenii despre tine pentru a urma traseul tău în viață. Încearcă să îți asculți gândurile, iar răspunsurile pe care le cauți vor veni mult mai rapid.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai zile bune și zile mai puțin plăcute. Nu te îngrijora, spun astrele. Nu se întâmplă numai în cazul tău. E normal să simți într-o zi că totul este la picioarele tale, iar mai apoi să ai impresia că tot ce ai construit se destramă încetul cu încetul. În astfel de momente trebuie să înveți să apreciezi adevărata fericire. Empatia nu mai este un secret în cazul tău. Azi te simți mai mult ca oricând afectată de ceea ce trăiesc cei din jur. Pentru a trece cu bine peste astfel de momente descoperă cea mai bună modalitate pentru tine să-ți depășești fricile. Rămâi aceeași persoană educată și empatică, dar trasează o linie clară între lucrurile care te ajută și cele care îți fac rău.

Leu: 23 iulie – 22 august

Totul ține de scopul pe care îl urmezi. Trebuie să ai clar în minte ce e mai important pentru tine: rezolvarea de moment sau destinația finală. În loc să te condamni pentru ceva ce nu s-a rezolvat, ai încredere în propriile tale puteri. Iubirea, armonia și pacea sunt cele mai importante elemente care trebuie să fie prezente în viața ta de zi cu zi. Ține cont de nevoile tale și de ale celor din jur și doar așa vei reuși tot ceea ce ți-ai propus.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

A venit momentul să faci curățenie în jurul tău. Scapă de trăirile negative și de persoanele care nu îți dau voie să te exprimi așa cum simți. Haosul creează haos, iar energia ta este afectată în mod direct de acest lucru. Stai un timp singură și încearcă să pui în ordine toate lucrurile din jurul tău.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Timpul înseamnă totul pentru tine. Ai lucrat atât de mult în ultimul timp, iar acum a venit clipa să te afirmi. Este momentul perfect pentru a ieși în evidență, iar eforturile tale vor fi răsplătite. Cel mai important este să realizezi că a venit clipa în care trebuie să arăți care e adevăratul tău potențial. Profită de fiecare ocazie pentru a te face remarcată și nu vei regreta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie 

Există momente în viață când te simți complet singură și ești convinsă că nimeni și nimic nu te poate scoate din acestă stare. Nu te îngrijora, nu ești singura. Încearcă să te eliberezi de toată energia negativă pe care ai acumulat-o în ultimul timp. Încearcă să îți găsești echilibrul și fiecare parte a corpului tău îți va mulțumi, spune horoscopul zilei de 21 martie 2021.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Simți că fiecare zi începe la fel? Un lucru important pentru o stare de bine este să te resetezi ori de câte ori ai ocazia. Simpla intenția este un pas important. Trebuie să înveți să trăiești ca și cum ai fi ajuns deja la destinația dorită. Viziunea ta este cea care te reprezintă și care e mereu cea mai bună cale să îți atingi obiectivele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ntaura este mereu cea mai bună cale să te regăsești. Dacă nu poți ieși din casă, bucură-te de plantele de interior. Încearcă să te conectezi doar cu activitățile care îți fac cu adevărat plăcere, iar acest lucru îți va îmbunătăți starea de spirit. Dacă ai un preparat preferat, îl poți găti chiar la tine în bucătărie. Uită azi de neplăceri și răsfață-te cu delicatese culinare care să-ți redea starea de bine de care ai atâta nevoie.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Întotdeauna regula clasică este să fii conștientă de propriile forțe ca să nu ai mai apoi așteptări nerealiste. Ești perfectă așa cum ești. Apreciază mai mult ceea ce ai în jur și doar așa vei depăși mult mai ușor obstacolele care îți apar în cale.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai impresia că Universul este împotriva ta? Deși poate părea că totul se află într-o continuă schimbare, nu uita că fiecare entitate este de fapt planificată până în cele mai mici detalii. Chiar dacă simți că pur și simplu energia te părăsește, nu uita că fiecare mișcare este planificată pentru a ajunge acolo unde trebuie. În loc să lași frica să te copleșească, încearcă să aduci haosul de partea ta și să faci din el un capitol în povestea vieții tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×