Reclamă

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2023. Taurii au nevoie să-și lărgească orizonturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2023 spune că Taurii au nevoie să-și lărgească orizonturile ca să obțină cele mai bune rezultate. Nativii acestei zodii trebuie să privească cu mintea limpede către un viitor mai bun pentru ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 octombrie 2023, 1:00

Racii au nevoie mare de un sentiment de apartenență și comunicare deschisă. Simt nevoia să aibă alături oameni care să le hrănească inima și care să-i facă să se simtă împăcați cu ceea ce sunt ei azi, până în acest punct la vieții lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2023

Horoscopul zilei de 24 octombrie 2023 spune că astrele le dau zodiilor sfatul să fie mai deschise către noi orizonturi. Progresul apare mereu dacă treci barierele cu riscul de a avea parte de un eșec.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Lucrurile bune vin la tine la locul de muncă. Luna în Capricorn îți activează sectorul de carieră. Folosește această zi pentru a-i sprijini pe alții din echipă și pentru a fi un lider bun la locul de muncă. Această zi este bună pentru a planifica o strategie sau a face o prezentare. Dacă vrei să cauți un nou loc de muncă, folosește ziua de astăzi și mâine pentru a trimite CV-ul.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu ești niciodată prea bătrân sau tânăr pentru a învăța ceva nou. Această zi îți oferă o oportunitate de a extinde orizonturile pentru a avea cel mai bun rezultat.

Luna în Capricorn îți activează sectorul de filozofie personală. Ia în considerare să citești mai mult despre dezvoltare personală și chiar să cauți câteva podcast-uri bune ca să le asculți.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ești un suflet creativ și când ai nevoie de ceva, găsești întotdeauna o cale. Desigur, o faci pentru că mereu ai fost dornică de schimbare. Vezi lumea prin lentila abundenței. Luna în Capricorn activează sectorul de resurse pentru tine. Cere fără griji ceea ce ai nevoie. S-ar putea să fii surprinsă cum apare Universul pentru a-ți oferi sprijin și a-ți extinde averea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Trebuie să te simți în siguranță și confortabil în viață. Nu îți dorești nimic mai mult decât să te simți parte din ceva care îți hrănește inima. Luna în Capricorn îți activează sectorul de angajament. Folosește această zi pentru a discuta lucruri care pot fi îmbunătățite într-o relație personală cu partenerul de viață.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cheia succesului este găsirea unei modalități de a face lucrurile să funcționeze mai bine și mai eficient. Această zi a fost făcută pentru a reinventa roata și pentru a găsi un nou mod de a face lucrurile. Luna în Capricorn îți activează sectorul de rutine. Ia în considerare adoptarea unei forme sau a unui tip de instrument organizațional care te ajută să redirecționezi modul în care faci în prezent o sarcină zilnică, scrie Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Gândește-te mare. Ești gata să faci ceva minunat în această zi, așa că urmărește-ți inima și vezi unde te duce. Luna în Capricorn îți activează sectorul pasiunii. Lucrează la un hobby. Acordă-ți timp săptămâna aceasta pentru a explora o nouă zonă de interes.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Iubești și adori acest sentiment. Exact asta faci și faci bine. Ești respectuoasă față de ceilalți și, atunci când ești în situația de a face acest lucru, îi ajuți pe alții să respecte standardele care au fost stabilite pentru toată lumea. Luna în Capricorn îți activează sectorul familiei. Învață ceva nou de la un părinte sau de la un mentor care contribuie la creșterea și dezvoltarea ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ochii tăi spun totul fără să scoți un cuvânt. În această zi, va trebui să treci dincolo de tăcere și să-ți spui părerea. Exercită-ți dreptul de a-ți spune gândurile. Luna în Capricorn îți activează sectorul de comunicare. Planifică o discuție. Dacă trebuie să faci o prezentare luna aceasta, lucrează la ea astăzi și mâine. Îți va fi mai ușor să fii eficientă cu mesajul tău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Toată lumea știe că îți place să faci cumpărături. Obiceiurile de economisire și cheltuieli sunt în curs de revizuire în această zi și este posibil să descoperi că lucrul la buget este ceva pe care trebuie să te concentrezi. Luna în Capricorn îți activează sectorul de finanțe. Folosește acest timp pentru a contacta un consilier financiar.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești îndrăzneață și ești gata să urci o treaptă în viața ta. Este timpul să alegi un nou obiectiv pe care trebuie să-l atingi înainte de sfârșitul anului. Luna din zodia ta activeaza sectorul tau de dezvoltare personala. Înscrie-te la un curs online oferit gratuit.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Poți avea încredere în unii oameni, dar alții ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a-ți câștiga loialitatea de neclintit. Luna din Capricorn activează sectorul inamicilor tăi ascunși. Fii precaută în privința persoanelor care îți dau un sentiment de bănuială. Gândește-te bine la lucrurile pe care le spui și pe care nu ți-ar plăcea să le repeți mai târziu.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai o intuiție dezvoltată când vine vorba de oameni. Înconjoară-te de oameni buni care te prețuiesc și de lucrurile pe care le faci în viață. Luna în Capricorn îți activează sectorul de prietenie. Planifică o întâlnire cu prietenii. Invită câțiva dintre ei la tine acasă. Sună-i pe cei cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme pentru a te reconecta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×