Reclamă

Horoscopul zilei de 22 mai 2023. Gemenii sunt încurajați să comunice mai mult. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 22 mai 2023 spun că Gemenii sunt încurajați să comunice mai mult. E indicat să se ocupe mai mult de ei. De asemenea, nativii acestei zodii vor observa îmbunătățiri pe plan personal și social. Popularitatea lor va crește considerabil în perioada următoare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 mai 2023, 1:00

Leii vor avea parte de momente de pasiune și înflăcărare în perioada care urmează. Marte își face debutul în zodia lor, iar această amplasare planetară este pregătită să le înalțe impulsul personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 22 mai 2023

Horoscopul zilei de 22 mai 2023 spune că astrele îi încurajează pe nativii zodiacului să își ducă mai departe pasiunile și obiectivele pe care le au în agendă. Zodiile trebuie să fie foarte atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor și să pună mai mult preț pe micile detalii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei simți o schimbare a nivelurilor de energie și a motivației generale în această dimineață. Marte își face debutul în Leul de foc și a cincea casă solară. Te poți aștepta ca încrederea să crească odată cu pasiunile tale în următoarele săptămâni, mai ales când urmărești în mod activ interese creative. Vibrațiile bune vor continua să curgă seara când Luna se va întâlni cu asteroidului vindecător, Chiron, îndemnându-te să-ți folosești vocea.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Te vei simți motivată să-ți urmezi inima, să stai în preajma celor dragi și să-ți construiești casa visurilor în viitor. Deși emoțiile vor fi puternice în această poziție planetară, urmărește impulsurile oricând te simți extrem de agitată. Între timp, luna își continuă călătoria prin Gemeni. Acest climat îți permite să te miști încet. Așa că, asigură-te că păstrezi un dialog intern centrat pe timpul liber.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Marte se mută în Leu și în sectorul hărții tale care guvernează comunicarea în această dimineață. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a explora noi preocupări ale minții tale. Asigură-te că te apuci de un nou hobby sau de o formă de studiu în săptămânile următoare. Între timp, luna își continuă călătoria prin semnul tău, amplificându-ți popularitatea și intuiția.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Marte părăsește semnul tău și își face debutul în Leul de foc în această dimineață, aducând o energie motivațională. Vei face progrese consistente și semnificative în cadrul obiectivelor tale în următoarele săptămâni. E indicat însă să-ți amintești că lent și constant e adesea cea mai bună variantă. Între timp, luna își continuă călătoria prin Gemeni și casa introspecției, încurajându-te să te bucuri de un weekend liniștit, cu mult timp liber și cele mai apropiate persoane, scrie Astrology.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astăzi vei fi mai înflăcărată decât de obicei, în timp ce planeta de acțiune, Marte, își face debutul în zodia ta. Această amplasare planetară este pregătită să îți înalțe impulsul personal. Între timp, luna își continuă călătoria prin Gemeni, punându-te într-o dispoziție comună, perfectă pentru întâlniri cu prietenii tăi. Află mai multe și despre cea mai rea zodie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Partea ta misterioasă va prelua controlul în următoarele săptămâni, pe măsură ce Marte își va face debutul în Leu și în sectorul hărții tale care guvernează confidențialitatea. Între timp, luna Gemeni îți va cere să îți păstrezi calmul în conversațiile pe care le ai, așa că încearcă să eviți pe oricine are o înclinație pentru dramă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pregătește-te pentru o agendă încărcată, pe măsură ce Marte se mută în Leu și în sectorul hărții tale care guvernează comunitatea. Așteaptă-te să vezi o creștere a invitațiilor pentru ieșiri în săptămânile următoare, dar încearcă să fii selectivă cu cine te vezi, ferindu-te de oricine îți consumă energia sau are o natură competitivă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Marte, conducătorul tău planetar, se mută în Leu și a zecea casă solară în această dimineață. Folosește această energie pentru a merge și mai departe în aspirațiile tale, mai ales în ceea ce privește ambițiile profesionale. Între timp, luna Gemeni te va ajuta să renunți la ceea ce nu îți mai folsește.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Marte se mută în Leu și în sectorul spiritual al hărții tale în această dimineață, umplându-te de inspirație, motivație și credința acerbă că orice s-ar putea întâmpla. Valorifică puterea acestei plasări planetare muncind din greu pentru obiectivele tale, arătând universului că nu îți este frică să cauți binecuvântări și un viitor mai bun. Între timp, luna Gemeni îți va cere să îți păstrezi inima deschisă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Marte se mută în Leul de foc și sectorul hărții tale care guvernează transformarea în această dimineață, reaprinzând focul din interior pentru a te propulsa către auto-îmbunătățire. O dorință acerbă de a face și de a fi mai bună te va face să tai legăturile cu situații sau oameni care nu au o energie bună asupra ta. Cu toate acestea, e indicat să fii în gardă pentru conflicte și lupte inutile de putere.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Așteaptă-te să vezi puțină emoție în viața ta amoroasă în următoarele săptămâni, în timp ce Marte își face debutul în Leul de foc și a șaptea ta casă solară. Deși flirtul și întâlnirile pasionale vor fi în fruntea listei tale de priorități, va fi, de asemenea, important să oferi spiritului tău artistic oportunități de a explora. Găsirea echilibrului va fi, de asemenea, o lecție importantă pentru tine în acest moment și vei dori să investești mai mult în menținerea nivelului atunci când stresul crește.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ar trebui să te simți plină de energie și fericită în corpul tău în această dimineață, când Marte intră în Leu și în casa a șasea solară. Această plasare planetară este gata să îți ridice în mod dramatic rezistența și eficiența în următoarele săptămâni. Cu toate acestea, organizarea va fi cheia pentru a profita la maximum de aceste vibrații de susținere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×